18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Melyik szextípusba tartozik a pasid? (18+)

Teszteld le!

Az, hogy párod a romantikus, netán a heves szex híve, azt is meghatározza, hogy mely szexpraktikák a kedvencei.

Mindannyian mást kedvelünk a hálószobában. A legnagyobb különbségek azonban nem a nemek között vannak, hanem az egyes típusú emberek között. Lehet ugyanis egy férfi is született romantikus, aki rózsaszirmokkal behintett ágyban élvezi a leginkább a szexet, és akadnak olyan nők is, akik ezektől a körítésektől kényelmetlenül érzik magukat, és inkább a heves tettekre szavaznak.

Ha tudod, a te párod melyik szextípusba tartozik, arról is sokat kideríthetsz, hogy mi az, amivel felizgathatod: egy forró fürdővel vagy inkább egy ehető fehérneművel.

Teszteld a pasit!
Ha szeretnéd kideríteni, párod melyik szextípusba tartozik, nem kell mást tenned, csak kitölteni rövid tesztünket. Amennyiben ez tetszett, és szívesen megtudnál még többet önmagadról, a partneredről és a kapcsolatotokról is, nézd meg Szex és szerelem tesztjeinket!

Érzéki típus

Amennyiben párod szeret aprólékos élvezettel elmerülni a szexben és a testedben egyaránt, minden bizonnyal az érzéki típusba tartozik. Ebben az esetben legkönnyebben olyan szexpraktikákkal bolondíthatod meg, amelyekkel a nőiességedet hangsúlyozod: egy sztriptíz is biztosan a kedvére lesz, de még jobban felizgathatod azzal, ha nem vagy szégyellős, és hajlandó vagy a szeme láttára simogatni magadat.

Persze nemcsak rád figyel szívesen teljes erőbedobással, de azt is ugyanilyen örömmel veszi, ha ő került a kizárólagos középpontba. Ebben az esetben azonban el is várja, hogy a kényeztetés teljes körű legyen, tehát egészen a csúcsig tartson, és ne csak izgató előjátékként fejeződjön be.

Az érzéki pasira az is jellemző, hogy átlagon felül fontos neki a szex időtartama, és hajlamos hiúsági kérdést csinálni abból, hogy ő meddig bírja.

Bár igyekszik kielégítő lenni - legszívesebben órákig csak kényeztetne, és élvezné a viszonzást is, akár több egymás utáni aktussal -, ha neked ez a tempó néha kicsit sok, add a tudtára, hogy egyetlen rövidebb szeretkezés is élvezetes lehet, ha utána egyéb gyengédségekkel tartjátok fenn az intim hangulatot.

Romantikus típus

Igen, a férfi is lehet kifejezetten romantikus típus. Bár a randira vitt rózsák alapján kár lenne rögtön arra vonatkozó következtetéseket levonni, hogy akkor az ágyban is biztos ilyen - ez ugyanis nem feltétlenül van így.

Van, aki kifejezetten a szexben a romantika híve, és valljuk be, ez olykor együtt jár azzal is, hogy bizonyos helyzetekben konzervatív. Bár ezt a típust bármikor rá lehet venni egy közös, gyertyafénnyel megvilágított forró fürdőre, valószínűleg nem így áll a nyilvános helyeken megejtett szeretkezésekhez, de lehet, hogy már az extrémebb pózoktól is elzárkózik.

Ezzel szemben ő az, aki szívesen kezdi tejszínhabos, epres falatozással a szeretkezést, és az üveg pezsgőt maga készíti be a hálószobába. Az erotikus masszázzsal mindennél jobban felizgathatod, amennyiben azonban változatosságra vágysz, nem árt, ha a néhány hagyományos szexpóz variációit böngészed végig, ő ugyanis inkább ezeknél maradna. Szerencsére azonban a misszionárius és a lovagló helyzet is számos izgalmas lehetőséget rejt magában: változtass kicsit a behatolás szögén, feküdjetek oldalra vagy fordíts hátat partnerednek az ölében ülve, és máris minden más lesz!

Tüzes típus

A tüzes típus az, akinek szinte mindig, minden körülmények között csak azon jár az esze. Szereti a szexet, akár hosszú, akár rövid, és sajnos nem kifejezetten az a férfi, aki egy, a nő számára kevésbé élvezetes együttlét után magától gondoskodna róla, hogy mégis eljusson a csúcsra.

Ellenben, ha párod ebbe a típusba tartozik, bármire kapható, és bár szívesen veszi kezébe az irányítást, nem veti meg azt sem, ha néha te akarsz lenni a domináns fél az ágyban. Nehézségeid adódhatnak a szexuális étvágya miatt: amennyiben te ritkább együttlétekkel is beéred, mint ő, az akár konfliktusokhoz is vezethet. Ez azonban nem azt jelenti, hogy akkor is érdemes a kedvére tenned, ha éppen csak szexmentes szeretgetésre vágysz.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha nem kívánod, add a tudtára: amennyiben legközelebb annál vadabban veted bele magad az élvezetekbe, pillanatok alatt kiengesztelheted. Ha pedig különlegességgel akarsz neki kedveskedni, lepd meg egy cukorból készült alsóneművel, melyet szó szerint leharaphat rólad, vagy dobd fel az előjátékot egy számodra is erotikus szexfilmmel.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük