6 dolog, amire minden pasi vágyik az ágyban - Ha nem is mondja ki

Talán nem is gondolnád, milyen pozitív fogadtatása lenne, ha előrukkolnál az egyikkel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár vannak kivételek, a pasik zöme nem arról híres, hogy szószátyár ember módjára hangot adjon érzelmeinek és kívánságainak, és nincs ez másképp az ágyban sem. Noha időnként egy mozdulattal vagy félmondattal utalnak dolgokra, azért gondolataik jelentős hányadát még mindig sűrű homály fedi a nők számára.

Éppen ezért foglalta össze a Womansday.com oldala cikkében azt, hogy mi az a hat dolog, amit egy pasi nem mond, mégis nagyon vágyik rá az ágyban. A listájukon említett dolgok számodra is megszívlelendők lehetnek. Egyik sem bonyolult, és ha visszafogottabb vagy, még akkor sem túl sok. Lepd meg a pasid az egyik bevetésével, és le fog esni az álla, hogy gondolatolvasó képességeid vannak.

Legyél néha te a domináns!

Nem kell persze beszerezned egy bőrszerelést és korbácsot, hogy az légy. Elég, ha gyengéden, de határozottan hanyatt lököd a párod az ágyon, és te diktálsz, mit és hogyan csináljatok. Szinte biztos, hogy ez imádni fogja a pasid, de mindenképpen figyeld a reakcióit már az elejétől fogva, és ne ess túlzásokba.

A szavak ereje

A csúnya, illetve a szexszel összefüggő szavak sok pasit felcsigáznak. Fontos azonban, hogy ne kommentálj mindent, ne beszélj túl sokat vagy túl orvosi megfogalmazásban, mert azzal ellenkező hatást érhetsz el. Csak ejts el egy-egy szót néha. Ha nem akarsz nagyon csúnyákat mondani, nem kell, akár a sima jelzők is, mit milyennek találsz, hatásosak lehetnek.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Javasolj új dolgokat!

Minden pasi álma egy ötletdús barátnő vagy feleség, aki mellett a szex nem válhat rutinná. Használd hát a képzelőerőd, és adj hangot az ötleteidnek, kívánságaidnak. Mindkettőtök számára sokkal nagyobb élmény lehet az együttlét, ha új dolgokat találtok ki, és valósítotok meg az ágyban.

Lepd meg a pasit!

A klasszikus, dögös fehérneműben hazavárós meglepetés szuper ötlet, de másképp is meglepheted a pasid. Például egy teljesen váratlan helyen és időben, akár a konyha közepén vagy az emeletre vezető lépcsőn add tudtára, hogy mit is szeretnél vele csinálni, és szabadítsd meg a ruháitól. Egy pillanat alatt leveheted ezzel a lábáról.

Hagyd, hogy nézzen!

Nagyon sok nő követi el azt a hibát, hogy csak sötétben bújik ágyba a párjával, pedig a vizuális élmény nagyon fontos a férfiak számára. Nem kell persze erős lámpafény, néhány gyertya hangulatos fénye is bőven jó lehet. Mindemellett ha bátrabb vagy, egy nagy tükör is nagyon izgalmassá teheti az együttlétet mindkettőtök számára.

Lazítás

Szex után férfiak kipurcannak, és leginkább pihenni, aludni szeretnének. Ez mondhatni általános, ezért ne légy mérges a párodra, ha elalszik, mikor te inkább éjszakába nyúló beszélgetésre vágynál. Az alvás mellett a falatozás is kedvükre való ilyenkor. Egy jól megkomponált szendvicsnek mind nagyon örülnének a hancúrozás után, még ha nem is mondják.

Ezt is szeretjük