Ezek a megcsalás leggyakoribb jelei: a legfontosabbak, amiket ne hagyj figyelmen kívül
Jobb az igazság, mint vakságot esküdni, és sodródni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Először is érdemes leszögezni három lényeges dolgot: rémeket látni nem kell, és nem is érdemes, a párkapcsolatban a bizalom alapvető dolog, és bármilyen gyanú is merül fel, a legjobb út, ha az ember a párjához fordul, és nyíltan rákérdez a dologra. E három dolog mellett azonban van még egy, ami, vagy inkább aki nagyon fontos: te magad.

A legmélyebb érzelmek közepette sem feledkezhetsz meg arról, hogy jót akarj magadnak, vagyis soha ne hagyd, hogy valaki a bolondját járassa veled. Még ha boldog és szerelmes is vagy, legyenek bekapcsolva receptoraid, és figyelj fel a jelekre, amelyek párod hűtlenségéről árulkodnak. Sajnos még az is megcsalhat, akiről soha nem hinnéd.

Valószínűleg nem olyan kapcsolatra vágysz, amiben a hűtlenség helyet kaphat, és amiben a párod nem tisztel, sőt, keresztülgyalogol őszinte érzelmeiden. Védd meg magad ettől, és tartsd magad annyira, hogy ne érd be kevesebbel, mint amit szeretnél és érdemelsz. Szemet hunyni a nyilvánvaló felett felér egy merénylettel saját magad ellen.

A megcsalás jelei

Lehet, hogy először fáj ráébredni, mi zajlik a hátad mögött, de hosszú távon te jársz jobban. A következő árulkodó jelekre mindenképpen figyelj fel, és ülj le pároddal beszélgetni, mi ébresztett gyanút benned, van-e valós alapja, és hogyan tovább.

Nem tervez

Vannak olyanok, akikben akár csak hosszabb idő után indul el a közös jövő tervezgetése. Ezzel semmi gond, a megfontoltság nagy erény, és ez nem is adhat feltétlenül gyanúra okot. Az azonban, ha párod korábban beszélt róla, hogy tervez veled, de ez hirtelen megszűnt, és talán már nemcsak az összeköltözés vagy a házasság, de még a közös nyaralás témája elől is kitér, gyanúra adhat okot. Megismerhetett valakit, aki elbizonytalanította, de érdemes észben tartani, hogy egyéb dolog miatt is vágyhat lassítani. Beszéljetek róla!

Hozzánőtt a mobilja

Ha korábban hazaérvén mindig kirakta valahová a mobilját, de újabban nem így tesz, hanem még a kétbetűs helyiségbe sem megy nélküle, könnyen lehet, hogy titkolnivalója van. Az is előfordulhat persze, hogy csupán beszippantotta az okostelefon virtuális csapdája, így további árulkodó tényezőkre is szükség van a megalapozott gyanúhoz. A mindig lehalkított csengés, a kijelző számodra beláthatatlan szögben való tartása, hívásaid gyakori mellőzése, az újonnan feltett titkos telefonzár, illetve a számodra tabuként kezelt mobil ilyenek lehetnek. Mindez egy őszinte választ kérő kérdést mindenképpen megér.

Kerüli a kontaktust és szemkontaktust

Abban az esetben, ha az utóbbi időben megcsappant az ölelések, érintések, csókok, együttlétek száma, érdemes leülnöd pároddal erről beszélgetni. Előfordulhat, hogy csupán stresszes, fáradt, aggasztja valami. Ám mindez annak is lehet a jele, hogy már másfelé kacsingat, másnál keresi és kapja meg mindezt, feléd pedig talán már az új jelölt miatt nem tesz ilyen gesztusokat. A szemkontaktus kerülése ugyancsak egy jel lehet, ahogy a közösen töltött idő csökkentése is. Ha túl gyakran eljár egyedül, vagy állítólag sokat túlórázik, joggal gyanút foghatsz.

Ezt is szeretjük