Hogyan csókol a pasi?
Olyan az ágyban!
Egy csók sokat elárul a férfi szerelmi képességeiről. Tudd meg nyelvtechnikája alapján, érdemes-e a hálószobáig menni!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahány férfival volt dolgod, minden bizonnyal annyi csóktípust tudsz magadban megkülönböztetni. Bár kicsit mindenkinek másképp forog a nyelve, alapvető technika szempontjából csupán néhány stílus létezik: az izgató, lassú csóktól szinte pillanatok alatt lekívánkozik rólad a bugyi, míg egy falánk nyelves puszi lehet, hogy egészen elveszi a kedved a folytatástól.

De nemcsak az előjáték és a vonzalom szempontjából lehet fontos szerepe az első csóknak, hiszen azt is megjósolhatod belőle, vajon a pasi milyen lesz az ágyban. Bár tudományos kutatások nem támasztják alá az eredményeket, sok nő azt vallja, hogy ő már a csók alapján meg tudja tippelni, van-e értelme a folytatásnak. Tudd meg, melyik csóktípus ígér fergeteges szexuális élményt!

Zárkózott minimalista

Úgy is lehetne fogalmazni, hogy teret enged neked, hogy kibontakozhass, sokszor azonban úgy érezheted, te vagy az egyedüli aktív fél. Ez sem a csókolózás során, sem a szexben nem feltétlenül előny, hiszen, ha nyelvével csak tűri a kényeztetést, valószínűleg nem lesz ez másképp akkor sem, ha alsóbb testtájak kerülnek a reflektorfénybe. A passzív csók amellett, hogy nem kimondottan izgató, még előjátékként sem praktikus, és azt a romantikus érzést sem adja meg, amitől szinte elemelkednél a földtől.

Ha pedig már az első találkozás alkalmával sem borul rózsaszínbe a világ, mi lenne másképp az ágyban? Az a pasi, aki a csókban passzív, és nem képes pillangókat varázsolni a gyomrodba, valószínűleg az ágyban is csak akkor juttat el a csúcsra, ha nem rajtad múlik. Amennyiben szereted uralmad alatt tartani a dolgokat, lehet, hogy éppen ő a nagy ő számodra, de, ha szeretnéd a pasi irányításával átélni a gyönyört, jobb, ha továbbállsz.

Falánk szerető

A passzív pasi ellentéte az, aki nemhogy szóhoz, de levegőhöz is alig enged jutni. Ha partnered túl mélyen csókol, ráadásul ajkaival is szinte betemeti a szádat, lehetséges, hogy hasonlóan uralkodó stílusú lesz az ágyban is. Bár lehet, hogy akad, akinek tetszik ez a határozott csókstílus, ha te szárazabban úsznál meg egy izgató nyelvcsatát, nem biztos, hogy érdemes az ágyig elmenned a pasival.

A falánk csók ugyanis önző szerelmi stílusra utal, tehát valószínű, hogy a pasi inkább azzal lesz elfoglalva, hogy neki jó legyen az ágyban, és nem azzal, hogy vajon te is eljutottál-e a csúcsra. Kedvenc szexhelyzete többnyire a kutyapóz, amit azért kedvel, mert lehetőséget ad számára, hogy irányítson, másrészt pedig remek alkalmat nyújt a heves együttlétre, ami szintén nincs ellenére. Ha te is kedveled a vad gyönyört, mély nyelvjárású partnered mellett megtalálhatod a számításaidat.

Született csókkirály

Az, aki úgy csókol, ahogy a Casablancában Humphrey Bogart vagy az Elfújta a szélben Clark Gable, valószínűleg többet törődik azzal, hogy a tökéletes csók receptje szerint meglegyen az előírt mennyiségű ajakkóstolgatás, majd szabályos köröket írjon le nyelvével a szádban, miközben esetleg finoman beiktat egy két harapást is. Nem állítjuk, hogy nincs fergeteges hatása egy hasonló csóknak, ha azonban valaki szenvedély nélkül egyszerűen csak tökéletes nőcsábász, akkor az ágyban is az.

Egyszer lehet, hogy feledhetetlen gyönyörrel ajándékoz meg, de nem biztos, hogy másnap is az ágyadban találod. A csókkirály nem az a típus, aki egyetlen nővel szeret hódolni az érzéki örömöknek, ám ennek megfelelően tapasztalt szerető lehet. Valószínűleg nemcsak akkor forog jól a nyelve, amikor ajkaitok összeérnek, de akkor sem jön zavarba, ha odalent szeretne kényeztetni. A szexuális paletta minden elemében megtalálja a gyönyört, és te is hihetetlen élményeket élhetsz át mellette, ha nem is örökre szól a szenvedély.

Az érzéki, szenvedélyes

Aki nem csak a legjobb technikai fogásokat, de egyben érzelmeit is beleteszi a csókba, az lehet, hogy nem tökéletes, de annál kívánatosabb. Vele előfordulhat, hogy egy heves pillanatban összekoccannak a fogaitok, és végül inkább nevetésbe fullad a csók, de később biztos lehetsz benne, hogy lesz alkalmatok bepótolni a szenvedélyes pillanatot. Ha párod ebbe a típusba tartozik, szerencséd van, ugyanis sok férfival ellentétben később sem megy el a kedve a csóktól, és több év múlva is ugyanolyan heves érzéki élmény lehet vele egy nyelvcsata, mint az első napokban.

Az érzéki pasi az ágyban sem szemérmes, és bármiben benne van, amivel örömet okozhat neked. Természetesen a viszonzást is elvárja, de a legszebb pillanat a számára az, amikor egyszerre juttok a csúcsra.

Az orális szexben is a 69-es pozíció a kedvence, és biztos lehetsz benne, hogy előtte te is elengedheted magad, és nincs miért szégyenkezned. Ha rá hagyatkozol, nemcsak pár alkalommal tapasztalhatod meg a gyönyört, de hosszútávon is megtalálhatod mellette a boldogságot.

Ezt is szeretjük