Milyen lesz a kapcsolat az összeköltözés után? Vicces rajzokon mutatta meg a férfi

Az összeköltözés után sok változás következik be a szerelmesek életében. A leghumorosabb pillanatokat mutatta meg a férfi.

Kapcsolat az összeköltözés után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Biztosan mindenki tapasztalta már, hogy a kapcsolatok az idő múlásával mindig változnak egy picit. Míg az elején leginkább az ismerkedés és a romantika kerül előtérbe, később a felek kibontakoznak a másik mellett, és már teljes mértékben önmagukat adhatják a partnerük előtt.

Az összeköltözés hatalmas mérföldkő minden szerelmes életében. A közös élet rengeteg új kihívást tartogathat a pároknak, de legalább annyi örömmel és nevetéssel is jár.

Így változik a kapcsolat az összeköltözés után

Karan Krupta saját bőrén tapasztalta meg ezeket a változásokat, és úgy döntött, vicces képeken illusztrálja a legjellemzőbb pillanatokat. Barátnőjével töltött mindennapjainak humoros helyzeteit rajzolta le, és osztotta meg Instagramján, amit azóta több mint 14 ezren követnek. Az biztos, hogy minden pár tapasztalt már hasonlókat az összeköltözés után - ezért is szeretik annyira megmosolyogtató és nagyon őszinte posztjait.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük