18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen nőre bukik a pasi?

A 4 legfontosabb tulajdonság

A szerelem a férfi szerint sem modellalkat kérdése: tudd meg, mivel varázsolhatod el a pasikat!

Nem lehet elégszer ismételni a mondást, miszerint a mosoly megszépít. Bizony a popsin és a cicin túl a pasinak a belső tulajdonságok is számítanak, hiszen ezek adják az ellenállhatatlan kisugárzást, amivel pillanatok alatt az ujjad köré csavarhatsz bárkit. A szépség tehát nem minden: tudd meg, milyen tulajdonságok kápráztatják el a dekoltázsnál is jobban a férfiakat!

Huncut kacérság

Az első tulajdonság rögtön a fentebb említett mosollyal függ össze, ez pedig a kacérság. Egy nő legyen ízig-vérig nő: nyugodtan játssz tehát a pasival, és hidd el, ő is benne lesz a mókában. Nem baj, ha nem vagy könnyű préda: a vadászat élmény, a férfiak számára pedig ellenállhatatlan kihívás, hogy megdolgozzanak egy huncut nő kegyeiért.

Ez a tulajdonság minden imádnivaló nőben megvan, és cseppet sem elítélendő, ha a hölgyek elhúzzák kicsit a mézesmadzagot a pasasok orra előtt, de fontos, hogy a pozitív visszajelzésekről se feledkezz meg, nehogy elmenjen a kedvük az egésztől.

Egy-egy forró pillantás, hajbirizgálás, véletlennek tűnő érintés megteszi a hatását, amit fokozhatsz néhány elejtett, pajzánabb mondattal is, csak ne ess túlzásokba. Ha nem létezik számodra ismeretlen flörttechnika, nemcsak az ismerkedésben lehetsz sikeres, de a későbbiekben is belefér egy kis kacérság: a látszólagos távolságtartás feltüzeli az ösztönöket!

Odaadó nőiesség

A kapcsolatok sarokköve a szexen túl a kedvesség. A pasi nem az elérhetetlen femme fatale-ra bukik, sokkal inkább azért bolondul, ha valaki megértő, együtt érző, és nem csupán a testével, de a lelkével is törődik.

Ha egy nőből sugárzik a bujaság, az talán egyetlen éjszaka erejéig mámorító, de a szerelemhez ennél több kell. A telitalálat az, ha a nőiesség kedvességgel és megbízhatósággal is párosul, hiszen az igazság az, hogy a forró kalandok mellett a férfinak is szüksége van a párkapcsolat biztonságára.

Imádja azt a nőt, akit kényeztetni lehet, és akitől ő is megkapja a gyengéd törődést. Ha tehát menthetetlenül magadba akarod bolondítani, hagyd, és várd el, hogy párod a tenyerén hordozzon, hogy nap mint nap elcsábítson, de ezt követően add is oda magad, és az ágyban bátran légy vadmacska!

Az erős nő

Bár az odaadó nő imádnivaló, legalább annyira ellenállhatatlan az is, aki a szoknya és a dekoltázs ellenére két lábbal áll a világban. Könnyű dolga van tehát annak a nőnek, akinek a férfitársaság nem létszükséglet, aki akár szingliként is jól boldogul, hiszen pillanatok alatt magába bolondíthatja a pasikat. Ezért van, hogy a szerelem is többnyire akkor köszönt be, amikor nem számítanál rá.

Nem véletlenül mondják, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll, hiszen, ha valaki a legtöbb helyzetben feltalálja magát, és élvezi az életet akár egyedül is, az olyan tulajdonság, amit kicsit irigylünk tőle. Éppen ezért szeretnénk meghódítani, legalább a nőt. A pasi térde ugyanis nem csak a bájos lányoktól remeg meg, akiknek minden helyzetben van egy jó szavuk, de a határozott, karakán csajoktól is.

Jókedvű lányok

A mosoly nemcsak a körmönfont csábítók száján ellenállhatatlan, de vannak lányok, akiknek az arcán mintha haloványan mindig ott ülnének a huncut grüberlik. Ők mindig meglátják a dolgok napos oldalát, és csak ritkán szomorúak, ha azonban mégis, annál inkább meg kell őket vigasztalni.

A jókedvű nőbe muszáj legalább annyira beleszeretni, mint amilyen könnyedén veszi ő maga a szürke mindennapokat, de be kell vallanunk, a pasas valójában önző. Egy nevetős lány mellett ugyanis kinek lenne rosszkedve?

Természetesen mindez csak akkor igaz, ha nem egy tükör előtt gyakorolt gesztus, hanem a könnyedség belülről árad. Ideális esetben mindez egy leheletnyi kislányossággal is párosul, ami éles kontrasztként legalább annyira kiemeli a nőiességet, mint egy mély dekoltázs.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük