18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ez izgatja fel leginkább a magyar nőket: meglepő, amit a felmérés megállapított

Érdekes felmérés készült a magyar nők szexualitásáról.

A szexualitás kimeríthetetlen forrása a meglepő és izgalmas eredményeket hozó tudományos felméréseknek, mint például az is, amelyet a  Szülészeti-Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság megbízásából készítettek arra nézvést, mi izgatja leginkább a magyar nők fantáziáját a szexben.

Ezt izgatja fel a magyar nőket

Bár sokan nem erre gondolnának először, a felmérés eredményei szerint a magyar nők 85%-ának fantáziáját az indítja be leginkább, ha a szexre nem klasszikus módon a hálószobában, hanem valahol máshol kerül sor. Noha a hálón kívüli legkedveltebb szexhelyeket illetően a padló, a zuhanyzó és a konyha a listavezetők, a magyar nők ennél jóval extrémebb körülmények között, valamilyen nyilvános helyen is izgalmasnak találják a szexet. Ilyen élményben az átlagot tekintve két-három különböző helyszínen van része a magyar nőknek életük során a felmérés szerint.

Hogy néhány konkrét helyszínt említsünk, a megkérdezettek 57%-a autóban, 45%-uk a természetben, például erdőben vagy mezőn, 10%-uk próbafülkében, erkélyen és utcán, 5%-uk pedig nyilvános illemhelyen és moziban is átadta már magát a gyönyörnek.

Miért izgalmas nyilvános helyen szexelni?

A felmérés adatait kiértékelők szerint a nyilvános helyen való szex varázsát az adhatja, hogy adott helyen tilos ilyesmit csinálni. Lényeges azonban hozzátenni, hogy mint a válaszokból kiderült, a helyzet maga ugyan lehet izgalmasabb, ám számottevő mértékben magára az élvezetre nem hat egyértelműen jótékonyan a hálószobán kívül szeretkezni.

A megkérdezetteknek körülbelül 50%-a mondta, hogy ettől maga az együttlét is jobb lesz, ám ebben szerepet játszhat az is, hogy a nyilvános huncutkodás egyik gyakori színteréül a fesztiválok és egyéb kültéri rendezvények szolgálnak, ahol némi alkohol is fogy, mely - nem mértéktelenül fogyasztva - ellazító, kedélyjavító hatása okán emelheti az élvezet mértékét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük