A legnagyobb hiba, amit egy nő elkövethet egy kapcsolatban! Nagy részük biztosan csinálta már

Mindenkinek rosszat tesz vele.

nagykep?cikkid=169467&kep=nohibazott1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy hosszú távú kapcsolat szeretetre, intimitásra, barátságra és szenvedélyre épül. Vannak azonban férfiak, akik kevéssé képesek elköteleződni. Ez bizonyos fokig korral is jár, de vannak, akik később sem képesek erre. Lehet, hogy azért, mert nem szeretnek felelősséget vállalni, vagy egyszerűen csak félnek, de vannak olyanok is, akik képtelenek a monogámiára, ezért inkább úgy értékelik, jobb nekik kevésbé kötött kapcsolatokban létezni.

Megváltoztatni senkit nem lehet, hiszen mindenki csak magáért képes változni. És azok a férfiak, akik nem tudnak elköteleződni, és ezt még ki is mondják egy nőnek, nagy valószínűséggel nem fognak változni, sem változtatni életvitelükön. Mi a legnagyobb hiba, amit egy nő elkövethet? Ha az ilyen típusú férfit megpróbálja maradásra, elköteleződésre bírni, vagy, ha egyre szorosabbra szeretné fűzni a viszonyt.

Nem szabad erőltetni az elköteleződést

Sok nő hiszi azt, hogy a férfi majd egyszer csak betörik. Hogy majd ő lesz az a nő, aki megváltoztatja, de többnyire ez nem szokott bejönni. Az erőltetés, a manipuláció általában rövidtávon hoz valamennyi figyelmet, esetleg változást, de hosszútávon csak még messzebbre löki a partnert.

Ha egy férfira nyomást gyakorol egy nő, a férfi azonnal elkezd kibúvókat keresni a kapcsolat alól, egyre kevesebb energiát tesz bele. Ha pedig egyre kevesebb energiát tesz bele, egyre kevésbé fogja érdekelni az illető nő is. Így, ha még volt is esély arra, hogy a kapcsolat hosszútávon működjön, ezekkel az eszközökkel a nő könnyen megtorpedózhatja.

Ha egy férfi azt mondja, nem, az azt jelenti, hogy nem

Sokan ilyen szituációkban heteket, hónapokat, akár éveket töltenek, remélve azt, hogy a helyzet egyszer csak megváltozik. Hogy a férfi mégis csak őket akarja majd, mégis meggondolja magát az összeköltözés vagy a házasság tekintetében, pedig sajnos ez ritkán fordul elő.

Ha egy férfi őszintén és egyenesen elmondja neked, hogy nem tud, vagy nem akar irányodba elköteleződni, plusz lépcsőfokokat megugrani, az valószínűleg így is van. Nem érdemes éveket várni arra, hogy valami máshogy legyen. Azért mondja el neked, mert nem akar bántani, tehát érdemes ezeket a szavakat komolyan venni.

Ne hazudj magadnak!

A legrosszabb, amit tehetsz, ha hazudsz magadnak is és neki is az érzéseidről. Hiszen, minél később ismered be, annál jobban belesodródsz érzelmileg is a kapcsolatba, így a végén csak csalódással fogsz tudni felállni.

Egy ilyen típusú kapcsolatot csak úgy lehet élvezni, ha a pár egyik fele sem szeretne hosszú távú elköteleződést. Hiszen így tiszták a keretek. Ha már az egyik fél komoly kapcsolatra vágyik, érdemesebb mielőbb beszélni erről a másikkal is.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Jobb kiszállni időben egy ilyen kapcsolatból, mint szenvedni benne a kapcsolat egésze alatt és utána is. Hiszen egy ilyen helyzet csak folyamatos sóvárgást okoz, de beteljesülést nem kínál cserébe.

Ezt is szeretjük