15 jel, hogy a pasi megcsal
Úgy érzed, párod életében talán egy másik nő is van? Figyeld az árulkodó jeleket, és leleplezheted a hűtlen férfit!

Dia

 	Hazugság 	Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik, de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek. Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt. 	Kapcsolódó cikk: 	4 apró, de árulkodó jel, hogy a pasi hazudik »

Hazugság

Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik, de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek. Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt.

Kapcsolódó cikk:
4 apró, de árulkodó jel, hogy a pasi hazudik »

Dia

 	Túl sok munka 	A munka bőséges mennyisége nem jelenti rögtön, hogy partnered megcsal. Amennyiben azonban a legváratlanabb időpontokra esnek a megbeszélések, és nem egészen hivatalos körülmények között, netán mindig ugyanazzal a kolléganővel zajlanak, jobb, ha óvatos vagy.

Túl sok munka

A munka bőséges mennyisége nem jelenti rögtön, hogy partnered megcsal. Amennyiben azonban a legváratlanabb időpontokra esnek a megbeszélések, és nem egészen hivatalos körülmények között, netán mindig ugyanazzal a kolléganővel zajlanak, jobb, ha óvatos vagy.

Dia

 	Apróságok 	Egy ottfelejtett hajszál a nyakkendő körül, egy vörös rúzsnyom az inggalléron és az idegen parfüm illata mind árulkodó lehet. Bár ezek tűnnek a legbanálisbb bűnjeleknek - melyeket még a kezdő szoknyapecér is igyekszik kerülni -, előfordulhat, hogy éppen ezek az apróságok leplezik le a hűtlen férfit. 	Kapcsolódó cikk: 	5 kompromisszum, ami nélkül nem lesz kapcsolatod »

Apróságok

Egy ottfelejtett hajszál a nyakkendő körül, egy vörös rúzsnyom az inggalléron és az idegen parfüm illata mind árulkodó lehet. Bár ezek tűnnek a legbanálisbb bűnjeleknek - melyeket még a kezdő szoknyapecér is igyekszik kerülni -, előfordulhat, hogy éppen ezek az apróságok leplezik le a hűtlen férfit.

Kapcsolódó cikk:
5 kompromisszum, ami nélkül nem lesz kapcsolatod »

Dia

 	Veszekedés 	Szokás mondani, hogy a legjobb védekezés a támadás - igaz ez a megcsaláskor is. Ha párod félrelép, könnyen lehet, hogy a bűntudattól hajtva lépten nyomon megpróbál belédkötni és vitát kezdeményezni, hiszen ha otthon mindenen veszekedtek, az részben igazolást jelenthetne tettére. 	Kapcsolódó cikk: 	Amivel örökre megtarthatod a pasit »

Veszekedés

Szokás mondani, hogy a legjobb védekezés a támadás - igaz ez a megcsaláskor is. Ha párod félrelép, könnyen lehet, hogy a bűntudattól hajtva lépten nyomon megpróbál belédkötni és vitát kezdeményezni, hiszen ha otthon mindenen veszekedtek, az részben igazolást jelenthetne tettére.

Kapcsolódó cikk:
Amivel örökre megtarthatod a pasit »

Dia

 	Hideg magatartás 	Ha nem a támadó típusba tartozik a pasi, akkor előfordulhat, hogy otthon inkább távolságot tart. Sokan ugyanis nem tudnak rezzenéstelen arccal boldogságot tettetni, miközben félrelépnek. Így a belső feszültség miatt hideg magatartás jellemzi őket - ez az az állapot, amikor már vitázni sem hajlandó a férfi.

Hideg magatartás

Ha nem a támadó típusba tartozik a pasi, akkor előfordulhat, hogy otthon inkább távolságot tart. Sokan ugyanis nem tudnak rezzenéstelen arccal boldogságot tettetni, miközben félrelépnek. Így a belső feszültség miatt hideg magatartás jellemzi őket - ez az az állapot, amikor már vitázni sem hajlandó a férfi.

Dia

 	Barátnők 	A megcsaláshoz nők is kellenek. Mielőtt tehát konkrétan megtörténne a baj, már te is felfigyelhetsz a szaporodó hölgyismerősökre. Könnyen lehet, hogy csak egy kis figyelemre vágyik a férfi, amit, ha tőled kapna meg, nem fordulna másik nőhöz. 	Kapcsolódó cikk: 	Az exszel találkozgat a párod? »

Barátnők

A megcsaláshoz nők is kellenek. Mielőtt tehát konkrétan megtörténne a baj, már te is felfigyelhetsz a szaporodó hölgyismerősökre. Könnyen lehet, hogy csak egy kis figyelemre vágyik a férfi, amit, ha tőled kapna meg, nem fordulna másik nőhöz.

Kapcsolódó cikk:
Az exszel találkozgat a párod? »

Dia

 	Ajándék 	A meglepetés a szerelem jele lehet, de létezik az a bizonyos bűntudat-ajándék is, ami egészen másfajta szerepet tölt be. Ugyanúgy ki nem mondott dolgokról tanúskodik, csak a szerelem helyett ezúttal a túl nehéz igazság nyomja a férfi lelkét. Ha tehát szomorú arccal egyre többet kedveskedik, előfordulhat, hogy másik nő van a dologban.

Ajándék

A meglepetés a szerelem jele lehet, de létezik az a bizonyos bűntudat-ajándék is, ami egészen másfajta szerepet tölt be. Ugyanúgy ki nem mondott dolgokról tanúskodik, csak a szerelem helyett ezúttal a túl nehéz igazság nyomja a férfi lelkét. Ha tehát szomorú arccal egyre többet kedveskedik, előfordulhat, hogy másik nő van a dologban.

Dia

 	Flört 	Ha a férfi kifelé kacsintgat a kapcsolatból, nem csak a konkrét szeretőre utaló jeleket veheted észre. Amennyiben megváltozik a magatartása, és a korábbi szelíd, tartózkodó pasas flörtölő sármőrré vedlik, jobb, ha figyelsz a további jelekre is. 	Kapcsolódó cikk: 	4 jel, hogy a pasid megcsal »

Flört

Ha a férfi kifelé kacsintgat a kapcsolatból, nem csak a konkrét szeretőre utaló jeleket veheted észre. Amennyiben megváltozik a magatartása, és a korábbi szelíd, tartózkodó pasas flörtölő sármőrré vedlik, jobb, ha figyelsz a további jelekre is.

Kapcsolódó cikk:
4 jel, hogy a pasid megcsal »

Dia

 	Számítógép 	A viszony minden bizonnyal a számítógépen is nyomot hagy, és nem feltétlenül csak e-mailek formájában. Már az is gyanús lehet, ha párod titkolózni kezd, hogy kivel levelezik és chatel, ám ahelyett, hogy a saját szemeddel győződnél meg az igazságról, jobban teszed, ha inkább rákérdezel a dologra.

Számítógép

A viszony minden bizonnyal a számítógépen is nyomot hagy, és nem feltétlenül csak e-mailek formájában. Már az is gyanús lehet, ha párod titkolózni kezd, hogy kivel levelezik és chatel, ám ahelyett, hogy a saját szemeddel győződnél meg az igazságról, jobban teszed, ha inkább rákérdezel a dologra.

Dia

 	Telefon 	A csalfa férfinak a telefonálási szokásai is megváltozhatnak. Ha eddig szabadon kezelhetted a mobilját, amint van valaki más is, egészen biztos, hogy mindenhová magával viszi a telefonját, és váratlan időpontokban ki lesz kapcsolva. 	Kapcsolódó cikkek: 	Megcsal a pasid? - Telefonja elárulja! »

Telefon

A csalfa férfinak a telefonálási szokásai is megváltozhatnak. Ha eddig szabadon kezelhetted a mobilját, amint van valaki más is, egészen biztos, hogy mindenhová magával viszi a telefonját, és váratlan időpontokban ki lesz kapcsolva.

Kapcsolódó cikkek:
Megcsal a pasid? - Telefonja elárulja! »

Dia

 	A testalkat változásai 	Ha a férfi hirtelen fogyókúrába kezd, netán konditerembe is eljár, hogy formába rántsa magát, minden bizonnyal tetszeni próbál. Amennyiben eközben veled folyamatosan mogorva, előfordulhat, hogy egy másik nő figyelmét próbálja felkelteni. 	Kapcsolódó videó: 	Árulkodó jelek, ha a pasi megcsal »

A testalkat változásai

Ha a férfi hirtelen fogyókúrába kezd, netán konditerembe is eljár, hogy formába rántsa magát, minden bizonnyal tetszeni próbál. Amennyiben eközben veled folyamatosan mogorva, előfordulhat, hogy egy másik nő figyelmét próbálja felkelteni.

Kapcsolódó videó:
Árulkodó jelek, ha a pasi megcsal »

Dia

 	Buli, haverok 	A kettesben töltött éjszakák helyett a barátoké a főszerep? Amennyiben párod egyre gyakrabban jár el a haverokkal, és téged véletlenül sem hív magával, előfordulhat, hogy nő van a dologban. A barátok ugyanis remek alibit jelenthetnek, de korántsem biztos, hogy valóban velük volt.

Buli, haverok

A kettesben töltött éjszakák helyett a barátoké a főszerep? Amennyiben párod egyre gyakrabban jár el a haverokkal, és téged véletlenül sem hív magával, előfordulhat, hogy nő van a dologban. A barátok ugyanis remek alibit jelenthetnek, de korántsem biztos, hogy valóban velük volt.

Dia

 	Megújult ruhatár 	Ha hirtelen csinosabb, divatosabb holmikban kezd járni partnered, és ezeket a ruhákat nem akkor ölti magára, amikor együtt mentek valahová, könnyen lehet, hogy valaki más miatt teszi. A stílusváltás arra is utalhat, hogy szeretne jobban tetszeni, de akár már kialakult viszony is lehet a háttérben. 	Kapcsolódó cikk: 	3 árulkodó jel, hogy a pasid félre fog lépni »

Megújult ruhatár

Ha hirtelen csinosabb, divatosabb holmikban kezd járni partnered, és ezeket a ruhákat nem akkor ölti magára, amikor együtt mentek valahová, könnyen lehet, hogy valaki más miatt teszi. A stílusváltás arra is utalhat, hogy szeretne jobban tetszeni, de akár már kialakult viszony is lehet a háttérben.

Kapcsolódó cikk:
3 árulkodó jel, hogy a pasid félre fog lépni »

Dia

 	Magány 	A gyakori kimaradásoknak köszönhetően az is leleplezheti a csalfa férfit, ha egyre többet hagy téged magadra. Már az is megesik, hogy éjszakára sem tér haza? Mindenképpen eljött egy őszinte beszélgetés ideje - még akkor is, ha nem másik nőnél töltötte az estét.

Magány

A gyakori kimaradásoknak köszönhetően az is leleplezheti a csalfa férfit, ha egyre többet hagy téged magadra. Már az is megesik, hogy éjszakára sem tér haza? Mindenképpen eljött egy őszinte beszélgetés ideje - még akkor is, ha nem másik nőnél töltötte az estét.

Dia

 	Nincs szex 	Ha párod már az ágyban is visszautasít, az egyértelmű jele lehet annak, hogy valaki más lopta be magát a szívébe helyetted. A hűtlenség ugyanis sokszor azzal jár, hogy a férfi lelkiismeret-furdalásból partnerével nem képes ágybabújni.

Nincs szex

Ha párod már az ágyban is visszautasít, az egyértelmű jele lehet annak, hogy valaki más lopta be magát a szívébe helyetted. A hűtlenség ugyanis sokszor azzal jár, hogy a férfi lelkiismeret-furdalásból partnerével nem képes ágybabújni.

Ezt is szeretjük
Fotó: