18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 ágyrengető szextipp (18+)
Aminek a pasi képtelen ellenállni
Vesd be izgató tippjeinket, és egy tüzes hétvége alatt újra lángra lobbanthatod a szenvedélyt!

Minden párkapcsolatban vannak rosszabb időszakok, amikor a szenvedély elhalványul az évek súlya alatt. Ha úgy érzed, hogy a tűz lassan kialszik közöttetek, válassz egy hétvégét, amikor kirándulás és bevásárlás helyett bezárkóztok a lakásba, és legfeljebb a füstös jazz dallamaival osztjátok meg a hálószobatitkaitokat.

Tedd félre a szemérmességet, és engedd szabadjára a benned lakozó vadmacskát: nyűgözd le párodat egy igazán emlékezetes, forró együttléttel, amikor még kimondatlan vágyaitok is teljesülnek!

Megszokások helyett

Ha egy kis izgalomra, tavaszi bizsergésre vágysz, nem feltétlenül kell a romantikához nyúlni. A gyertyafény és a közös fürdő hatásos lehet, ha azonban igazán motiválni szeretnéd párodat, inkább az elfelejtett játékosságot csempészd vissza nemi életetekbe, és a hatás garantáltan nem marad el!
Mindenkinek vannak vágyai, amelyeket inkább megtart magának, mert nem meri megosztani partnerével. Ha párkapcsolatod elérkezett arra a pontra, hogy együttléteitek mindig hasonló forgatókönyv alapján zajlanak, vedd elő szexi fantáziáidat, és meríts ihletet párod álmaiból is! Beszéljétek meg, mi az, amit szívesen kipróbálnátok, de eddig még nem került rá sor, és ugorjatok fejest közösen egy forró hétvégébe.

Használd a színeket!

Első lépésként szabadulj meg a gátlásaidtól. Szegd meg a szabályaidat, és engedd el magad: a legizgalmasabb játékokhoz ugyanis mindig kell egy kis huncut csalás. Ha a lángvörös fűző helyett mindig inkább a szolid, fehér melltartót választottad, ideje beszerezned azt a dögös darabot.

Tedd félre a magaddal kapcsolatos elégedetlenséget, mert a férfiak nem tökéletes nőre vágynak, sokkal inkább olyan partnerre, aki úgy fogadja el magát, ahogy van. Ha ellenállhatatlanul vadító szeretnél lenni, barátkozz meg az élénk színekkel, amelyek hangsúlyozzák bájaidat és erotikus kisugárzásodat: ettől te is vonzóbbnak, illetve sokkal erotikusabbnak érzed majd magad. A fekete és a vörös lángra gyújtja a legtöbb férfi fantáziáját, ha tehát egy szexi piros együttesben állítasz partnered elé, máris sejteni fogja, hogy ez az este nem olyan lesz, mint a többi. A meglepetés erejével pedig belőle is előhozhatod a kreativitást: a szokatlan estét tehát kezdd egy váratlan felütéssel.
 

Előjáték

Ha már nagy műgonddal összeállítottad a legszexibb öltözéket, amiben valaha megjelentél párod előtt, ne hagyd, hogy pillanatok alatt levarázsolja rólad a bugyit. Tedd próbára a türelmét, és vedd rá, hogy idézze fel puszivá halványult csókjaitokat.

A legtöbb pasi bőven megelégszik azzal, ha a forró nyelvcsaták csak az első hónapokban teszik izgalmassá a kapcsolatot, később pedig egészen más tájakra kalandozol nyelveddel. Az orális kényeztetés helyett ezúttal húzd el a szex előtti szakaszt, ameddig csak lehet, és huncut praktikákkal forrósítsd fel a hangulatot, mielőtt a lényegre térnétek. Ha nem adod magad könnyen, a csók rögtön felértékelődik párod szemében, és mindent bevet majd, hogy közelebb kerülhessen hozzád.

Mindent a szemnek

Várd ki azt a pillanatot, amikor már mindkettőtökön úrrá lesz a szenvedély, de akkor se add át partnerednek az irányítást. Ne hagyd, hogy heves vágyát egy gyors szeretkezéssel elégítse ki: ha már lekerült rólatok minden ruha, simogassátok és izgassátok egymást, miközben eltervezitek a további lépéseket. Izgalmi állapotban beszélni a szexről kimondottan érzéki élmény, ami még tovább fokozhatja a vágyat. Akár az egész együttlétet megtervezhetitek ebben a helyzetben, ha ugyanis nem csak a nemi szervekre figyeltek, hanem mentálisan is felizgatjátok egymást, könnyebben felszínre kerülnek titkos fantáziáitok.

Szexi helyzetekből és pózokból pedig garantáltan lesz egy hétvégére való, úgyhogy az sem baj, ha az együttlét végül nem egészen azon a nyomon halad tovább, amit előre megbeszéltetek. Arra azonban ügyelj, hogy akkor, ha te kényezteted párodat, következő lépésként viszonozza kedvességedet, és ő váltson valóra egyet forró vágyaid közül.

A végső gyönyör helyett pedig ezúttal a huncut izgatásra helyezzétek a hangsúlyt, és fedezzétek fel az összes rejtőzködő erogén zónát egymás testén!

Annak pedig, hogy hányszor vetitek bele magatokat az érzéki örömökbe, csak a hétvége szabhat határt.
 

A legforróbb helyzetek, amiket ne hagyj ki!
  • Orális szex
  • Fordított lovagló pozíció
  • Sztriptíz

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük