18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan éli meg a pasi a női orgazmust?
4 valódi férfi vallomása (18+)
Tudd meg, milyen a pasinak, amikor neked a legjobb: ezek a gondolatok neked is segíthetnek!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orgazmus a szexnek azon része, mellyel a legtöbb nőnek problémája van. Bizonyára neked is volt már olyan élményed, hogy partnered a legérzékibb pontjaidat eltalálva egészen a tűréshatárig izgatott, majd amikor elérkezett a várva várt behatolás, valami mégsem úgy alakult, ahogy szeretted volna.

Sokan lelki görcsök miatt nem képesek átadni magukat a legfelszabadítóbb élménynek, mert azt hiszik, a pasi valamit biztosan visszataszítónak talál majd fesztelen örömükben, vagy, ha nem elég, amit ő csinál, és esetleg rásegítenek a gyönyörre, az csalódást okoz a férfinak.

Ha benned is felmerültek hasonló gondolatok, érdemes közelebbről megismerned a másik oldal álláspontját. Tudd meg, mit gondolnak a férfiak a női orgazmusról: mi a legcsodásabb pillanat, és mi az, ami valóban elveszi a kedvüket a folytatástól. Ha megismered, milyen a női élvezet a külső szemlélő nézőpontjából, talán neked is több bátorságod lesz, hogy elengedd magad partnered karjai között, és úgy éld át a gyönyört, ahogyan jólesik!

Élvezetes segítség

A barátnőm csak úgy tud elélvezni szex közben, ha előtte orálisan izgatom, vagy, ha az aktus alatt simogatja magát. Számomra azonban emiatt mit sem veszít az együttlét a szépségéből, hiszen megértem, hogy neki amellett, hogy vágyik a behatolásra, és élvezi is, más jellegű izgatásra is szüksége van. Arról nem is beszélve, hogy hihetetlenül szexi, amikor nekem háttal lovagol a péniszemen, és örömet okoz magának - ebben a helyzetben én is pillanatok alatt elszállok. Ha pedig én segítek neki kézzel, akkor tovább bírom, mert rá koncentrálok. András, 29

Ha eddig nem merted, engedd végre szabadjára vágyaidat, és ne érezd magad zavarban, ha szex közben a csiklód is igényel egy kis törődést! Sok nő esik abba a hibába, hogy úgy gondolja, csak a hüvelyi orgazmus számít igazi gyönyörnek, és, ha segítségre van szüksége, akkor már nem normális. Felejtsd el mindezt, és élvezd pároddal együtt a szexet!

A gyönyörök netovábbja

A nők orgazmusa! Tudom, hogy sokkal élvezetesebb, mint az enyém. Imádom érezni, ahogy partnerem elélvez a nyelvemtől, a kezem segítségével, illetve a péniszemtől. A női orgazmus varázslatos élmény.  Márk, 25

Íme, a bizonyíték: nemcsak neked esik jól a pasit kényeztetni, de ő is imádja, amikor neked jó. Ne legyen tehát lelkiismeret-furdalásod akkor sem, ha nyelvével csak hosszas izgatás árán tud a csúcsra juttatni: biztos lehetsz benne, hogy az utolsó kéjes sóhaj után vágyakozó férfiasságának köszönheted meg az élményt.

Megjátszva

Tízévnyi házasság után a feleségem elárulta, hogy orgazmusainak nagy része csak megjátszás volt. Hihetetlenül csalódott lettem: többé nem éreztem értelmét annak, hogy kitaláljam, mivel okozhatnék neki gyönyört. Ha az első pár évben elmondta volna, hogy baj van, más lett volna: a lelki problémáira is szívesen kerestem volna közös megoldást, de az új helyzetek se lettek volna ellenemre. Balázs, 38

A tanulság: semmiképpen ne játszd meg a gyönyört! Ha valamit nem élvezel, inkább mondd el párodnak, hogyan lehetne jobb, és mit csináljon másképp. Neki sem lesz ellenére, ha időnként a kezedbe veszed az irányítást, és ragaszkodsz a kedvenc szexpózodhoz, ami a legkönnyebben a csúcsra juttat, de egy kis orális leckét is adhatsz neki, ha bemutatót tartasz, és kezeddel illusztrálod, merre kalandozzon a nyelvével.

Mély örömök

Imádom, amikor párom a kutyapózt választja: szeretem nézni a fenekét, és ebben a helyzetben úgy érzem, teljesen az enyém, miközben elélvez. Krisztián, 31

A szexben nincsenek tabuk: sem a szexhelyzetek, sem a gyönyör terén. Ne hidd, hogy az orgazmus csak rajtad múlik: engedd, hogy párod szenvedélye is magával ragadjon, és időnként hagyatkozz rá! Lehet, hogy meglepően merész dolgokat is élvezetesnek találhatsz, különösen, ha látod a pasi szemében felcsillanó huncut kéjt.

Ezt is szeretjük