Erre figyelj, ha interneten ismerkedsz
4 gyakori férfitípus, akiket jobb elkerülni
A netes ismerkedésnek megvannak a rizikófaktorai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tanulj meg olvasni a sorok között is, és hallgass a megérzéseidre! A társkereső oldalak lovagjai nem mindig azt mutatják, ami a valódi céljuk. Ismerkedj meg négy típussal!

Nős, és szeretőt keres

Néhányan közülük már az első levélváltásnál bevallják, hogy foglaltak, ám nem biztos, hogy te épp egy ilyen korrekt társkeresőbe futsz majd bele. Ezért nagyon figyelj oda arra, mit mond el magáról, egyáltalán mesél-e arról például, hol lakik, mivel foglalkozik.

Figyelmeztető jel lehet, ha ő folyton kérdezget rólad, ám csupán kitérő válaszokat ad, amikor te iránta érdeklődsz.

Biztos, hogy nincs olyan fénykép róla az adatlapján, amelyről felismerhető, és szűkszavúan, tőmondatokban tölti ki a kötelező rubrikákat. Sokat elárul az is, bemutatkozik-e a valódi nevén, és aztán milyen tempót szab: a légyottra vágyó pasik nem sokat teketóriáznak, rögtön a lényegre térnek, és randevút kérnek.

Légy óvatos, amennyiben kizárólag napközben ér rá találkozni veled, és mind az estéi, mind pedig a hétvégéig foglaltak. Lehet persze, hogy valóban ilyen a munkabeosztása, de lehet az is, hogy a számodra tabu időpontokat a feleségével és a gyerekeivel tölti. A legtöbbjük nem hazudik tovább, amennyiben határozottan rákérdezel a családi állapotára. Nem kell tartanod a zaklatásuktól sem, nekik biztosan több a vesztenivalójuk, nem akarnak otthon lebukni.

Kalandor, aki újabb skalpra vágyik

Vagány, jóképű, humoros, egyszóval épp olyan, akibe bele lehet szeretni. Más kérdés, hogy érdemes-e, hiszen ezek a fickók általában több vasat tartanak a tűzben. Az adatlapjuk minden szempontból tökéletes, pontosan tudják, mi kell a nőknek. Nem feledkeznek el arról sem, hogy előnyös, egész alakos fotókat rakjanak fel, lehetőleg romantikus háttérrel, mint például tengerpart, naplementével. Páran kihangsúlyozzák azt is, hogy imádják az állatokat, sportolnak, és minden vágyuk a családalapítás.

Szeretnek levelezni, gyakran írnak hosszú, mély érzésekről tanúskodó e-maileket, és ha megkapják a telefonszámodat, kedves sms-eket küldenek. Az igazi kísértés akkor jön el, amikor személyesen is összefutsz az egyikükkel. Igen, épp olyan, amilyen férfira vágynál, magabiztos, udvarias, kellemes társalgó és gáláns lovag. Ha pedig netán az ágyában kötnél ki, nem fogsz csalódni benne. Sajnos innentől kezdve aztán elérhetetlenné válik a számodra, hiába írsz, üzensz neki, hívod telefonon, mintha a föld nyelte volna el. A sorstársnőiddel az adott társkereső oldal közösségi részén biztosan összefuthatsz, ott öntik ki a szívüket különböző topikokban, megnevezve a pasit is. Készülj fel arra, hogy igen sokan lesztek.

Szélhámos, aki a pénzedre pályázik

Olykor csupán az különbözteti meg az előbbi kategóriától, hogy esze ágában nincs ágyba vinni téged.

A sármja tehát hasonló, a céljai azonban mások. Amikor már úgy érzed, hogy van közöd hozzá, és valami nagyon szép románc, netán párkapcsolat kezdetét éled meg, hirtelen előáll valami megrázó, megható történettel. A lényege az lesz, hogy szüksége van egy bizonyos összegre, persze csak kölcsön, és restelli magát, meg nagyon ciki, hogy tőled kér, de te állsz hozzá most a legközelebb.

Ekkor kezdjen el villogni a vészlámpád. Lehetőleg ne legyél olyan naiv, hogy bedőlsz mindennek, illetve amennyiben mégis pénzt adnál neki, tekints úgy, mintha az alakítását honoráltad volna vele. Mert a kölcsönt visszakapni biztosan nem fogod.

Érzékeny lelkű, aki a megmentőjére vár

Elvont művészi fotók, versek díszítik az adatlapját. Nagyon kreatív, amit és ahogyan ír, gondol a világ dolgairól. Legfőbb vonzereje, hogy megértő, szívesen olvassa, hallgatja, amit magadról mesélsz, sőt, akár még tanácsot is ad. Ez azonban csupán a kezdet, a mézesmadzag.

Eljön ugyanis az a pillanat, amikor ő nyílik meg előtted, és ömleni kezd belőle minden sérelem, fájdalom, csalódás, ami eddig érte. Ez eleinte megtisztelő, végre egy férfi, akinek az érzések is fontosak. Sajnos ennél tovább nagy valószínűséggel nem is jutsz majd vele. A személyes találkozót folyton halogatja, fényképet nem küld magáról, viszont újabb és újabb történetekkel szívesen rabolja majd órákon át az idődet, biztatást, megértést, segítséget elvárva. Legfeljebb a lelki szemetesládája és ápolónője lehetsz.

Próbáltál már társkereső segítségével párra lelni?

OLVASD EL EZT IS!

banatos lead
  • párkapcsolati probléma
  • családállítás

Ez hiányzik ahhoz, hogy boldog kapcsolatban élj

Ezt is szeretjük