Hogy kérte meg a kedvesed a kezed? - Ezt árulja el róla
Romantikus vacsora? Flashmob? Karácsonyi ajándékba rejtett gyűrű? Erre utal, hogyan tette fel a kérdést.

Dia

 	Hogy kérte meg a kezed?  	Biztosan élénken él még benned a nagyszerű élmény, amikor párod átnyújtotta az eljegyzési gyűrűt és feltette a nagy kérdést. Abból, hogy hol, mikor illetve hogyan tette, sok minden kikövetkeztethető személyiségére vonatkozóan. Nézd végig a képeket és ráismersz párodra vonatkozó leírásra.

Hogy kérte meg a kezed?

Biztosan élénken él még benned a nagyszerű élmény, amikor párod átnyújtotta az eljegyzési gyűrűt és feltette a nagy kérdést. Abból, hogy hol, mikor illetve hogyan tette, sok minden kikövetkeztethető személyiségére vonatkozóan. Nézd végig a képeket és ráismersz párodra vonatkozó leírásra.

Dia

	Étteremben	Kedvesed a pezsgőspohárba ejtve vagy egy szép bársonydobozt előhúzva az öltönye zsebéből, egy elegáns étteremben lepett meg a gyűrűvel? Akkor olyan férfit ismerhetsz a személyében, aki szereti megadni a dolgok módját, pláne, ha ennyire fontos eseményről van szó. Szeret férfi lenni, és szereti, hogy benned megtalálta a nőt.

Étteremben

Kedvesed a pezsgőspohárba ejtve vagy egy szép bársonydobozt előhúzva az öltönye zsebéből, egy elegáns étteremben lepett meg a gyűrűvel? Akkor olyan férfit ismerhetsz a személyében, aki szereti megadni a dolgok módját, pláne, ha ennyire fontos eseményről van szó. Szeret férfi lenni, és szereti, hogy benned megtalálta a nőt.

Dia

	Spontán, az utca közepén	Akár az utca kellős közepén, akár a vonatállomáson vagy egy buszmegállóban kérte meg a kezed, a lényeg a spontaneitáson van. Párodról ezen gesztusa alapján az derül ki, hogy az érzelmei irányítják: sokszor az esze - mely talán akkor azt súgta volna, inkább vigyen egy étterembe, és kérjen meg ott - a szíve által maximálisan el van hallgattatva. Imád téged, és ennek bárhol, bármikor hangot is ad.

Spontán, az utca közepén

Akár az utca kellős közepén, akár a vonatállomáson vagy egy buszmegállóban kérte meg a kezed, a lényeg a spontaneitáson van. Párodról ezen gesztusa alapján az derül ki, hogy az érzelmei irányítják: sokszor az esze - mely talán akkor azt súgta volna, inkább vigyen egy étterembe, és kérjen meg ott - a szíve által maximálisan el van hallgattatva. Imád téged, és ennek bárhol, bármikor hangot is ad.

Dia

	Nyaraláson	Ha a párod a nyaraláson kérte meg a kezed, valószínűleg az volt a szándéka, hogy az esemény minél egzotikusabb körülmények közt történjen meg, és ezáltal minél különlegesebb, romantikusabb és emlékezetesebb legyen. Ez arról árulkodik, hogy figyel a részletekre, és szeret téged lenyűgözni.

Nyaraláson

Ha a párod a nyaraláson kérte meg a kezed, valószínűleg az volt a szándéka, hogy az esemény minél egzotikusabb körülmények közt történjen meg, és ezáltal minél különlegesebb, romantikusabb és emlékezetesebb legyen. Ez arról árulkodik, hogy figyel a részletekre, és szeret téged lenyűgözni.

Dia

	Otthon	Párod az otthon melegében tette fel a nagy kérdést? Ez arra utal, hogy szerinte párkapcsolatotok mély és bensőséges, ezért azt szerette volna, hogy az eseményre is a kettőtök közös és szokott környezetében, kettesben kerüljön sor. Neki tehát fontos az intimitás és az összetartozás.

Otthon

Párod az otthon melegében tette fel a nagy kérdést? Ez arra utal, hogy szerinte párkapcsolatotok mély és bensőséges, ezért azt szerette volna, hogy az eseményre is a kettőtök közös és szokott környezetében, kettesben kerüljön sor. Neki tehát fontos az intimitás és az összetartozás.

Dia

	Reggel az ágyban	Kedvesed az eljegyzési gyűrűvel ébresztett? Bizonyára rendkívüli élmény volt ezzel a látvánnyal találkozni elsőként azon a gyönyörű napon, mikor kinyitottad a szemed. Az, hogy ezt a módját választotta a lánykérésnek, azt jelenti, hogy a szerelmed imád neked meglepetést okozni, és odavan az arcodra kiülő őszinte, örömteli mosolyért.

Reggel az ágyban

Kedvesed az eljegyzési gyűrűvel ébresztett? Bizonyára rendkívüli élmény volt ezzel a látvánnyal találkozni elsőként azon a gyönyörű napon, mikor kinyitottad a szemed. Az, hogy ezt a módját választotta a lánykérésnek, azt jelenti, hogy a szerelmed imád neked meglepetést okozni, és odavan az arcodra kiülő őszinte, örömteli mosolyért.

Dia

	Otthon romantikázva	Férjed otthon, egy kettesben töltött gyertyafényes vacsorán vagy a kandalló lobogó tüzénél kérte meg a kezed? Akkor gratulálunk, kifogtad azt a típusú férfit, akire sok-sok nő vágyik. Amire ugyanis a lánykérésnek ez a módja utal, az az, hogy párod a romantika nagymestere, aki imádja elvarázsolni kedvesét.

Otthon romantikázva

Férjed otthon, egy kettesben töltött gyertyafényes vacsorán vagy a kandalló lobogó tüzénél kérte meg a kezed? Akkor gratulálunk, kifogtad azt a típusú férfit, akire sok-sok nő vágyik. Amire ugyanis a lánykérésnek ez a módja utal, az az, hogy párod a romantika nagymestere, aki imádja elvarázsolni kedvesét.

Dia

	Flashmobbal	Kedvesed egy csapat táncossal együtt kérte meg a kezed, amikor gyanútlanul sétáltatok egy kellemes parkban, vagy vásárolgattatok egy bevásárlóközpontban? A flashmob mostanság nagy divat, ám nem minden férfi hajlandó ennyit fáradozni a lánykérés mikéntjén. Ha párod megtette, azt jelenti, beletartozik a ritka kivételek csoportjába. Nagyon fontos vagy neki, és szeretett volna életre szóló élményben részesíteni téged.

Flashmobbal

Kedvesed egy csapat táncossal együtt kérte meg a kezed, amikor gyanútlanul sétáltatok egy kellemes parkban, vagy vásárolgattatok egy bevásárlóközpontban? A flashmob mostanság nagy divat, ám nem minden férfi hajlandó ennyit fáradozni a lánykérés mikéntjén. Ha párod megtette, azt jelenti, beletartozik a ritka kivételek csoportjába. Nagyon fontos vagy neki, és szeretett volna életre szóló élményben részesíteni téged.

Dia

	Szülinapi ajándékba rejtve	Kedvesed a szülinapodon kérte meg a kezed? Ennek oka minden bizonnyal az lehetett, hogy a lánykérést szerette volna egy jeles napra tenni, hogy az még ünnepélyesebb és még emlékezetesebb legyen. Kedvesed tehát figyel a fontos dátumokra, évfordulókra, és fontosnak, nem felesleges felhajtásnak tartja azokat megünnepelni.

Szülinapi ajándékba rejtve

Kedvesed a szülinapodon kérte meg a kezed? Ennek oka minden bizonnyal az lehetett, hogy a lánykérést szerette volna egy jeles napra tenni, hogy az még ünnepélyesebb és még emlékezetesebb legyen. Kedvesed tehát figyel a fontos dátumokra, évfordulókra, és fontosnak, nem felesleges felhajtásnak tartja azokat megünnepelni.

Dia

	Karácsonyi ajándékba rejtve	Ez a klasszikus módja a lánykérésnek hihetetlenül kedves és szívhez szóló gesztus, miután a karácsony, mondhatni, az év legszebb ünnepe. A csillogó fán megtalálni a gyűrűt felejthetetlen élmény, minden bizonnyal ebben szeretett volna részesíteni téged a tradíciókat, bensőségességet és ünnepeket fontosnak tartó párod, aki szerint a szerelmetek igazságának és szépségének szimbóluma, a gyűrű a fán volt a legjobb helyen.

Karácsonyi ajándékba rejtve

Ez a klasszikus módja a lánykérésnek hihetetlenül kedves és szívhez szóló gesztus, miután a karácsony, mondhatni, az év legszebb ünnepe. A csillogó fán megtalálni a gyűrűt felejthetetlen élmény, minden bizonnyal ebben szeretett volna részesíteni téged a tradíciókat, bensőségességet és ünnepeket fontosnak tartó párod, aki szerint a szerelmetek igazságának és szépségének szimbóluma, a gyűrű a fán volt a legjobb helyen.

Dia

	Az első randi helyszínén	Amennyiben a kedvesed ott kérte meg a kezed, ahol az első randitok volt, feltehetően a mai napig élénken él benne annak a szép napnak az emléke. A lánykérésnek ebből a módjából az derül ki, hogy párod úgy szeret még ma is, mintha csak tegnap randiztatok volna először, és szeretné, ha tudnád, hogy szerelme lankadatlan.

Az első randi helyszínén

Amennyiben a kedvesed ott kérte meg a kezed, ahol az első randitok volt, feltehetően a mai napig élénken él benne annak a szép napnak az emléke. A lánykérésnek ebből a módjából az derül ki, hogy párod úgy szeret még ma is, mintha csak tegnap randiztatok volna először, és szeretné, ha tudnád, hogy szerelme lankadatlan.

Dia

	A költözéskor	Férjed az összeköltözés napján, egy doboz könyv vagy más berendezési tárgy közé csempészte a gyűrűt? Akkor ma már bizonyára tudod, hogy már a költözéskor azt érezte, szerelme még ennél is nagyobb lépést kíván meg. Az, hogy így kért meg, arra utal, hogy azt akarta, még csak véletlenül se számíts a dologra épp egy ilyen mérföldkő meglépése után, tehát imád téged meglepni.

A költözéskor

Férjed az összeköltözés napján, egy doboz könyv vagy más berendezési tárgy közé csempészte a gyűrűt? Akkor ma már bizonyára tudod, hogy már a költözéskor azt érezte, szerelme még ennél is nagyobb lépést kíván meg. Az, hogy így kért meg, arra utal, hogy azt akarta, még csak véletlenül se számíts a dologra épp egy ilyen mérföldkő meglépése után, tehát imád téged meglepni.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: