Hogyan lehetsz a legszexibb odalent?
A férfi kedvenc női fazonjai
Ha igazán vonzó szeretnél lenni párod szemében, érdemes arra is, ügyelned, ami a bugyi alatt lapul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretnéd a pasit elcsábítani, a fehérnemű hálás, illetve nem utolsósorban hatásos fegyver lehet. Nemcsak szexi csipkébe öltözve érheted azonban el, hogy a párod pillanatok alatt megkívánjon, de, ha az alatta lapuló régiók kinézetét is az ízlése szerint alakítod, biztos lehetsz benne, hogy bárhol és bármikor szívesen illeti ajkaival a nemes területet. Hogy mégis melyik a legvonzóbb, orális szexre csábító női fazon a férfi szerint? Ha tovább olvasol, megtudhatod!

Csupaszság

Első helyen szokás említeni a brazil fazont, és ami azt illeti, nem véletlenül. A legtöbb férfi ugyanis örömmel hajol a női ölbe, ha ott is hasonló simasággal találkozik, mint a frissen szőrtelenített lábak esetében. Ha tehát szeretnéd a helyzet előnyeit te is kiélvezni, érdemes pár percet áldozni, illetve egy kis fájdalmat elviselni azért, hogy tökéletesen sima és csupasz lehess odalent.

Bár a legtartósabb eredményt gyantázással lehet elérni, amennyiben a hideg futkos a hátadon attól a gondolattól, hogy a kozmetikus ezen a környéken kenegessen be a langyos, ragacsos anyaggal, egy borotva is tökéletesen megteszi. Nem mindegy azonban, milyen eszközzel dolgozol, ahhoz ugyanis, hogy tökéletes legyen a végeredmény, lehetőség szerint érdemes egy friss és kifejezetten női borotvát bevetned.

Ellenkező esetben könnyen felsértheted a bőrödet, és az sem biztos, hogy minden szőrszál engedelmesen eltűnik. Ha figyelembe veszed a tökéletes női fazon alapvető szabályait, biztos lehetsz benne, hogy a pasid nem csalódik majd, amikor lekerül rólad a bugyi, hanem még nagyobb élvezettel fogja várni az ígéretes folytatást. Amennyiben pedig a te első gondolatod az is lenne, hogy utoljára kislánykorodban voltál ennyire sima odalent, az élmény magáért beszél majd, és hamarosan te is megbarátkozol ezzel a fazonnal.

Kicsi csík

Manapság méltatlanul háttérbe szorul a nők körében az alapos körültekintéssel, szálról szálra megkomponált, csábos fazon. Pedig kár érte, sok pasi ugyanis még a teljes csupaszságnál is különlegesebbnek tartja, amikor csak egyetlen kis jelzésértékű csík fedi a női gyönyörök kapuját.

Persze ahhoz, hogy igazán szexi lehess, mindezt úgy érdemes megalkotnod, hogy semmilyen lényeges részletet ne fedjenek szőrszálak, vagyis a legjobb, ha a szerény vonalka elöl húzódik, de odalent csupasz vagy.

A szeméremajkak környékét nemcsak azért érdemes szőrtelenné varázsolnod, hogy a pasid szemében vonzóbb legyél, de mindez az orális szex során  is praktikus, hiszen nem nehezíti meg a dolgát sok apró szál, és terület is érzékenyebb.

A kicsi csík tehát csak egy dísz, amit a kedvedre formázhatsz, hogy bugyi nélkül se maradj teljesen ékszerek nélkül. Kétségtelen, hogy, ha ezt a fazont választod, nem lesz egyszerű karbantartanod magad, hiszen ügyelned kell rá, hogy amint az első szőrszálak elkezdenek visszanőni, irtsd ki őket. Az ugyanis, ha a rövid fazon mellé enyhe borosta társul, már a legkevésbé sem szexi a férfi szemében, akár gyantáztatod tehát, akár borotvával harcolsz a szőrszálak ellen, fontos, hogy rendszeresen ellenőrizd a lenti helyzetet.

Csak a bikinivonal szőrtelen

Bár hihetetlennek hangzik, valójában a pasi is tisztában van azzal, hogy a nőket is szőrösnek teremtette az anyatermészet odalent. Bár a naturista fazon, melyhez soha nem érne szőrritkító eszköz, a legtöbbjük szemében inkább ciki, semmint szexi, akad, aki azért a kicsi csíknál több szőrszállal is vonzónak tartja a meztelen nőt.

Számára az a legfontosabb, hogy a bikinivonal makulátlan legyen, és emellett a vastagabb, mégis csíkjellegű fazon is karban legyen tartva. Ez azt jelenti, hogy semmiképpen ne nyúljanak hosszabbra a szőrszálak annál, ami még áramvonalasan követi a bőrödet.

Az ugyanis, amikor a szexi, hajszálvékony bugyi egy vonalban domborodik, nem éppen kívánatos látvány, arról nem is beszélve, ha lekerül: ezt inkább nem is várná meg a férfi hasonló helyzetben. Ha tehát az ultravékony fazont nem neked találták ki, akkor is ügyelj arra, hogy mindig szabályos legyen a csíkod, és rendszerint nyírd vissza a szőr hosszát egy ollóval vagy intim fazonnyíró géppel. Így garantáltan vonzó lehetsz a párod szemében is, bármikor!

Ezt is szeretjük