- Lehet, hogy a párom a férfiakhoz vonzódik?
Apró, gyanús jelek
Előfordulhat, hogy a férfi maga sincs tisztában azzal, hogy valami nem szokványosan alakul az életében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha felmerül benned, hogy a párod a férfiakat szereti, valószínűleg találtál valami gyanakvásra okot adót a viselkedésében. Ha úgy érzed, alapos a gyanúd, a legjobb, ha beszélgetést kezdeményezel vele.

Több párkapcsolatban vagy akár házasságban élő férfi nem vállalja, talán még maga előtt is titkolja a homoszexualitását, mert igyekszik a családja vagy a társadalom elvárásainak megfelelni.

Ám közülük az, akiben a nők nem ébresztenek vágyat, előbb-utóbb lelepleződik a heteroszexuális kapcsolatban. Gyakran elárulja őt a viselkedése épp azokban a helyzetekben, melyekben leginkább titkolni igyekszik valódi énjét, mert attól fél, hogy gyanúba kerül.

Ha biztosra akarsz menni, a legjobb, ha megkérdezed tőle. Ám, ha őszinte választ akarsz kapni, jobb, ha felkészíted rá magad. Mielőtt leülsz vele, kérdezd meg magadtól, hogy hogyan fogod kezelni az igazságot, ha kellemetlen. Felhasználod ellene? Mennyiben változik meg róla a véleményed? 

Férfitársaságban zavart

Gyakran a legelső árulkodó jel, ha férfitársaságban zavarban van. Ez lehet általános szociális szorongás is, de, ha mindez csak a férfiakra, illetve bizonyos férfiakra vonatkozik, az már gyanút keltő.

Amikor egy vonzó férfi is jelen van, megváltozik a viselkedése, esetleg izgatottá, kissé modorossá válik. Amikor más férfiakkal beszél, megfelelni igyekszik nekik. Szokatlan a testbeszéde, egy pillantás, egy ölelés vagy egy érintés leheletnyivel tovább tart, mint a megszokott.

Kevés közeli barát

A legtöbb férfinak van legalább egy kebelbarátja, akivel megválthatja a világot, de legalábbis vannak haverjai, akikkel rendszeresen találkozik. Ha a férfinak alig akadnak közeli barátai, és kimarad a férfitársaságból, az figyelmeztető jel lehet. Sok homoszexuális, aki titkolni igyekszik irányultságát, nemcsak azért kerüli tudatosan a férfiakat, mert zavarba ejtik, de azért is, mert fél a lebukástól.

Szexuális érdektelenség

A vágy kihűlése egy párkapcsolatban több tényező következménye, ám, aki homoszexuálisként vonódik férfi-nő kapcsolatba, annak már gyakran az elején sem olyan sürgetőek a vágyai. Lehet, hogy nem vonzza annyira a szex, mint más férfiakat vagy a partnerét, de nem kizárt, hogy már eleve olyan nőt választ, aki megelégszik a kevesebb együttléttel is.

Más esetben inkább átadja a nőnek az irányítást az ágyban, ráhagyja a kezdeményezést, így neki nem kell annyira törnie magát. Ha az ágyban vagy a kapcsolatban a nő dominál, az önmagában nem feltétlenül a homoszexualitás jele, de előfordulhat, hogy erre utal.

Egyéb apróságok

Emellett előfordulnak még olyan apró jelek, mint az, hogy nem néz meg más nőket, és egyáltalán nem érdeklik az ellenkező nem tagjai. Viszont a férfiakon lopva rajta felejtheti a szemét.

Ha valaki nem rejtegeti homofóbiáját, és folyton okot talál arra, hogy kikeljen a homoszexuálisok ellen, az sokszor épp annak a jele, hogy az illető a saját neméhez vonzódik.

Ezt is szeretjük