15 izgató tipp, amivel feltüzelheted a pasit
Ha egy tűzforró éjszakára vágysz, vesd be izgató tippjeinket, és garantált lesz az élvezet!

Dia

 	Izgató csók 	A keleti tanok úgy tartják, hogy az ajkak közvetlen összeköttetésben állnak a nemi szervekkel, ezért olyan izgató a csók. Akár igaz ez, akár nem, az tagadhatatlan, hogy egy forró csóknak nagy hatása van: használd ki te is!

Izgató csók

A keleti tanok úgy tartják, hogy az ajkak közvetlen összeköttetésben állnak a nemi szervekkel, ezért olyan izgató a csók. Akár igaz ez, akár nem, az tagadhatatlan, hogy egy forró csóknak nagy hatása van: használd ki te is!

Dia

 	Ígéretek telefon 	Bár a szextelefon merész vállalkozás, amit csak akkor ajánlunk, ha biztos vagy benne, hogy a pasid a vonal túloldalán egyedül van, huncut ajánlatokat bármikor tehetsz neki. Így már azelőtt felizgathatod, hogy hazaérne.

Ígéretek telefon

Bár a szextelefon merész vállalkozás, amit csak akkor ajánlunk, ha biztos vagy benne, hogy a pasid a vonal túloldalán egyedül van, huncut ajánlatokat bármikor tehetsz neki. Így már azelőtt felizgathatod, hogy hazaérne.

Dia

	Fotó, videó	Közös erotikus filmetek is remek kedvcsináló lehet, de akár egy fotózást is rendezhetsz az előjátékból. Ha egyre kevesebb ruhában és erotikusabb pózokban kapjátok egymást lencsevégre, párodnak biztos hamar megjön a kedve a folytatáshoz.

Fotó, videó

Közös erotikus filmetek is remek kedvcsináló lehet, de akár egy fotózást is rendezhetsz az előjátékból. Ha egyre kevesebb ruhában és erotikusabb pózokban kapjátok egymást lencsevégre, párodnak biztos hamar megjön a kedve a folytatáshoz.

Dia

 	Simogatás 	Le sem kell vetkőztetned ahhoz a párodat, hogy érzéki módon érinthesd. Simogasd az erogén zónáinál, különös figyelmet fordítva a fejére, a nyakára és a felsőtestére. Kicsit a ruhája alá is benyúlhatsz, ha kellő ideig incselkedsz vele, biztos lehetsz benne, hogy nem bírja sokáig magán tartani az inget.

Simogatás

Le sem kell vetkőztetned ahhoz a párodat, hogy érzéki módon érinthesd. Simogasd az erogén zónáinál, különös figyelmet fordítva a fejére, a nyakára és a felsőtestére. Kicsit a ruhája alá is benyúlhatsz, ha kellő ideig incselkedsz vele, biztos lehetsz benne, hogy nem bírja sokáig magán tartani az inget.

Dia

 	Közös fürdő 	A közös fürdő egy fáradt nap után megnyugtató, meghitt tevékenység lehet, de egyben az érzékeket is életre kelti. Vesd be stresszűző, vágykeltő praktikaként, és nem csak megkívánjátok egymást, de egy meghitt félórában is részetek lehet. Persze nem tilos a simogatás, és semmi, ami feltüzel.

Közös fürdő

A közös fürdő egy fáradt nap után megnyugtató, meghitt tevékenység lehet, de egyben az érzékeket is életre kelti. Vesd be stresszűző, vágykeltő praktikaként, és nem csak megkívánjátok egymást, de egy meghitt félórában is részetek lehet. Persze nem tilos a simogatás, és semmi, ami feltüzel.

Dia

	Petting	Emlékszel még arra az időre, amikor az első szerelmeddel nem csak meztelenül kerültetek ágyba? A pettingről később sem szabad megfeledkezni, hiszen még ruhában is számos izgató helyzet lehetséges. Simogathatjátok egymást a textilen keresztül, vagy játékosan egymáshoz dörgölőzhettek, a hatás nem marad el.

Petting

Emlékszel még arra az időre, amikor az első szerelmeddel nem csak meztelenül kerültetek ágyba? A pettingről később sem szabad megfeledkezni, hiszen még ruhában is számos izgató helyzet lehetséges. Simogathatjátok egymást a textilen keresztül, vagy játékosan egymáshoz dörgölőzhettek, a hatás nem marad el.

Dia

 	Vetkőztesd le! 	Ha nem vagy a hosszas előjáték híve, és párod is lobbanékony típus - már ami a szenvedélyt illeti -, könnyen felkeltheted az érdeklődését. Elég, ha csak levetkőzteted: rajtad múlik, hogy lassan, finom erotikával, vagy éppen varrást nem sajnálva teszed mindezt.

Vetkőztesd le!

Ha nem vagy a hosszas előjáték híve, és párod is lobbanékony típus - már ami a szenvedélyt illeti -, könnyen felkeltheted az érdeklődését. Elég, ha csak levetkőzteted: rajtad múlik, hogy lassan, finom erotikával, vagy éppen varrást nem sajnálva teszed mindezt.

Dia

 	Masszírozd! 	Ha valóban minden érzékeny pontra szeretnél rátapintani, az masszírozással lesz a legegyszerűbb. Persze, ha vágykeltés a célod, a gyúró mozdulatok helyett részesítsd előnyben inkább a finom, cirógató valamint lassú, mély mozdulatokat. Ne feledkezz meg a masszázsolajról sem!

Masszírozd!

Ha valóban minden érzékeny pontra szeretnél rátapintani, az masszírozással lesz a legegyszerűbb. Persze, ha vágykeltés a célod, a gyúró mozdulatok helyett részesítsd előnyben inkább a finom, cirógató valamint lassú, mély mozdulatokat. Ne feledkezz meg a masszázsolajról sem!

Dia

 	Vetkőzz te! 	Nem feltétlenül kell profi erotikus tánccal kombinálnod, ha tudatosan szexin vetkőzöl, épp elég. Ültesd le a pasidat, és kényszerítsd arra, hogy csak nézője lehessen az eseményeknek, majd minél lassabban, és sokatmondóan kezdd el lehámozni magadról a ruhadarabokat.

Vetkőzz te!

Nem feltétlenül kell profi erotikus tánccal kombinálnod, ha tudatosan szexin vetkőzöl, épp elég. Ültesd le a pasidat, és kényszerítsd arra, hogy csak nézője lehessen az eseményeknek, majd minél lassabban, és sokatmondóan kezdd el lehámozni magadról a ruhadarabokat.

Dia

 	Huncut útjelzők 	A vetkőzést kicsit tovább is bonyolíthatod. Hámozd le magadról a ruhadarabokat, amikor még nem vagy együtt a pároddal, és mintegy útjelzőként hagyd hátra őket. Vezessenek addig a szobáig, ahol teljesen meztelenül vársz a férfira: nem kell majd sokáig győzködnöd, hogy bújjatok ágyba.

Huncut útjelzők

A vetkőzést kicsit tovább is bonyolíthatod. Hámozd le magadról a ruhadarabokat, amikor még nem vagy együtt a pároddal, és mintegy útjelzőként hagyd hátra őket. Vezessenek addig a szobáig, ahol teljesen meztelenül vársz a férfira: nem kell majd sokáig győzködnöd, hogy bújjatok ágyba.

Dia

 	Törődj magaddal! 	Nem feltétlenül az a leghatásosabb izgató módszer, ami csak a pasiról szól: nem kevésbé lesz hatásos az sem, ha úgy döntesz, inkább magaddal törődsz. A legtöbb férfi felettébb izgatónak tartja a női önkielégítés látványát, engedd tehát a párodnak, hogy csodálja, amint kényezteted magad.

Törődj magaddal!

Nem feltétlenül az a leghatásosabb izgató módszer, ami csak a pasiról szól: nem kevésbé lesz hatásos az sem, ha úgy döntesz, inkább magaddal törődsz. A legtöbb férfi felettébb izgatónak tartja a női önkielégítés látványát, engedd tehát a párodnak, hogy csodálja, amint kényezteted magad.

Dia

 	Egy kis szájmágia 	Az orális szex felvezetőként, és fő szexuális aktusként is nagy férfikedvenc. Pusztán ízelítőként is bátran bevetheted, ebben az esetben lassabb mozdulatokat alkalmazz, és tüzes tekinteteddel is bátorítsd a párodat.

Egy kis szájmágia

Az orális szex felvezetőként, és fő szexuális aktusként is nagy férfikedvenc. Pusztán ízelítőként is bátran bevetheted, ebben az esetben lassabb mozdulatokat alkalmazz, és tüzes tekinteteddel is bátorítsd a párodat.

Dia

 	Használd a kezed! 	Nem csak az orális szexet vetheted be ízelítőként, de a kezeddel is célba veheted a pasi legérzékenyebb testrészét. Ha csak izgatásnak szánod mindezt, akkor is gondolj a síkosítóra. Amikor pedig a vágya testet ölt az ujjaid játéka nyomán, az ő kezét is segítheted, hogy eltaláljon oda a testeden, ahová szeretnéd.

Használd a kezed!

Nem csak az orális szexet vetheted be ízelítőként, de a kezeddel is célba veheted a pasi legérzékenyebb testrészét. Ha csak izgatásnak szánod mindezt, akkor is gondolj a síkosítóra. Amikor pedig a vágya testet ölt az ujjaid játéka nyomán, az ő kezét is segítheted, hogy eltaláljon oda a testeden, ahová szeretnéd.

Dia

 	Tojásfőző 	Türelempróbáló előjátékot kezdeményezhetsz, ha bevonod a játékba a konyhai segédeszközt. Add a párod tudtára, hogy úgy kényezteted, ahogyan csak szeretné, de mindössze addig, amíg az óra nem jelez, majd ő következik. Vajon meddig bírjátok féken tartani a vágyat?

Tojásfőző

Türelempróbáló előjátékot kezdeményezhetsz, ha bevonod a játékba a konyhai segédeszközt. Add a párod tudtára, hogy úgy kényezteted, ahogyan csak szeretné, de mindössze addig, amíg az óra nem jelez, majd ő következik. Vajon meddig bírjátok féken tartani a vágyat?

Dia

 	Vágykeltő vacsora 	Egy ínycsiklandozó gyertyafényes vacsoránál már csak az lehet erotikusabb, ha némi afrodiziákumot is csempészel az ételbe. Főzz úgy, hogy a vágykeltő fűszerekkel is számolsz: a fahéj, a bazsalikom, a sáfrány és a szerecsendió különösen hatásosak.

Vágykeltő vacsora

Egy ínycsiklandozó gyertyafényes vacsoránál már csak az lehet erotikusabb, ha némi afrodiziákumot is csempészel az ételbe. Főzz úgy, hogy a vágykeltő fűszerekkel is számolsz: a fahéj, a bazsalikom, a sáfrány és a szerecsendió különösen hatásosak.

Blog.hu ajánló
Fotó: