5 jel, hogy előbb-utóbb meg fog csalni a férfi: csak akarnod kell észrevenni
Nem jó taktika, ha becsukod a szemed az egyértelmű jelek láttán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem könnyű felismerni azt a pillanatot, amikor valami megváltozik közöttetek. Talán csak apró dolgok utalnak arra, hogy távolodtok egymástól. Talán magabiztosan túlmész azon a határon, amelyen túl már nem az a kérdés, te mit szeretnél.

Inkább azzal kell szembesülnöd, kicsúszott az irányítás a kezedből. Ne várd meg, hogy ez bekövetkezzen.

Ki vagy te, és hova lett a párom?

Egy boldog párkapcsolatban is vannak súrlódások, ám amikor folyamatosan puskaporos a hangulat, nagyobb a baj, mint hinnéd. Mik az előjelek? A társad egyre többször ingerült, és olyan dolgokért is felkapja a vizet, amelyek korábban egyáltalán nem idegesítették. Ahogy mondani szokás, elég egy rossz szó, máris egymásnak estek. Olyan, mintha hirtelen eltűnt volna az a férfi, akit szerettél, és egy idegen balhézna folyton veled?

Nem az a jó taktika, ha megsértődsz vagy provokálsz. Ideje higgadtan beszélgetést kezdeményezni. Mielőtt egy másik nőnek öntené ki a szívét, derítsd ki, hogy mi baja van, és mennyiben függ tőled az, ami őt bántja.

A világ összes fájdalma

Nincs, ami feldobná, amit értékelne, amivel elégedett lenne? Hiába fáradsz, főzhetsz bármit, lehet tökéletes rend, és minden hozzá igazodik, mégis talál kifogásolni valót? Folyton csak panaszkodik? A párod nagy valószínűséggel arra keres bizonyítékot, hogy megrekedt, nincs elég szabadsága, vagyis nem úgy él, ahogy azt ő elképzelné.

Ez olykor "normális" élet(kori)válság, amit nem te okozol. Ám ha nem jól reagálsz - kineveted, leszólod, megkérdőjelezed, bagatellizálod és így tovább -, hamar akad valaki más, aki megértően viszonyul majd hozzá, és szívesen megvigasztalja.

A legjobb forma veszélyes következményei

Tegnap még oda sem figyelt, milyen inget vagy pólót vesz magára, ma meg új ruhákkal teli szatyrokkal érkezik haza? Önként elment fodrászhoz, nem neked kellet könyörögnöd ezért? Eddig szívesen nassolt, nem bánta, ha a kezébe adsz egy-egy üveg sört, most meg salátát kér vacsorára, és ásványvizet iszik hozzá? Kondibérletet vesz, úszni jár? Lehet persze, azt ismerte fel egyik pillanatról a másikra, hogy ha ad magára, imponálhat neked, és boldogabb lesz a párkapcsolatotok. Ám vigyázat, lehet az is, hogy valaki másnak szeretne tetszeni.

Köd előtte, köd utána

Egyre többször van olyan programja, amelyből téged kihagy? Mindig akad jó kifogás: sörözés a haverokkal, nők nélkül, munkahelyi összejövetel, te csak unatkoznál ott, drágám… Egy a lényeg, mostanában inkább máshol van, mint veled? Ideje aktivizálódnod.

Találj ki elvileg kihagyhatatlan közös elfoglaltságokat. Ha ezeket is lemondja, tedd ki a stop táblát, és kérd meg arra, legyen őszinte veled. Hova, miért, minek megy nélküled?

Már a fejfájás sem kifogás

A végére maradt a legfájdalmasabb felismerés. Ez tényleg egyértelműsíti, hogy a párod veled kapcsolatos érzései megváltoztak. Eltűnik az intimitás, nincs érintés, reggeli csók, a kanapé hirtelen két térféllé válik, azaz gondosan ügyel arra, hogy tőled minél messzebb üljön le. Egyre kevesebb a szex, egyre többször alszik el úgy, hogy hátat fordít neked. Sőt, eljöhet egy olyan pillanat, amikor visszautasítja a kezdeményezésedet. Ne áltasd magad. Nem könnyű helyzet, de talán még idejében tudsz rákérdezni arra, mi az, ami nem stimmel, mi hiányzik neki.

Ezt is szeretjük