Kire gondol a férfi szex közben, ha nem a párjára? Íme, az illető
Bármilyen nehéz is tudomásul venni, a férfi nem mindig van jelen fejben, amikor párjával szexel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg a legtöbb nő nem feltételezné a párjáról, ám sajnos az a helyzet, hogy sok férfi gondol másik nőre, miközben szexel: egy brit felmérés szerint a férfiak 42%-a.

Itt merül fel jogosan a kérdés, kire gondolnak konkrétan - erre próbált a szóban forgó vizsgálat választ adni. A kutatást a Lovehoney szexjátékszereket gyártó cég végeztette, 1300 fő bevonásával. Korábban beszámoltunk róla, a kutatás szerint kiről fantáziálnak a nők. Kattints ide, és olvasd el azt is!

Kire gondolnak a férfiak?

A férfiak esetében ismeretesek bizonyos szexfantáziák, amelyek egyike a főnökasszonnyal történő aktus - a kutatás alátámasztotta, hogy valóban izgatja a férfiakat a dolog: a férfi résztvevők 11%-a mondta, hogy a főnökéről képzeleg szex közben.

Ami a volt partnereket - exeket vagy egyéjszakás kalandokat - illeti, a részt vevő férfiak 15%-ánál előfordul, hogy múltbéli szexélményeit idézi fel az ágyban. A válaszadók 42%-ánál a visszaidézett illető az első szerelem.

Lelkiismeret-furdalás nélkül teszik?

Mentségükre legyen szólva, a férfiak, ha más nőre gondolnak szex közben, 66%-os arányban lelkifurdalást éreznek. A maradék 34% viszont, mint azt a kutatás kiderítette, szemrebbenés nélkül fantáziál más nőkről az ágyban, miközben a párjával van.

A Lovehoney szóvivője szerint akármi is derült ki a kutatásból, nem kell elborzadni vagy megijedni, ahogy a lelkifurdalásnak sem kell feltétlenül teret adni. Addig a pillanatig ugyanis, ameddig a képzelgés alapvetően jót tesz a szexuális életnek, nincs vele gond. A kielégítő szexuális élet ugyanis a mindennapok során is boldoggá tesz.

Ezt is szeretjük