18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 10 legizgatóbb szexpóz

Csak 18 éven felülieknek!

Unalmas a szex? Számtalan módon felpörgetheted. Összeszedtük hozzá a legjobb pózokat, a többi csak fantáziádon múlik.

A jó szeretőt a nagyszerű szeretőtől kísérletező vágya különbözteti meg. A vérpezsdítő újításokkal könnyen izgalmassá varázsolhatod a szokásos szexet, és partnerednek is kellemes meglepetést szerezhetsz. Az persze változó, hogy az ágyban éppen ki kerekedik felül, az alábbi pózok azonban minden helyzetre gyönyörteli megoldást kínálnak.

1. Megspékelt misszionárius

Kissé unalmasnak tűnhet, ettől függetlenül nagy kedvenc – aktus közben hozzásimulhatsz partneredhez, miközben forró csókokat, izgató pillantásokat válthattok. Ha azonban elcsépeltnek találod ezt a pózt, már annyival is feldobhatod, hogy a feneked alá teszel néhány párnát: partnered így könnyebben elérheti G-pontodat. Vagy, ha kicsit megemeled a lábaid, átfonhatod velük párod csípőjét: ebben a helyzetben hüvelyed jobban megnyílik, és élvezheted, ahogy párodat mélyen magadba fogadod.

2. Kutyapóz

A nők egy része fenntartásokkal kezeli ezt a pózt, mert nem szereti állatias jellegét. Kipróbálás után azonban nagy kedvenc lehet, ugyanis ilyen helyzetben nagyon erős nyomás alatt van a G-pont behatoláskor. Különösen élvezetes lehet, ha az egyik lábad picit megemeled, vagy, ha csiklód izgatásával fokozod a gyönyört: ezt párod is imádni fogja! Néhány nő azt is szereti, ha közben tenyérrel kicsit elfenekelik.

3. Kanál

Különleges élményt nyújthat ez a póz, ha a szexben is szeretetre és gyengédségre vágysz. Feküdj az oldaladra, párodnak háttal, ő pedig óvatosan hatoljon be hátulról. A kutya- és a misszionárius póz előnyeit élvezheted a lágy, hátsó pozíció során, miközben partnered egész testedet simogathatja. Nagyon intim élmény, ahogy tetőtől talpig érintkeztek.

4. A nyereg

Ha pasid odavan a lovagló pózért, te viszont túl szégyenlős vagy, variáld meg kicsit a dolgot, és ültesd a pasit az ágy szélére, és ülj az ölébe úgy, hogy oldalt te is az ágyon térdelsz. Teste így közelebb lesz hozzád, és a meghitt szemkontaktus is könnyebben tartható. Ráadásul ebben a felállásban te diktálod a tempót, és a behatolás mélységét is: élvezd ki minden pillanatát!

5. Sarok a fej fölött

Az is jó lehet azonban, ha párod veszi át az irányítást. Feküdj hasra, lábaidat pedig tedd a nyakába: ebben a vadító pózban biztosan megragadja combodat, és hevesen magára húz. Ezúttal ő diktálja az ütemet, azonban az új szög mindkettőtöknek gyönyörű élmény lesz: a hüvely fala különösen feszes ebben a helyzetben, ami a férfit és a nőt egyformán ingerli.

Ha mégis úgy találnád, hogy nem vagy elég hajlékony az előbbi mutatványhoz, feküdj hanyatt, és hajlítsd be a lábaid, talpadat az előtted térdelő férfi vállára helyezve. Behatoláskor egy kis nyomással könnyedén meg tudod emelni a csípődet, párod ezáltal közelebb juthat G-pontodhoz.

6. Talicska

Ez a póz akkor is tetszeni fog, ha a G-pont varázsa ismeretlen számodra. Ha nyújtott lábbal fekszel, párod lábaidnál fogva tud magára húzni: ebben a helyzetben könnyen izgathatod csiklódat is, de a hüvely is annyira összenyomódik, hogy sokkal intenzívebb élmény lesz a behatolás.

7. Átlós lovaglás

Itt az ideje azonban, hogy párod is pihenjen kicsit. Ha úgy fekszik hanyatt, hogy az egyik lábát behajlítja, talpát pedig az ágyra támasztja, oldalról fölétérdelhetsz úgy, hogy lába aktus közben kellemesen izgassa csiklódat. Ha azonban úgy gondolod, hogy az akrobatikus pózzal több a nyűg, mint az élvezet, válaszd inkább az egyszerű lovagló helyzetet, vagy meg is fordulhatsz. Soha nem tapasztalt élményt nyújthat mindkettőtöknek, a behatolás furcsa szöge miatt ugyanis olyan lesz, mintha új partnerrel szeretkeznétek.

8. Emelő erőgyakorlat

Ehhez az igen élvezetes pózhoz erőnlét kell. Ha párod megemel, kulcsold lábad a derekára.  A mozgás a férfi számára igen megerőltető lesz, azonban izgató élmény teljes mértékben egy erős férfira bízni magad. A szoros pózban minden apró bőrfelületetek összeér, a mély behatolás pedig garancia arra, hogy mindketten a mennyekig jussatok.

9. Székkel variálva

A lakás bútorai mind ígéretes szexjátékszernek bizonyulnak: ültesd párodat egy székre, te pedig lovagolj rajta úgy, hogy közben a talpad a földön van. Így a lábaiddal tudod magad emelgetni olyan ütemben, ahogy neked tetszik. Ha jobban élvezed úgy, ha közben simogatod magad, fordulj meg! Lábaid összezárva lassan mozogj: ebben a helyzetben hüvelyed őrjítően szűk lesz párod számára.

10. Dupla hasaló pozíció

Variáld meg a klasszikus lovagló pózt! Ha elfáradtál, lassan nyújtózz végig partnered testén, úgy, hogy közben benned maradjon. Lábfejed tedd a férfi lábfejére, és homoríts, elemelve felsőtested párodétól.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mozogj finoman előre-hátra: a dörzsölés mindkettőtöknek mennyei élményeket fog okozni, párodnak pedig különösen izgató látvány lesz orra előtt ringatózó melled.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük