18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legforróbb szextipp, kizárólag haladóknak (18+)
Ha szenvedélyes szexre vágysz, ne félj belevágni a merészebb kalandokba. Íme, pár vadító praktika!

A forró hálószobai játékokkal új lendületet adhattok szexuális életeteknek. Merítkezzetek meg a gyönyör új, egészen intenzív vagy vad formáiban, és ne feledjétek, hogy a szexben semmi nem tilos vagy perverz, ami mindkét fél örömére történik. Váltsátok valóra legforróbb, titkos vágyaitokat, egymás örömére!

Kamera

Ha merész hangulatban vagytok, legyetek saját pornófilmetek sztárjai! Párod garantáltan imádni fogja az ötletet, hogy szeretkezés közben filmre vegyétek magatokat. Állítsatok fel egy kamerát a hálószobában, majd feledkezzetek meg róla. Ha később visszanézitek szeretkezéseteket, az felnyithatja szemeteket, segíthet megszabadulni előítéleteitektől.

Beszéljétek meg, hogy melyik részek tetszettek a legjobban, és mit próbálnátok ki legközelebb: új technikákra és testrészekre is koncentrálhattok, de használhattok jelmezeket, vagy akár eljátszhattok egy kitalált történetet is. Ha kényelmetlenül érzed magad a filmezés miatt, választhatjátok a fotózást is.

A gondolat még számodra is izgató lehet, hogy a kamera előtt pózolsz, hát még a pasidnak, aki a gép mögött áll! A digitális gépnek az az előnye is megvan, hogy a rosszabbul sikerült képeket egyszerűen kitörölhetitek, és még az előhívó laborban sem kell pironkodva várnotok a képekre. Nem muszáj azonban feltétlenül a kamerák kereszttüzébe kerülnötök: az is izgató lehet, ha együtt néztek meg egy szexfilmet, ami lehet pornó, de klasszikus filmművészeti alkotás is.

Csak bevállalósan

Ha az erotikus film kapcsán ti is kedvet kaptatok a hancúrhoz, használjátok a képzelőerőtöket, és fedezzétek fel a szex tényleges közösülés nélküli változatát, vagy éljétek át újra ifjúkorotok heves napjait. A kemény petting éppen a nemi szervek érintkezése előtt fejeződik be. A szeretkezés kivételével minden más belefér, a vad kielégületlenség és izgalom érzését hagyva maga után.

Kezdjétek az estét teljesen felöltözve, majd lassan kezdjétek el lehámozni egymásról a rétegeket, de előre állapodjatok meg abban, hogy a bugyi marad. Vegyétek sorra a különböző testhelyzeteket: ez a forró játék, miközben párod hozzád dörzsöli péniszét, akár a csúcsra is eljuttathat. Partnerednek sem kell azonban kielégületlenül távoznia a harc mezejéről: megajándékozhatod a férfiak egyik kedvencével. Ültesd egy székre, és elé térdelve vedd péniszét két összeszorított melled közé, és sok síkosítót használva elégítsd ki!

Jeges kedves

Amikor a hangulat kezd forrósodni, hűtsétek le magatokat! Izgassátok egymást jéggel vagy jégkrémmel: a bőrön keltett különböző hőérzetek igen intenzíven fokozhatják a nemi vágyat. Csapj le a jégkockatartóra, és a szexuális masszázs során csúsztass végig egy jégkockát párod homlokán, majd rajzold körbe mellbimbóit, körözz izgatóan a hasán, a combja belső részén és a nemi szervén. Folytasd a játékot jégkásával felturbózott orális szexszel! A felláció során ez a módszer késleltetheti az orgazmust.

A jégkrém méltó befejezése lehet egy erotikus vacsorának, mert ajkatok, nyelvetek felélénkül a hideg édességtől. A hidegség új dimenziókat nyit az ételekkel való játék során. Vigyél egy tálat a szobába, és etessétek egymást, vagy figyeld meg, hogyan élvezi kedvesed a borzongást, miközben lágy jégkrémet kanalazol a mellére, és hagyod, hogy lecsorogjon a testéről. Meleg nyelveddel vedd üldözőbe a partnered bőrén olvadó cseppeket, és nyalogasd ki a a jégkrémet köldökéből, majd jéghideg nyelveddel simítsd végig a péniszét. Párod borzongani fog a gyönyörtől!

Dominajáték

Ha egy este erejéig kibújsz a bőrödből, és gátlásaidat levetkőzve dominává vedlesz, könnyen lehet, hogy a szex olyan színben tűnik fel előttetek, amit mindketten felszabadítónak találtok.

A megfelelő öltözet segíthet megteremteni a hangulatot, és mi lehetne erre alkalmasabb, mint egy kis gumi vagy PVC? A bőrszerű hatás, illetve a gumi anyaga, csúszóssága nagyon izgató, a ruha feszessége pedig feszültséget teremt, amitől jobban tudatában leszel testednek. Ha megfelelően felöltöztél, adj engedélyt partnerednek, hogy hanyatt feküdjön, ezt követően azonban minden kívánságodnak engedelmeskednie kell.

Vess be egy laza kis megkötözést egy selyemkendő segítségével, hogy valóban nyeregben érezd magad. A helyzetet fokozva bekötözheted a szemét is, hogy minél könnyedebben játszhasd tovább szerepedet! Ingereld partneredet egy tollal vagy ostorral, majd kényeztesd orálisan, de akár azt is megengedheted neki, hogy nyelvével izgasson.

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük