18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen italra hív meg a pasi?

Tudd meg, mennyire gondolja komolyan!

Tudd meg egy pohár italból, hogy csak egyetlen éjszakára akar-e a pasi, vagy hosszú kapcsolatra számíthatsz!

Egy pohár bor vagy sör mindenképpen jól jön, ha randizol, hiszen az alkohol hatására pillanatok alatt elmúlik az a szorító gombóc a torkodban, amitől képtelen vagy megszólalni. Az okos férfi ezt a helyzetet fel is használja arra, hogy megvillantsa előtted lovagias oldalát, és nem hagyja, hogy a pénztárcád után nyúlj: inkább elintézi ő a dolgot a bárpultnál.

Érdemes ezúttal rábíznod a döntést, és hagynod, hogy olyan italt válasszon, amilyet szeretne, abból ugyanis, hogy mivel lep meg, sokat megtudhatsz arról is, milyen folytatásra számíthatsz. Természetesen előfordulhat, hogy nem érdemes egy vörösborba belelátni a romantikus hódítót, hiszen egyszerűen csak erre esett a pasi választása. Ha azonban van kedved kísérletezni, tudd meg, melyik ital milyen szándékot takar!

Sör - baráti felütés

A sör nem feltétlenül csak a focimeccsek mellé való, de egyértelműen a férfi-összejövetelek itala. Nem állítjuk, hogy a nők nem szeretik, de valljuk be, egy pohár aranyló, habzó ital nem éppen az álomrandi hangulatát idézi. A pasi többnyire két esetben mer kérdés nélkül két korsó sörrel visszatérni a pulttól, ha kellőképpen önző, vagy tisztában van az ízléseddel, és feszültségmentes, laza hangulatban szeretné folytatni veled az ismerkedést.

Az, aki előzetes információ nélkül rendel sört, valószínűleg nem foglalkozik vele, hogy esetleg te nem szereted, tehát te sem érdekled túlságosan. Aki ellenben tudja, hogy nem veted meg ezt a fajta italt, az ezzel a választással is azt üzeni neked, hogy fölösleges izgulnod, nyugodtan elengedheted magad.

Egy korsó sört nem lehet pillanatok alatt felhörpinteni, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy a pasi szán rád időt, akár egy következő kör erejéig is. Érdemes azonban azt is megfigyelned, vajon arra ügyelt-e, hogy az üveg mellé poharat is hozzanak: ha teljes a kép, és pont úgy ihatod a sört, ahogy szereted, akkor a baráti iszogatás valószínűleg nem áll meg ezen a ponton, és komolyan gondolja veled a dolgot.

Bor - sokoldalú romantika

Ha partnered egy pohár bor mellett állapodik meg, valószínűleg igazi ínyenc, akinek feltett szándéka, hogy meghódítson. Hacsak nem arról van szó, hogy fel sem merült benne, hogy a bor az lehet fehér vagy vörös, száraz és édes, arról nem is beszélve, hogy folyó vagy minőségi. Aki azért választja ezt az italt, mert a legolcsóbbra törekszik, valószínűleg akkor sem álmodhat hosszú randiról, ha ő maga komolyan gondolná a dolgot.

Annyira minden pasinak illik ismernie a randietikettet, hogy ha egyszer bor mellett dönt, jól kell választania, hiszen döntése azt is tükrözi, mit gondol rólad. Ha a száraz fehér bort részesíti előnyben, legfeljebb csak egy éjszakára szeretne elmerülni veled a gyönyörökben, hiszen nem mérlegelte, vajon neked is ízleni fog-e az ital. Ha ellenben a fehérborból édeset vagy félédeset választ, a markodban van, hiszen a nőies ízvilággal valószínűleg a te kedvedre próbált tenni. Bár nem árt, ha előtte megkérdez, hiszen egy borszakértő hölgyet nemigen lehet édes borral levenni a lábáról.

Hasonlóan nyert ügyed van a rosés pasassal is, de a borok király a vörös. Ha partnered egy testes száraz vörösborral lep meg, biztos lehetsz benne, hogy nemcsak egyetlen estédet szeretné rózsaszínbe borítani, de egészen másfajta gyönyöröket is megízlelhetsz mellette. A vörösbor romantikus, de szenvedélyes lélekre utal, aki, ha egyszer átadja magát, nem pillanatokban, hanem hosszabb távon gondolkodik.

Pezsgő - vérforraló románc

A pasi, aki egy üveg pezsgővel és két pohárral tér vissza az asztalhoz, tudja, hogyan kell egy nőt meghódítani. Ismeri a szenvedély receptjét, ez azonban nem jelenti azt, hogy hosszabb távon szeretné veled gyakorolni. Valószínűleg azért kért pezsgőt, mert az ital önmagában erőteljesen kötődik a szexualitáshoz, így rejtetten is azt próbálja tudtodra adni, hogy nincs ellenére, ha nála vagy nálad fejeződik be az este.

Lehet, hogy első pezsgőzéseteket követi még pár, de ha egy újabb csábító nőre bukkan, nem fog sokáig mérlegelni, hogy fejest ugorjon-e a románcba. Rövid távra tehát szenvedélyt ígér a pezsgős pasi, de nem ő az, aki mellett örökre megtalálod a boldogságot.

Pálinka - rövid szenvedély

Aki pálinkát hoz neked, az maga is vágyik egy bátorító italra. Emellett azonban a rövid arra is utal, hogy a pasi nem tervezett túl hosszú randevút, vagy legalábbis szerette volna bebiztosítani magát, hogy amint elfogy az ital, nyugodtan távozhasson. Különösen igaz ez, ha előre a pultnál fizetett, pedig választhatta volna azt is, hogy pincér vigye ki az italt az asztalotokhoz.

Hacsak nem hoz valami kísérőt is partnered, valószínűleg rövid életű lesz a viszonyotok, akárcsak maga a randi. Ne sajnáld tehát, ha mégsem mondtad le barátnőddel aznap este a közös programot, hiszen bőven lesz mit megbeszélnetek: ez a pasi ugyanis nem fog helyet kapni a sikerlistádon. Természetesen megeshet, hogy a pálinkás férfi nem akar meghátrálni, ez esetben azonban legalább egy ásványvizet is rendel a rövid mellé, hogy a tüzes hangulat véletlenül se csapjon át részegségbe.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük