18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 szexpóz, amitől garantáltan leesik a pasid álla (18+)

Szeretnéd különleges gyönyörrel meglepni párodat? Kápráztasd el néhány meghökkentő szexhelyzettel!

Az egyszerű, klasszikus testhelyzetekkel is ugyanolyan könnyedén elérheted a gyönyört, mint az extrémebb formációkkal. Sőt, gyakran több élvezetet nyújt a sima misszionárius póz, mint az, ha fejen állva kapna magára partnered, olykor azonban mégis érdemes a nyakba pakolt lábakkal és egyéb különös pozíciókkal próbálkoznod.

Ha már régóta vagytok együtt, és kívül-belül ismeritek egymást, a bizarr testhelyzetekkel nemcsak a kreativitás szintjén tehetitek változatosabbá kapcsolatotokat, de akár hüvelyed hajlását is megváltoztathatod, ami egészen újszerű érzéseket okozhat neked és párodnak egyaránt.

Nyakba tett lábak

A változatos pózok próbálgatásával egy kis incselkedő játékosságot is lophatsz együttlétetekbe, arról nem is beszélve, hogy párod lesz a legjobban elragadtatva, ha megvillantod előtte, mennyire bevállalós vagy, és megleped legújabb felfedezetteddel. A hajlékonyságod miatt pedig ne aggódj, ugyanis a legtöbb különös póz nem igényel hihetetlenül nyúlékony izmokat. Ráadásul nem is kell bíráló szemek előtt törekedned a tökélyre, mint tornaórán: ha valami nem sikerül, legfeljebb nevettek egy jót, és még mindig próbálkozhattok egy egyszerűbb felállással.

Ha szeretnéd kipróbálni a nyakba pakolóst, ültesd a földre partnered, majd foglalj helyet vele szemben úgy, hogy lábaival közrefogjon. Húzódj hozzá közelebb, miközben egyik kezeddel megtámaszkodsz a hátad mögött, majd a másikkal emeld lábadat a nyakába.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Engedd, hogy csípődet maga felé húzva beléd hatolhasson. Ennek a póznak nemcsak az az előnye, hogy leszűkíti hüvelyed keresztmetszetét, de mind közül az egyik legprovokatívabb, egyben pimaszul erotikus is. Hacsak nem vagy balerina, természetesen előfordulhat, hogy egy idő után kényelmetlen lesz a póz: ha már nem bírod tartani a lábad, nyugodtan engedd a földre partnered csípője mellett, és így folytassátok az aktust.

Halraj

Ha csak annyit tudsz erről a testhelyzetről, hogy végeredményként úgy nézel majd ki szeretkezés közben, mintha úsznál, elég bizarrul hangzik, azonban a valóságban annál izgalmasabb. Természetesen nem árt, ha párod erős fizikummal van megáldva, ugyanis szinte az egész testsúlyodat neki kell majd olyan biztosan tartania, hogy a furcsa pózban még szeretkezni is tudjatok.

A halraj nevezetű felálláshoz elengedhetetlen egy kanapé vagy egy alacsonyabb komód, amire majd támaszkodhatsz. Ha az eszköz adott, párod fél lábbal térdeljen le, te pedig ülj behajtott lábára.

Ezt a szakaszt feldobhatjátok egy kis előjátékkal is: csókolgassátok, simogassátok egymást, majd dőlj előre, és támaszkodj a bútorra. Mindeközben partnerednek határozottan tartania kell a csípődet, ekkor ugyanis térdelőhelyzetből feláll, úgy, hogy combodnál fogva nemi szervére húz téged, miközben lábaidat a csípőjére szorítva te is tartod magad.

Ha alkaroddal, hasaló helyzetben egész felsőtestedet megtámasztod a bútoron, nem kell magad bizonytalanul érezned, azonban, mivel tested összes izma megfeszül, a legkisebb mozdulat is hihetetlenül érzéki élményt fog okozni. Párod pedig mindeközben élvezheti a látványt, ahogy beléd hatol.

Félig fekvő

Ennél a testhelyzetnél sem árt, ha pasid erős izomzattal rendelkezik, különösen, mivel a kiinduló helyzet álló pozíció.

15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha rátok tör a heves vágy, engedjetek az indulatoknak, és kezdjetek állva szeretkezni az ajtóban, illetve a lakás bármelyik pontján, a falnak támaszkodva. Ha partnered az ölébe kap, elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy az ágyig vagy kanapéig vigyen. A cél ugyanis az, hogy az aktust úgy folytassátok, hogy óvatosan, félig hanyatt döntve téged egy puha felületre helyez, miközben föléd hajol.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha elég ügyesek vagytok, azalatt az idő alatt sem szakítjátok meg az együttlétet, amíg ő a faltól elvisz az ágyig. Ez a pozíció kettős érzelmi töltete miatt igen izgató, ugyanis a férfi részéről heves mozdulatokat tesz lehetővé, ugyanakkor a testi közelség, illetve az, hogy párod felkap, és erősen tart téged, intimitást és bizalmat sugároz. Bátran vedd a kezedbe az irányítást szavakkal, és miközben a falnál álltok, suttogd a pasi fülébe, hogy mi legyen a következő lépés: ha eddig még nem sikerült volna, ezzel az irányító gesztussal garantáltan felébresztheted benne a kisördögöt!

Cikkünk Linda Sonntag Fényképes Káma-szútra című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük