4 vágyfakasztó, csajos szexfortély
Nem szeretnéd, hogy az egyre komorabb időjárás a hálószobába is befészkelje magát? Íme, a legszexibb, tüzes praktikák!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint tudjuk, a változatosság gyönyörködtet. Ha azt szeretnéd, hogy a szenvedély lángja hosszútávon is lobogjon, megéri időnként valami újdonsággal behálóznod párodat. Feledkezz meg a gátlásaidról, és vesd be csábító kelléktárad legbujább praktikáit, hogy újra vérforraló és különleges legyen az együttlét!

Öltözz az alkalomhoz!

Sokféleképpen jelezheted párodnak, hogy eljött a szex ideje: ennek egyik legjobb eszköze az öltözködés. Vedd fel reggel a legszexibb alsóneműdet, de úgy, hogy párod is lássa, amikor öltözöl. Ha aznap nem mentek munkába, biztos lehetsz benne, hogy a kis csipkecsoda nem marad rajtad hosszú ideig, de akkor is beindíthatod a férfi fantáziáját, ha indulás előtt tíz perccel ejted meg a buja jelenetet.

Venni fogja az adást, és biztos lehetsz benne, hogy napközben mindkettőtöknek egy dolog jár majd a fejében: hogy mi történik majd este, ha végre hazaértek.

Irány a szexshop!

Sok ember meglehetősen szemérmesen áll a szexuális játékszerek témaköréhez, és inkább felad egy rendelést a neten ahelyett, hogy boltban válogatna. Ha szeretnél egy kis változatosságot vinni szexuális életedbe, és mellékesen azt se bánnád, ha partnered alig várná, hogy végre ágyba bújhassatok, ne hagyd ki a legizgalmasabb részt, és vidd el magaddal bevásárolni! Sokkal izgatóbb, ha egy boltban válogattok, ráadásul ma már nem csak azok a rejtett kis kuckók léteznek az aluljárók sötétjében.

Az igényesebb erotikus boltok szerényen illeszkednek a legmodernebb üzletek közé, és nem szól meg senki, ha beteszed ide a lábad.

Kár lenne kihagynod a változatos, szexi fehérnemű-kínálatot, a meglepő kütyükről nem is beszélve. Az együttlét úgy az igazi, ha kellemes és könnyed, és a boltban található kellékek is arra valók, hogy otthon még jobban szórakozzatok.

Abban is biztos lehetsz, hogy válogatás közben a pasi agya hamar elkalandozik az izgalmasabb részletek felé, úgyhogy hazaérve nem kell sok időt szánnod az előjátékra, ha vérforraló szexre vágysz.

Pornó

A DVD megjelenése kétségkívül megváltoztatta a felnőtt filmek piacát. Ezek korábban kifejezetten nehezen voltak beszerezhetőek, ma pedig már az lehetetlen, hogy olyan férfira bukkanj, akinek otthonában nem lapul pár erotikus korong. Bár könnyen elérhetővé vált a pornó, a gyártók még ma is nagyrészt csak a férfiközönségre gondolnak, mivel sok nő elzárkózik a pornótól.

Ha te is idegenkedsz a dologtól, nem kell csak a pasid kedvéért magadra erőltetned egy szexi házimozit, de jó, ha tudod, hogy elvétve olyan darabokra is bukkanhatsz, melyeket esetleg te is szívesen megnéznél pároddal közösen. Kaphatóak felnőtt filmek, melyeknek igényes története van, és elvileg női közönségnek is szólnak, vagyis nem kell attól tartanod, hogy a jó ízlés határát súroló, nyers szexjelenetekkel veszik el a kedvedet a vadító folytatástól. A közös élmény garantáltan izgató lesz párod számára, ha pedig megtaláljátok azt az erotikus filmet, ami téged is tűzbe hoz, még ihletet is meríthettek a szereplők módszereiből.

Extra energia

Mindegy, hogy te kezdeményezed a változást, vagy csak teret engedsz párodnak a kísérletezgetésre, az előjáték mellett légy nyitott a szeretkezés új módjaira is!

Ez nem azt jelenti, hogy csak akkor lehet hosszútávon is izgalmas a szex, ha minden alkalommal valami lélegzetelállítóan újat mutatsz. A legtöbb párnak sokszor alig marad energiája munka után egy kis hálószobai testmozgásra, nemhogy a kreativitásra, ha azonban tíz alkalomból kilencszer a megszokott forgatókönyv szerint bújtok ágyba, legalább a tizediknél vess be valami pluszt.

Nyugodtan felhasználhatod régi, kreatívabb pillanataid emlékeit. A szexualitás nem csak abban nyilvánulhat meg, ahogyan szeretkezel. Az is izgalmas, ha valami új helyen, mondjuk a konyhában vagy az ebédlőasztalon hódoltok a gyönyörnek, de feldobhatod az együttlétet intim ruhatáraddal és új, buja mozdulatokkal is.

Cikkünk Dr. Ruth K. Westheimer Szex című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük