18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mágikus orális technikák
Kizárólag 18 év felett!
Az igazán forró orális szex minden férfi gyenge pontja. Ha tehát különleges kéjjel szeretnéd megajándékozni párodat, a száddal tedd!

Egy idő után minden kapcsolat elér arra a pontra, amikor előjön az orális szex kérdése. Ha párod már kényeztetett a szájával, és te elfogadtad ilyen irányú közeledését, előbb-utóbb neked is viszonoznod kell. Mielőtt azonban belevágnátok, le kell küzdened a gátlásaidat, és nem árt gyűjtened némi tapasztalatot sem.

Első lépések

Ha nem vagy tisztában a dolgokkal, ne félj megkérdezni! Faggasd ki, hogyan szereti: a pasik nem szoktak szégyenlősek lenni ezen a téren. Ha verbálisan már kellőképpen körbejártátok a témát, jöhet az orális gyakorlat, illetve kizárólag egy alapos zuhanyzás után. Ha elfelejtené, ne szégyelld jelezni párodnak, hogy tisztálkodjon, a kellemetlen szagok ugyanis pillanatok alatt meghiúsíthatják a romantikus együttlétet.

Kerüljetek hangulatba!

Minden a hangulaton múlik. Romantikus zene, lágy gyertyafény: mindezek könnyebbé tehetik a helyzetet, mert segítenek, hogy elengedd magad, ami nélkül nem megy a dolog. Ha elég nagy a kád, fürödjetek együtt, ami higiéniás szempontból is praktikus. Egyeseknek az orális szex a legizgatóbb előjáték, de ha nálatok ezúttal maga a középső felvonás, akkor másfajta előjátékkal kell kezdened. Egy kis masszázs, csókolgatás, simogatás tökéletes lehet, mindketten élvezni fogjátok!

Izgató simítások

Párod dőljön hátra a kanapén vagy egy széken, simogasd gyengéden az egész testét, majd térj a lényegre. Ha már legféltettebb kincsét kényezteted, ne feledkezz meg a herékről sem: lágy simogatásukkal pokolian felizgathatod. Ha nem vagy biztos magadban, kérdezd meg nyugodtan, hogyan szeretné, mit csinálj.

Elsősorban azonban a makkra és a pénisz tövére koncentrálj, ezek a legérzékenyebb pontok. Még izgatottabb lesz, ha kezét közben a csiklódhoz húzod, ha pedig kész vagy arra, hogy bevesd a szád, a 69 jó kezdő pozíció lehet. Így sokkal jobb szögben férsz hozzá partneredhez, ráadásul kölcsönösen izgathatjátok egymást.

A cirógatást azonban addig húzd, amíg csak bírja: annál fergetegesebb élmény lesz számára, amikor végre a szádba veszed a szerszámát. Minél izgatottabb, és minél változatosabban nyalakszol, annál rövidebb lesz az orális rész, és kevésbé fárad el az állkapcsod.

Hogyan csináld?

Csámcsogj bátran hímtagján, mintha egy nyalóka lenne: élvezni fogja, ha hangosan csinálod. Szájald olyan erősen, amennyire jólesik, úgyis szólni fog, ha kényelmetlen neki. Használd az ajkaid, a torkod és a nyelved amennyire csak tudod, és a kezedről se feledkezz meg. A fogaidat viszont feltétlenül iktasd ki! Végül az aranyszabály: a végén nyelj! Az ondó nem méreg, és ha édes nassolással vagy ananászlével csábítod az ágyba, az íze sem lesz rossz. Ha azonban semmiképp nem szeretnéd lenyelni, ne a zsepis módszert válaszd, inkább hagyd, hogy a melledre vagy a hasadra élvezzen.

Mellékhatások

Bármennyire is kellemetlen, az igazán intenzív orális szex után bizony előfordulhat, hogy fájni fog kicsit a nyakad és az állkapcsod. Ha el szeretnéd kerülni, masszírozd meg az állkapcsod tövét: ettől elernyednek az igénybe vett izmok. Nyakadat pedig úgy kímélheted, ha ravasz módon a magad kényelmére választasz pózt.

Gyakorlás

Ha nem érzed magad elég profinak, de nem akarsz folyton az orális szexről csevegni pároddal, tanulhatsz másoktól is, akik már gyakorlottabbak. A szigorúan férfimentes lánybulikon bátran beszéljétek ki orális kalandjaitokat is, a barátnők beszámolóiból sokat tanulhatsz.

Egyszerű gyakorlatokkal is fejlesztheted a technikádat, a szád izmainak erősítésével könnyen elérheted, hogy ne fáradj el egy hosszúra nyúló orális együttlét alkalmával. A legjobb gyakorlás azonban maga az orális szex, ha jól szeretnéd művelni, minél többször kényeztesd párodat: biztos lehetsz benne, hogy nem fog tiltakozni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük