18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Elképesztő a szám! Ennyiszer gondolnak a férfiak a szexre naponta

Nem 15-ször gondolnak rá, de még csak nem is 25-ször: a szám ennek a többszöröse.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte már lerágott csont a téma, hogy a férfiak milyen sokszor gondolnak a szexre, és bizony, vannak is furcsa kutatási eredmények, amelyek ezt próbálják számszerűsíteni.

Az egyik szerint minden hetedik másodpercben, ami azért valljuk be, kissé túlzás lenne, miután így 7200-szor gondolnának a pasik a szexre minden áldott nap.

Ennél már sokkal életszerűbb egy másik adat, amelyet az Ohiói Egyetem kutatócsoportja kapott vizsgálati eredményként. 283 egyetemi tanulóval végezték a kutatást, akiket arra kértek, minden alkalommal, mikor a szexre gondolnak, nyomjanak meg egy gombot azon a kis számláló kütyün, amit erre a célra kaptak.

Az eredmény szerint a legtöbbször nyomó résztvevő 388-szor gondolt a szexre egy nap. A közel négyszáz kattintás sem hangzik kevésnek, igaz? Mégis, ha feltesszük, hogy valóban ennyit gondolnak erre a pasik naponta, csoda, hogy a szülinapok és az évfordulók kimennek a fejükből? Valószínűleg nem.

Mitől lesz jobb a szex?

Egy hosszú kapcsolatban elmúlhat a szenvedély, de nem nehéz visszahozni, ha figyeltek néhány dologra. Kattints a tippekért!

Ezt is szeretjük