Mivel mennek a nők a férfiak agyára?

Így látjátok ti

A női nem a férfiak számára sok szempontból megfejthetetlen, és bizony néha idegesítő is.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfiak és a nők testileg-lelkileg más-más elvek szerint működnek, és ezek a velünk született különbségek a mindennapokban, sőt, még inkább a párkapcsolatokban éleződhetnek ki igazán.

A nemi különbségből eredő eltérő vélemények, szokások, más nézőpontok, más gondolkodásmód gyakorta szülnek konfliktusokat, amiket a párkapcsolatokban tudni kell kezelni, mert ha ez nem megy, még szakítás is lehet a dolog vége.

A megelőzés sem egy utolsó szempont ugyanakkor. Érdemes azokra a dolgokra, amikről az ember tudja, hogy a párját a falra kergeti, jobban odafigyelni. Fórumhozzászólásokból válogattunk, mik azok a női dolgok, amiktől kiakadnak a férfiak.

Hosszas készülődés

Cinderella nevű fórumozónk nőként azt tapasztalta, hogy a pasikat a hosszas készülődés borítja ki a leginkább.

"Szerintem az állandó készülődés az, ami a pasikat kikészíti, legalábbis az én páromnál így van. Viszont ilyenkor mindig azt vetem a szemére, hogy tulajdonképpen neki akarok tetszeni, azért készülök ilyen sokáig, így belenyugszik a dologba, még ha kicsit morgolódik is."

Vásárolgatás ezer évig

Csillagpor86 tapasztalatai szerint a férfiakat azzal lehet kikergetni a világból, ha egy nő sokáig időz a vásárlással, miközben a pasi már szeretne elindulni végre haza.

"Nagyon nehéz vásárló vagyok, iszonyú sokáig válogatok, tétovázok, és képes vagyok hatszor újrapróbálni valamit, mire végül rámondom az ament, ezért soha nem tudom le a ruhavásárlást rövid idő alatt. Már megtanultam, hogy emiatt jobb is, ha inkább egyedül megyek, és nem pasival, mert abból csak a veszekedés van, ha a próbafülke előtt szobrozva kell várni rám. Jó, persze, én ezt nem is csodálom, mivel néha még a barátnőimet is kiakasztom, úgyhogy férfi legyen a talpán, aki engem elkísér vásárolni."

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hiszti

Egy férfi fórumozónk, Foxy hozzászólásában arról írt, hogy számára az az idegtépő, ha párja idegeskedik, netán hisztizik valami miatt. Mivel pasi, nem is csoda, hogy nehezen birkózik meg ezzel a dologgal, hiszen a férfiak számára egy hisztiző nővel boldogulni igazán nagy kihívást jelent.

"A párom mondhatni eléggé hisztis! (...) Ő már ismerte hisztis-énjét bőven, ezért már a kapcsolatunk elején beszélt is róla. Így tudtam mit vállalok. Mégsem volt könnyű, mert nem tudtam én hogyan fogok reagálni. Talán a legtöbbet az segített, különösen az elején, hogy ha értelmét látom nagyon türelmes tudok lenni! Pesze náha ez is gond volt az elején, hogy tudok ilyen nyugodt maradni, mikor ő majd fel robban!"

Ezt is szeretjük