Milyennek képzelnek a pasik az ágyban?
Hajszíned elárulja!
A férfiak is hajlamosak a tipizálásra. A hajszíned is közvetít feléjük egy bizonyos üzenetet, tudd meg, milyet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha találkozol egy ígéretes pasival, valószínűleg a te figyelmedet sem kerüli el, hogy mennyire tűnik kedvesnek, vagánynak, nőcsábásznak vagy éppen visszahúzódónak. Nem meglepő tehát, hogy hasonlóképpen vannak ezzel a férfiak is: első látásra abból próbálnak következtetéseket levonni, ami rögtön szembetűnő egy lányon.

Bár az, hogy szőke, vörös, fekete vagy barna vagy, alapvetően nem határozza meg a személyiségedet, a férfiak szemében eltérő szexuális töltettel bírnak az egyes árnyalatok.

A hajszínre vonatkozó következtetéseket semmiféle tudományos bizonyíték nem támasztja alá, és szerencsére nem is mindenki fogja ez alapján megtippelni, hogy milyen leszel az ágyban, de még jól jöhet, ha tudod, hogy az egyes árnyalatok mennyire mutatnak tüzesnek a pasik szemében. Használd az előítéleteket szexi fegyverként, hogy megcáfolhasd az első benyomást, és megmutathasd, valójában mennyire vagy tüzes szerető!

Szőke haj - aktív szerető

A szőkékről sokan azt tartják, hogy lezserebbek, és nagyobb igényük van a szórakozásra. Világos sörényed miatt a férfiak szex- és társaságkedvelő természetűnek gondolhatnak, könnyen lehet tehát, hogy több erotikus figyelmet is kapsz tőlük, mint barna hajú barátnőid.

Ezzel együtt jár azonban az is, hogy míg remek szeretőnek gondolnak, aki biztosan nem okoz csalódást az ágyban, sokszor nem veszik komolyan a szavaidat. Ha nem akarsz a szerető és a könnyen kapható skatulyába kerülni, ellensúlyozd a külcsínt komoly hozzáállásoddal. Ne feledd, hogy ez első benyomásnál fontosabb a személyes tapasztalat, ha tehát el akarod kerülni, hogy könnyűvérűnek tartsanak, nem a hajfesték az egyetlen megoldás.

Add a férfiak tudtára már az elején, hogy számodra a szexben a mennyiségnél sokkal fontosabb a minőség, nem utolsósorban pedig a kölcsönösség.

Barna haj - romantikus típus

A barna hajúakat gyakran komolyabbnak gondolják, mint amilyenek valójában, de ezzel együtt romantikusnak is vélik őket. Ha tehát közéjük tartozol, valószínűleg kevesen tartanak majd tüzes szexciklonnak, de legalább a könnyelmű ajánlatokkal is ritkábban bombáznak.

Ugyanakkor a barna haj melegséget és gyengédséget sugároz, ami a férfiak számára a lassú, intim szeretkezésekkel jelent egyet. Persze lehet, hogy, ha kiszemelteddel az ágy széléig juttok, a hajad színe helyett sokkal inkább a tüzes mozdulataid alapján ítél meg, alapvetően azonban nem a tipikus egyéjszakás kalandnak tart majd, ami nem feltétlenül hátrány.

Az is gyakori férfivélemény, hogy a barna nőket el kell csábítani, de utána mindent megadnak az ágyban: ne csodálkozz tehát, ha érted a legklasszikusabb romantikus eszközökkel szállnak ringbe a potenciális versenyzők.

Amennyiben hajad ellenére nem szereted a virágot, ne fogd vissza magad: bátran világosítsd fel a pasit, hogy mivel lehet téged meghódítani a randin és a hálószobában!

Fekete haj - jégkirálynő dominajelmezben

A feketéket a barnákhoz hasonlóan határozottnak gondolják, de sokan egyúttal hidegnek is. A szex szempontjából fekete loboncod ellentétes gondolatokat ébreszthet a pasikban: lesz, aki úgy gondolja, nem vagy valami szenvedélyes szerető, mások azonban azt is el tudják képzelni, hogy dominaszerkót őrizgetsz a szekrényedben.

Ha nem is mindenki hiszi rólad, hogy jégcsap vagy az ágyban, sokaknak okozhatsz kellemes meglepetést szenvedélyes vágyaddal. Amennyiben pedig még egy lapáttal rá szeretnél tenni erre, lepd meg a pasit kedvenc szexuális fogásával, hogy bebizonyítsd: nem csak arról szól számodra a szex, hogy neked mi a jó az ágyban. Az már más kérdés, hogy a szenvedélyért cserébe a jutalom sem marad el: ezt is élvezd ki nyugodtan!

Vörös haj - szenvedélyes szerető

A vörös hajú nőkről azt feltételezik, hogy éppoly tüzesek, mint a hajuk színe. Akár természetesen, akár hajfestéknek köszönhetően van tehát hasonló árnyalatú sörényed, valószínűleg nem kell túlzásba vinned a flörtölést: egy-két huncut mozdulattal máris az ujjad köré csavarhatod a pasikat. Ezzel együtt jár az is, hogy lesz, aki csak az egyéjszakás kalandot keresi benned, hiszen úgy gondolja, te aztán tudod, mire vágyik egy pasi az ágyban, és örömmel meg is adod.

Ezt a feltételezést könnyen a saját javadra fordíthatod, hiszen egy tökéletes szeretőért valószínűleg sok mindent megtennének a pasik: kérj először te, mielőtt adnál partnerednek! Ha nem szereted, hogy mindenki csak a szenvedélyes szeretőt látja benned, vedd elő romantikus éned, és diktálj őrjítően lassú tempót, vagy vesd be a legszendébb flörttechnikákat, hogy szex helyett érzelmekkel akarjanak meghódítani.

Cikkünk Martin Lloyd-Elliott Testbeszéd című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük