18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mik a leggyakoribb orgazmusgátló tényezők? A szakértő véleményét kérdeztük

Sokakat érintő kérdés az orgazmusprobléma.

Felmérések szerint a nők 10-15%-a egész életében egyetlen orgazmust sem él át, másik 10-15% pedig csak nagyon ritkán képes rá.

Az orgazmuszavarba azonban nem érdemes és nem is szabad belenyugodni, hiszen bár a szeretkezés orgazmus nélkül is bensőséges és lelkileg feltöltő tevékenység, kár lenne lemondani az azt megkoronázó kellemes érzésről.

Mi akadályozhatja az orgazmust?

Az orgazmusproblémák mögött sokféle kiváltó ok állhat, így például lelki problémák, a csúcsra érés rendszeres sikertelensége miatt érzett feszültség, de akár technikai tévedések is - ez csak három lehetséges ok, ám mindegyikük orvosolható, ezért érdemes próbálkozni vele.

Alábbi videónkból a szakértőtől, Gyimesi Andreától megtudhatod, mi állhat még az orgazmusproblémák hátterében, és mit tehetsz, ha te is ilyen gondokkal találod szemben magad.

10 dolog, amitől jobb lesz a szex

Nem is hinnéd, milyen sokat nyomnak a latban: ezektől lehet még felejthetetlenebb az élmény.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük