18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Miben alszol? Elárulja, hogyan viszonyulsz a szexhez

Azt gondolod, az éj leple alatt mindegy, mit viselsz? A hálóruha érdekes információkat árul el rólad.

Az öltözködésed sokat elárul a személyiségedről, és nincs ez másként az éjjeli ruházatoddal sem. Míg azonban a nappali öltözékedet feltehetően nagy gondossággal állítod össze, de legalábbis figyelsz rá, az éjszakai ruháddal nem biztos, hogy ugyanígy vagy.

Főleg, ha hosszú ideig egyedül aludtál, és nem kellett senkinek tetszened, sokkal ösztönösebben választasz. Sőt, az is árulkodó lehet, hogy a kényelmet vagy az esztétikát részesíted előnyben. Íme, a leggyakoribb hálóruhatípusok, valamint a hozzájuk társítható személyiségjegyek. 

Véletlenszerűen

Ha éppen azt kapod fel, ami a kezedbe akad, legyen szó szexi hálóingről, suta pizsamáról vagy csak egy pólóról, akkor nehezen viseled az egyhangúságot, ám az is közrejátszhat, hogy nem igazán tudod eldönteni, mi is akarsz valójában. Szívesen kipróbálsz bármilyen merész trükköt, pózt vagy technikát, de ha megkérdezik, talán nem tudod elmondani, hogy mi volt az, ami igazán bevált. Ügyesen alkalmazod a legrafináltabb technikákat is, melyekkel az egekbe repíted a pasit, ám az sem kizárt, hogy nehezen hozol döntést, ha rád van bízva, hogy mit válassz.

Hosszú hálóing

Ha hosszú hálóingben alszol, hagyománytisztelő, kissé talán konzervatív típus vagy, aki olykor ellenáll a merész újításoknak, és az ágyban is inkább a jól bevált pózokat és menetrendet részesíted előnyben. Ódzkodsz attól, hogy kipróbálj valamit, ami balul sülhet el. Ebben benne rejlik a kudarctól való félelmed is, ám ha úgy érzed, valakiben igazán megbízhatsz, az szárnyakat ad neked.

Hosszú, lenge pizsama

Ha a klasszikus, kissé férfias verziót részesíted előnyben, valószínűleg határozottan kezdeményezel, és szívesen ragadod a kezedbe az irányítást az ágyban is. Képviseled az igényeidet, gond nélkül elmondod vagy megmutatod, mit szeretnél, de ha valami nem tetszik neked, azt is könnyen szerelmed fejéhez vághatod, amivel könnyen megbánthatod őt. Ugyanakkor az érzéseidet nem mindig mutatod ki szívesen, mert félsz, hogy sebezhetővé válsz. Ettől a szex is sokszor inkább fizikai, mint érzelmi élmény lehet a számodra, és nem kizárt, hogy el tudod választani a szexet a szerelemtől. Valószínűleg sok időre van szükséged, míg valóban oda tudod adni magad a másiknak.

Meztelenül

Ha meztelenül alszol, sőt, egyenesen zavarna a hálóruha, akkor különösen elbűvölő érzékiséggel vagy megáldva. A szex neked igazi összeolvadás-élmény, és valószínűleg nem nehéz téged felizgatni, hiszen az apró gesztusok és mozdulatok is nagy hatással vannak rád. Igazán oda tudod adni magad, és a másiktól is ezt várod el. Ha ő nem képes a teljes odaadásra, az a te élményedet is elrontja. Valószínűleg sok férfi álmodozik olyan nőről, amilyen te vagy.

Rövid hálóing

Te vagy a megtestesült, klasszikus nőiség, aki talán egy tapodtad sem megy tökéletes toalett nélkül, és mindig kifogástalanul néz ki. Ám bármennyit is foglalkozol magaddal, sosem vagy igazán elégedett, hiszen mindig lehetne néhány milliméterrel vékonyabb a combod vagy kisebb a feneked. Lehet, hogy kissé teljesítménycentrikus vagy a szexben is, és hajlamos lehetsz halmozni a technikákat ahelyett, hogy az érzésekre és az apró gesztusokra figyelnél. Az elmaradó orgazmus senkinek sem öröm, de te ebbe nem nyugszol bele, és általában teszel is érte.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Rövid pizsama

Ha rövid pizsamában alszol, akkor számodra első a játékosság - valószínűleg igazi lepedőakrobata vagy, és a szerelemben sem nélkülözöd a kalandvágyat. Különös kreativitással és újító szándékkal veted bele magad az ágybéli kalandokba, és igyekszel az utolsó cseppig kiélvezni, amit lehet. Ám nem biztos, hogy minden férfi tudja követni a tempódat, illetve újító szándékaidat, te pedig hamar megunod azt, aki nem veszi fel veled a versenyt kreativitásban.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük