18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 dolog, amire a férfiak tényleg vágynak az ágyban

De nem sokuk beszél róla

Aki a férfifantáziákat valóra váltja, annál van a hatalom.

nagykep?cikkid=163714&kep=szexualis-elet1-lead

Az igényes és változatos szex nemcsak jó időtöltés és párterápia, de hihetetlen összetartó erő is. Mégis tabutéma, olyakor a már összeszokott pároknál is, sőt néha akkor a legnehezebb beszélni a vágyakról.

Abban biztos lehetsz, hogy legyen bármilyen őszinte a viszonyotok, nagy valószínűséggel vannak a párodnak olyan vágyai, amelyeket nem mer kimondani.

Ha lanyhult az érzelmi amplitúdó a kapcsolatotokban, ha fel akarod turbózni a szerelmi életeteket, vagy ha csak kedvezni akarsz a szeretett férfinak, engedd meg a következőket neki, vagy próbáld ki rajta, vagy csak hagyd magad. Úgysem tudsz majd ellenállni a magával ragadó hévnek és extázisnak.

"Tégy velem, amit akarsz"

A férfiak szeretnek irányítani a szexben, és szerencsés esetben arra megy ki a játék, hogy a partnert az egekbe repítse. A feltétel nélküli odaadás és bizalom nagyon szexi, de nem biztos, hogy a férfi magától felveti a bilincshasználatot vagy épp azt, hogy a nyakkendővel kötözzön ki az ágyrácshoz.

Érdekes módon a fordított esetről kevesebben mernek beszélni, pedig sok férfit izgat, ha egy nő veszi kézbe az irányítást. Ilyenkor boldog eszközei a nő gyönyörének, és mivel őket használják, és nem kezdeményező szerepben kell helytállniuk, idézőjelesen hátradőlhetnek.

Nővérke!

Ha némi szerepjátékkal, provokatívan vonzó kosztümökkel állsz elő a párodnak, kézzelfoghatóan lemérheted majd a sikert már csak abból is, ahogyan megkíván téged. Ha eljátszod a szende szüzet, a megmentésre szoruló szépséget, aki persze meghálálja, hogy megmentették, a legtitkosabb vágyait teljesíted be. Van, hogy nem szükséges színészi teljesítményt nyújtani, és egy rövidke köpeny és piros kereszt is megteszi, hogy felajzott páciens legyen a nővér értő kezei közt.

Szinte minden pasinak megvan a maga kedvenc fantáziája, amit persze érdemes a nagy antré előtt kideríteni. Fontos, hogy a játékba akkor érdemes belemenni, ha magabiztos vagy az adott szerepben, egy feszengő nő nem szexi, és nem is kell erőltetned olyasmit, ami neked nem esne jól.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kukkolás

A legemlékezetesebb erotikus filmek, mint például a 9 és fél hét, az Emmanuelle és a Tágra zárt szemek tanúskodnak arról, hogy a voyeurizmus milyen elemi ösztönöket képes megmozgatni a leskelődő félben.

Ehhez nem kell swingerklubba menni, valószínűleg már az is az egekbe repíti a férfit, ha téged leshet meg, ahogy kényezteted magad. Ehhez akár játékszereket is használhatsz, hidd el, nem lesz féltékeny a kedvenc kütyüdre.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük