15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid
Szeretnéd feldobni az együttléteket, és szexisebbnek érezni magad? Tudd meg, mit kapj magadra!

Dia

Szexi ruha Ha szenvedélyes estére vágysz, ne csak a fehérneműdre gondolj! Amennyiben nem rögtön a hálóban kezdetek, de egy romantikus vacsorával szeretnéd felvezetni az együttlétet, válassz egy alkalomhoz illő ruhát. Nem árt, ha gondolatébresztő szabásvonalakkal rendelkezik: kivillanó hátad vagy szép dekoltázsod remek ízelítő lehet párod számára.

Szexi ruha

Ha szenvedélyes estére vágysz, ne csak a fehérneműdre gondolj! Amennyiben nem rögtön a hálóban kezdetek, de egy romantikus vacsorával szeretnéd felvezetni az együttlétet, válassz egy alkalomhoz illő ruhát. Nem árt, ha gondolatébresztő szabásvonalakkal rendelkezik: kivillanó hátad vagy szép dekoltázsod remek ízelítő lehet párod számára.

Dia

Buja hálóing Szeretnéd, hogy az esti ágybabújásnak ne alvás legyen a vége? Ebben az esetben tedd félre a kényelmes, ám kevéssé szexi hosszúnaci-póló párosítást, és vedd elő a legáttetszőbb, csipkés hálóingedet. Ha ebben bújsz párod mellé, biztosan nem fordul el, hogy lekapcsolja a villanyt. Kapcsolódó cikk: 4 pasiőrjítő előjáték, vetkőzés és szex nélkül »

Buja hálóing

Szeretnéd, hogy az esti ágybabújásnak ne alvás legyen a vége? Ebben az esetben tedd félre a kényelmes, ám kevéssé szexi hosszúnaci-póló párosítást, és vedd elő a legáttetszőbb, csipkés hálóingedet. Ha ebben bújsz párod mellé, biztosan nem fordul el, hogy lekapcsolja a villanyt.

Kapcsolódó cikk:
4 pasiőrjítő előjáték, vetkőzés és szex nélkül »

Dia

MelltartóA push up szépen formálja a cicidet, a szivacs nélküli, leheletnyi csipke ellenben csábosan sejtet. Érdemes mindkét fajta melltartóból beszerezned egy-egy szexi darabot, hogy hangulatodtól függően szerényebben, vagy merészebben hódíthasd párodat.Kapcsolódó cikk:Milyen cicire bukik a pasi? »

Melltartó

A push up szépen formálja a cicidet, a szivacs nélküli, leheletnyi csipke ellenben csábosan sejtet. Érdemes mindkét fajta melltartóból beszerezned egy-egy szexi darabot, hogy hangulatodtól függően szerényebben, vagy merészebben hódíthasd párodat.

Kapcsolódó cikk:
Milyen cicire bukik a pasi? »

Dia

BugyiA bugyi esetében elsősorban az a fontos, hogy az alakodhoz legjobban illő fazont válaszd. Ezen belül az anyagokkal is bátran játszhatsz, ha azonban kacér alsót szeretnél, válogass a telt színek között! A halvány lehet romantikus, de nem kifejezetten szexre csábító: inkább egy vörös, vagy egy fekete legyen a kedvenced.

Bugyi

A bugyi esetében elsősorban az a fontos, hogy az alakodhoz legjobban illő fazont válaszd. Ezen belül az anyagokkal is bátran játszhatsz, ha azonban kacér alsót szeretnél, válogass a telt színek között! A halvány lehet romantikus, de nem kifejezetten szexre csábító: inkább egy vörös, vagy egy fekete legyen a kedvenced.

Dia

FűzőLehet, hogy kényelmesebb viseletet is el tudsz képzelni a fűzőnél, azonban ez a szexi ruhadarab a legtöbb férfit ágyjelenetre csábítja. Ráadásul amellett, hogy kihívó, az apróbb szépséghibákat is jótékonyan elfedi, így te is szexisebbnek érezheted magad.Kapcsolódó cikk:5 örök férfikedvenc szextrükk, amivel bármikor elcsábíthatod »

Fűző

Lehet, hogy kényelmesebb viseletet is el tudsz képzelni a fűzőnél, azonban ez a szexi ruhadarab a legtöbb férfit ágyjelenetre csábítja. Ráadásul amellett, hogy kihívó, az apróbb szépséghibákat is jótékonyan elfedi, így te is szexisebbnek érezheted magad.

Kapcsolódó cikk:
5 örök férfikedvenc szextrükk, amivel bármikor elcsábíthatod »

Dia

CombfixA harisnya önmagában is a nőiség egyik legszexibb szimbóluma. Mivel azonban a köldökig érő varrás nem a legvonzóbb látvány, ha forró estét tervezel, érdemes inkább combfixet választanod. A tarka színek helyett azonban törekedj inkább az egyszerűségre: a legtöbb pasi szerint a fekete színű a legszexibb harisnya.

Combfix

A harisnya önmagában is a nőiség egyik legszexibb szimbóluma. Mivel azonban a köldökig érő varrás nem a legvonzóbb látvány, ha forró estét tervezel, érdemes inkább combfixet választanod. A tarka színek helyett azonban törekedj inkább az egyszerűségre: a legtöbb pasi szerint a fekete színű a legszexibb harisnya.

Dia

HarisnyatartóEgy igazi hálószobai szettből nem hiányozhat a csipkés harisnyatartó sem: válassz a harisnyádhoz és a fehérneműdhöz illőt, de ne feledd, ha csupa vörösben vagy, kellemes kontrasztot teremthet egy huncut fekete!Kapcsolódó cikk:4 buja szexjáték, vibrátor és péniszgyűrű nélkül »

Harisnyatartó

Egy igazi hálószobai szettből nem hiányozhat a csipkés harisnyatartó sem: válassz a harisnyádhoz és a fehérneműdhöz illőt, de ne feledd, ha csupa vörösben vagy, kellemes kontrasztot teremthet egy huncut fekete!

Kapcsolódó cikk:
4 buja szexjáték, vibrátor és péniszgyűrű nélkül »

Dia

Szexi együttesKülön-külön is összeválogathatsz egy igen vonzó fehérnemű összeállítást, de egy szexi együttest is beszerezhetsz. Ha bátor vagy, ne hétköznapi modellt válassz, hanem olyan szerelést, melynek a hálószobán kívül nem sok hasznát vennéd, annak falain belül azonban pillanatok alatt felforrósítja a levegőt.

Szexi együttes

Külön-külön is összeválogathatsz egy igen vonzó fehérnemű összeállítást, de egy szexi együttest is beszerezhetsz. Ha bátor vagy, ne hétköznapi modellt válassz, hanem olyan szerelést, melynek a hálószobán kívül nem sok hasznát vennéd, annak falain belül azonban pillanatok alatt felforrósítja a levegőt.

Dia

NyakláncBár a gyöngysorok eredeti szerepe, hogy csábosabbá tegyék a nyakadat, akár szexjátékként is felhasználhatod kedvenc füzéredet. Ha elég hosszú, minden mást vegyél le magadról, és csak a lánc öltöztessen, később pedig simogasd párod testét vele, hogy különleges élményt nyújthass neki!Kapcsolódó cikk:4 rafinált női szextrükk »

Nyaklánc

Bár a gyöngysorok eredeti szerepe, hogy csábosabbá tegyék a nyakadat, akár szexjátékként is felhasználhatod kedvenc füzéredet. Ha elég hosszú, minden mást vegyél le magadról, és csak a lánc öltöztessen, később pedig simogasd párod testét vele, hogy különleges élményt nyújthass neki!

Kapcsolódó cikk:
4 rafinált női szextrükk »

Dia

Toll boaHa egy toll boát a nyakadba kanyarítasz, azt nem csak az erotikus tánc során használhatod ki. A sál buja kellék lehet az előjáték során, de szex közben is jól jöhet: összekötözheted vele a pasid kezeit a háta mögött, hogy ezúttal teljes mértékben irányíthass, vagy simogathatod vele a testét.Kapcsolódó cikk:3 különleges szexjátékszer »

Toll boa

Ha egy toll boát a nyakadba kanyarítasz, azt nem csak az erotikus tánc során használhatod ki. A sál buja kellék lehet az előjáték során, de szex közben is jól jöhet: összekötözheted vele a pasid kezeit a háta mögött, hogy ezúttal teljes mértékben irányíthass, vagy simogathatod vele a testét.

Kapcsolódó cikk:
3 különleges szexjátékszer »

Dia

Szexi jelmezekHa elég bevállalós vagy, érdemes rászánnod magad, hogy a csipkecsodák mellé egy különleges jelmezt is beszerezz. Találd ki, párodnak a nővérke vagy éppen az iskolás lány a kedvence, és egy különleges éjszakán bújj bele az egészen újszerű szerepbe! Az extrém szerelés akár abban is segítségedre lehet, hogy olyan vad dolgokat próbálj ki, melyeket hétköznapi bőrödben nem mernél.

Szexi jelmezek

Ha elég bevállalós vagy, érdemes rászánnod magad, hogy a csipkecsodák mellé egy különleges jelmezt is beszerezz. Találd ki, párodnak a nővérke vagy éppen az iskolás lány a kedvence, és egy különleges éjszakán bújj bele az egészen újszerű szerepbe! Az extrém szerelés akár abban is segítségedre lehet, hogy olyan vad dolgokat próbálj ki, melyeket hétköznapi bőrödben nem mernél.

Dia

Miniszoknya A miniszoknya karrierje nem véletlenül töretlen, amióta csak Mary Quant megálmodta a 60-as években: a sokat sejtető ruhadarab a férfiak örök kedvence. Nem csak az utcán veheted azonban hasznát: ha elfelejtesz alá bugyit venni, kifejezetten szemérmetlen viselet lehet a hálószobában is. Kapcsolódó cikk: Szexhoroszkóp: miről álmodozik a pasid? »

Miniszoknya

A miniszoknya karrierje nem véletlenül töretlen, amióta csak Mary Quant megálmodta a 60-as években: a sokat sejtető ruhadarab a férfiak örök kedvence. Nem csak az utcán veheted azonban hasznát: ha elfelejtesz alá bugyit venni, kifejezetten szemérmetlen viselet lehet a hálószobában is.

Kapcsolódó cikk:
Szexhoroszkóp: miről álmodozik a pasid? »

Dia

MagassarkúHa szexre kerül a sor, nem kell rögtön mindent levenni magadról. Akad pasi, aki kifejezetten kedveli a nem szokványosan hiányos öltözéket. Felejtsd magadon a legmagasabb sarkú cipődet: biztos lehetsz benne, hogy nem szid meg érte, ha ebben lépsz a szőnyegre. Bár a legszexibb egy magas szárú bőr vagy lakk csizma, egy igazán nőies cipő is megteszi.

Magassarkú

Ha szexre kerül a sor, nem kell rögtön mindent levenni magadról. Akad pasi, aki kifejezetten kedveli a nem szokványosan hiányos öltözéket. Felejtsd magadon a legmagasabb sarkú cipődet: biztos lehetsz benne, hogy nem szid meg érte, ha ebben lépsz a szőnyegre. Bár a legszexibb egy magas szárú bőr vagy lakk csizma, egy igazán nőies cipő is megteszi.

Dia

CsípőláncA csípőlánc nem mindennapos viselet, de ha rendelkezel egy szép darabbal, ne feledkezz meg róla a hálószobában sem! A laza, övszerű lánc ugyanis kiemeli a csípődet, nem mellékesen pedig emlékeztet a hastáncosok viseletére is - a kettő együtt pedig biztosan tűzbe hozza a pasidat.Kapcsolódó cikk:4 tűzforró praktika, amit imádni fog a pasid »

Csípőlánc

A csípőlánc nem mindennapos viselet, de ha rendelkezel egy szép darabbal, ne feledkezz meg róla a hálószobában sem! A laza, övszerű lánc ugyanis kiemeli a csípődet, nem mellékesen pedig emlékeztet a hastáncosok viseletére is - a kettő együtt pedig biztosan tűzbe hozza a pasidat.

Kapcsolódó cikk:
4 tűzforró praktika, amit imádni fog a pasid »

Dia

Vérforraló ágyneműA szexi hangulathoz nem elég magadat öltöztetned, a környezetedről sem érdemes megfeledkezni. Ha legtöbbször a hálószobában bújtok össze, szerezz be néhány szebb ágyneműt, és feledkezz meg a régi fehér lepedőktől! Ha szeretnéd, az ágyat is öltöztetheted vörösbe, így már csak néhány gyertya kell a romantikusan szenvedélyes hangulathoz.

Vérforraló ágynemű

A szexi hangulathoz nem elég magadat öltöztetned, a környezetedről sem érdemes megfeledkezni. Ha legtöbbször a hálószobában bújtok össze, szerezz be néhány szebb ágyneműt, és feledkezz meg a régi fehér lepedőktől! Ha szeretnéd, az ágyat is öltöztetheted vörösbe, így már csak néhány gyertya kell a romantikusan szenvedélyes hangulathoz.
Ezt is szeretjük
Fotó: