18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Megdöbbentő szexrekordok (18+)
A legtöbb, legjobb, legszebb korát éljük. A szexet sem kerülték el a rekordállítási kísérletek. Összeszedtük a legérdekesebbeket.

A legtöbb gyerek apukája

Moulay Ismail Ibn Shariff még a 17. században állította fel ezt a rekordot, és azóta is tartja. 1042 leszármazottja van mintegy ötszáz feleségétől. Elég elfoglalt ember lehetett, mert meg kellett jelennie az összes esküvőn, szülésnél és a temetéseken is, a gyerekek gyártásáról nem is beszélve. Ha meg akarjuk ismerni ezt a különleges férfit, annyit tudhatunk róla, hogy a marokkói Alaouite dinasztia második uralkodója volt.

Hihetetlen, de a női rekorder egy paraszt felesége, aki 1725 és 1765 között 27-szer szült egy Moszkvához közeli településen, nem is akárhogyan. 16 ikerszülése volt, hétszer hármas ikreket és négyszer négyes ikreket hozott a világra, így 69 gyermeke született.

A legnagyobb és legkisebb péniszek

Sajnos 21. századi adatok még nem állnak rendelkezésünkre, de a 20. század is tartogat meglepő adatokat.
A legnagyobb pénisz, amit valaha lemértek, 34 centi hosszú és 16 centiméter széles volt, és Dr. Robert L. Dickenson jegyezte le az 1900-as éves elején.

A legkisebb pénisz pedig 1 cm. Az ilyen testi adottságokkal rendelkező embereket micropéniszűeknek hívják. Ilyenkor a férfiasság legnagyobb része testen belül helyezkedik el.

A legnagyobb vaginával rendelkező nő a skót óriás, Anna Swan. Neki a gyereke és a férje is óriástermetű. Gyermeke fejének körmérete a születéskor 48 centiméter volt. Elképzelhető, mekkora lehetett a hely, ahonnan kijött.

Az állatvilágban is vannak meghökkentő számok: testméretéhez képest az egyszerű kagylónak van a legnagyobb pénisze. A kis állatka szaporítószervének mérete 42-szerese testének.

A második helyezett a képzeletbeli ranglistán az argentin kékcsőrű kacsa, amelynek az a különlegessége, hogy csigavonalú a pénisze, ezért csigavonalban halad az ondó az ivarszervén.

A centikben mérhető győzelmet a bálnák tartják, azon belül is az ámbráscet 3 méter hosszú és 30 centi széles szaporítószerve. A megosztott második hely a vízilovaké és az elefántoké, átlagméretük 60 centiméter.

Aki a legmesszebbre lőtt, és aki a legtöbbet élvezett

A rekord hat méter, és egy német férfi tartja. A rekordot Horst Schultz jegyezte fel. A nőknél ugyanez a rekord három méter.
A legtöbbször elélvezők rekordját egy férfi állította fel, egy óra alatt 16-szor élvezett el.

A legtöbb szexpartnert elfogyasztó nő 620 férfit elégített ki 24 óra alatt. Ennek férfi megfelelőjét egy pornósztár, Jon Dough állította fel, 152 nővel csinálta 24 óra alatt. Arról nem szól a fáma, hogy a hölgyek elégedettek voltak-e.

A legtöbb pénisz-eltávolítás

Időszámításunk előtt 1300-ban, Egyiptomban Menephta király hazaindult egy győztes hadjárat után, amit a líbiaiak ellen vívott.

Hogy a sikerét megünnepelje, megkérte embereit, hogy mindenkinek vágják le a péniszét, aki az ellenséges hadseregben harcolt.

13 ezer pénisszel érkezett haza. Emlékművet is állítottak az eseménynek Karnakban, ahova minden férfiasságát vesztett ellenfél nevét felírták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük