Ezt gondolja a pasi szex közben
Amit mindig tudni akartál
Kíváncsi vagy, mire gondol a férfi az ágyban? Nem is gondolnád, mennyi mindenen járhat az esze!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Biztosan volt már legalább egy, de talán egy tucat alkalom is, amikor elgondolkodtál rajta, hogy mire is gondol a pasid, amikor szeretkeztek.

A kérdést boncolgatja a capitalfm.co.ke cikke is, melyből a válaszok is kiderülnek. Ezeken jár tehát a pasi esze az ágyban.

Hogyan jutottam el idáig?

A pasi, pláne, ha szingli, kész kézikönyvet raktároz el a fejében a csajozási tapasztalatai alapján. Ha egyszer eljutottatok odáig, hogy vízszintes helyzetbe tudott téged varázsolni, akkor szinte biztos, hogy elraktározza a fejében, mit kellett ezért tennie vagy mondania, hogy máskor is sikeres legyen a próbálkozása.

Jó pasi vagyok?

Ne hidd, hogy csak a nő frusztrált amiatt, hogy vajon a pasi elégedett-e a látvánnyal, ami a ruha lekerülése után fogadja. A férfi ugyanúgy aggódik, ha nem jobban, hogy vajon tetszik-e a nőnek. A nő szemében ugyanis kigyúrt, erős, szexi férfi szeretne lenni, ezért a külseje és bizony az is, ami ott lent van, igencsak aggaszthatja.

Még bírnom kell

A férfi sokkal rövidebb idő alatt el tud jutni a csúcsra, mint a nő. Ha azonban a pasi nem önző, akkor törődik azzal is, hogy párja éppen milyen messze vagy milyen közel van az orgazmushoz. Arról nem is beszélve, hogy nem szeretné, ha a nő gyorstüzelőnek nézné, ezért igyekszik minél tovább húzni a hancúrozást.

Kényes kérdések a szexről

Van még más is, amire kíváncsi lennél a szexszel kapcsolatban? Nézd meg a videót, talán benne van a válasz!

Egy másik nő

Jó esetben ez a másik nő nem egy pornósztár vagy egy csinos nő az irodából, hanem mondjuk egy csúnya, ízléstelen celeb vagy a goromba, visszataszító nő a postáról, utóbbi esetben ugyanis a pasi azért gondol egy lelombozó nőszemélyre, hogy késleltesse a végkifejletet. Sajnos azonban az előbbi lehetőség is előfordul, egyszerűen azért, mert izgatja a pasit, ha egy jó nőre gondol szex közben.

Mi jó a páromnak?

A pasi nem csupán arról készít képzeletbeli jegyzeteket, hogy mit kellett tennie, hogy ágyba bújjon vele a nő, hanem arról is, hogy mi vált ki pozitív és mi vált ki negatív reakciót a partneréből. Legközelebb ugyanis szüksége lesz ezekre a tapasztalatokra, ha szeretné, hogy párja élvezze az együttlétet.

A környezet

A férfi egyszerre csak egyfelé tudnak maximálisan koncentrálni, legalábbis így mondják, és ez bizony nagy átok, ha mondjuk szex közben be van kapcsolva a televízió, és mondanak benne valami érdekeset a meccsel kapcsolatosan, vagy épp egy horrorfilmben ér a történet a legizgalmasabb részhez. Ilyenkor a pasi teljesen el tudja veszíteni a fonalat, és akár még kudarcba is fulladhat a szex.

Jól csinálom?

A férfi nagy félelme, hogy a nő, aki látszólag élvezi az együttlétet, tényleg csak látszólag élvezi azt, valójában pedig egyáltalán nem, de legalábbis nem annyira. Éppen ezért sokszor gondolkodik azon az ágyban, hogy amit csinál, az tényleg jó-e a partnerének. Mondd el a párodnak, mi a jó neked, és soha ne színlelj! Őt is, magadat is becsapod!

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Vajon ő is?

Bár sokan azt hinnék, a pasinak csak az a fontos, hogy ő eljusson a csúcsra, ez nem így van. Az a férfi, aki szereti a párját, szeretné, hogy ő is eljusson az orgazmusig. Persze az is tény, hogy ha a nő is eljut odáig, az a férfinak rengeteg önbizalmat ad, hiszen ez bizonyítja számára, hogy jó az ágyban.

Ezt is szeretjük