Ha ezt a 6 dolgot érzed, biztos, hogy a lelki társaddal hozott össze az élet!

Lehet, te is egy ilyen kapcsolatban vagy, csak eddig nem tudtál róla.

nagykep?cikkid=167133&kep=parnevet1-lead

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is az a lelki társ? Annyi könyvet, cikket olvashatsz vagy filmet láthatsz ebben a témában, mégis, valahogy ez az a találkozás, amit mindenkinek magának kell éreznie. Pont azért, mert mindenki annyira más, és minden ember lelkét más egészíti ki, más az, ami megfelelően passzol hozzá. Aki fél szavakból is megérti, aki tudja, mire is vágyik igazán. Ez egy különleges és ritka kapcsolat, amire érdemes nagyon vigyázni.

Sokféle formája lehet egy párkapcsolatnak, ezért nem biztos, hogy azonnal megérzed, hogy a lelki társaddal hozott össze a sors. Lehet, hogy csak idővel jössz rá, ő az az ember, aki kiegészít téged, pedig egész idő alatt ott volt az orrod előtt. Ha ezeket a jeleket tapasztalod, nagy a valószínűsége, hogy tényleg a lelki társaddal találkoztál.

A köztetek lévő egység sugárzik rólad

Amikor a lelki társaddal találkozol, valahogy minden sokkal szebbnek és jobbnak tűnik. Szavak nélkül is értitek egymást, és a köztetek lévő összhang kifelé is sugárzik. Optimistább, boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Arról a bizonyos napos oldalról figyelsz mindent. És ahogy te elkezdesz máshogy viselkedni, a körülötted lévők is harmonizálnak veled, így más is sokkal mosolygósabb lesz hatásodra.

Az a bizonyos mosoly

Ha meghallod azt a zenét, amit a múltkor együtt hallgattatok. Amikor eszedbe jut egy emlék, és elmosolyodsz magadban, vagy amikor új üzeneted jön tőle. Már az is teljesen mindegy, mit ír, ahogy meglátod a nevét, mosolyra húzódik a szád. A nevetés különben endorfint szabadít fel, és az amúgy is pozitív állapotodra pakol még egy nagy adag boldogságot. Azokban a pillanatokban, amikor őrá gondolsz, nem számít a külvilág, hiszen vele és általa megteremtődik valami különleges dolog. A saját kis világotok is egyben.

Nincsenek akadályok

Percek alatt meg tudod oldani a problémáidat. Amikor olyan emberrel találkozol, aki kiegészít és harmonizál téged, sokkal erősebb és magabiztosabb leszel. A szerelem annyi energiával tölt fel, hogy az élet összes területén jobban teljesítesz.

A problémákat ráadásul nem egyedül kell megoldanod, mert a társad is segítségedre van mindenben. Nincsenek előtte titkaid, bármi történjen is, megért mindent. Ha valaki ért téged, könnyen tud segítséget és támogatást is adni abban, ami számodra nehézséget jelent. Vele együtt pedig még könnyebben tudsz túljutni az akadályokon. Együtt mindig könnyebb.

Feszegeted a határaidat

A szerelem felszabadít, és a sok energia erőt ad ahhoz, hogy minél több minden férjen bele az idődbe. Megmutattok egymásnak új dolgokat, esetleg olyan helyeken jártok, ahol korábban soha. Talán együtt még bátrabbak is vagytok, és megtesztek olyan dolgokat is, amikbe addig nem mertetek belevágni. Legyen ez a bungee jumping, vagy akár egy spontán hétvége egy különleges helyen. Kinyílik előttetek a világ.

A barátaiddal is jobb viszonyban leszel

Ha kiegyensúlyozott a párkapcsolatod, a körülötted lévő kapcsolatokat is sokkal jobban tudod kezelni. Például könnyen észreveszed azt is, hogy ki az, akire több energiát kell szánnod. A sok szeretet, amit kapsz, segíteni fog abban, hogy másoknak többet tudj adni. Ezért mindenki hálás lesz körülötted.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha megtaláltad a lelki társad, aki minden téren megért, több energiát tudsz fordítani más barátaidra, akiknek szükségük van arra, hogy meghallgassák őket. Ilyenkor tudsz figyelni arra, hogy milyen napjuk volt, és támogathatod őket úgy, ahogy téged is támogat a társad.

Gondoskodni akarsz róla

Képes vagy átvariálni a napod, hogy találkozz vele, vagy kitérőt tenni, hogy beugorj a boltba a kedvenc édességéért. Gondoskodni szeretnél róla, örömöt szerezni neki. És persze ez a gondoskodás kölcsönös, mert ő is ugyanerre vágyik veled. Örülsz, ha munka után azonnal tudtok találkozni, vagy ha szabaddá teszi magát azért, hogy veled legyen. Ami őt boldogítja, az neked is jó érzés, ezért szeretnél megadni neki mindent, amit csak lehet.

Ezt is szeretjük