18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ahol a nő orgazmusa nem számít, és a szemöldök erogén zóna: furcsa nemi szokások a világban

Bár náluk teljesen normális, számunkra egészen elképesztőek.

Furcsa szex szokások a világban

A szexre különösen igaz, hogy mindenki másképp szereti, és mindenkinek másképp a legjobb. Azonban nemcsak az egyéni vágyak játszanak szerepet abban, hogyan bújnak össze a párok, hanem az országok hagyományai is nagy befolyással vannak az együttlétekre.

Emiatt pedig a világ minden táján mások egy picit a szexuális szokások, de vannak olyan területek is, ahol számunkra megdöbbentő módszerrel izgatják egymást a férfiak és a nők.

Ahol nappal tilos a szex

Észak-Afrika egy törzsében megtiltották, hogy bárki nappal bújjon össze. Ezt leginkább azért tették, hogy ne legyen túl gyakori a szex, és ne vonja el az energiákat a többi tevékenységtől. Ezen kívül azután sem szabad szeretkezni, ha valaki rosszat álmodott, vagy éppen vihar tombol, esetleg, ha a nő férje azon a napon megölt egy krokodilt vagy egy kígyót.

Írország a szokásosnál visszafogottabb

A kutatások szerint az írek a legvisszamaradottabbak a szexuális szabadság terén, ráadásul egy kisebb szigetükön, Inis Beagen alig van bármilyen felvilágosítás a fiataloknak, sőt, egy jó ideig még a nyelves csók vagy az előjáték sem volt szokás náluk, arról már nem is beszélve, hogy a nő orgazmusa egyáltalán nem számított.

Most is jóval visszafogottabbak, mint máshol, például szinte soha nem veszik le az összes ruhájukat szeretkezés közben - legalább a fehérnemű mindig rajtuk marad -, és az egyéjszakás kalandok is rendkívül ritkák, mert aggódnak a szexuális úton terjedő betegségek miatt.

Van, ahol tabu a csók

Mozambikban régen teljesen tiltott volt a csók, sőt az sem volt megengedett, hogy a párok érintkezzenek egymás nyálával. Tehát még a házasok sem csókolhatták meg egymást, mostanra viszont már ez kicsit megváltozott, azonban még mindig nem igazán szokás náluk a csókolózás még szex közben sem. 

Kambodzsai szerelemkunyhók

Kambodzsában a szexuálisan érett lányoknak úgynevezett szerelemkunyhókat építenek, amiben mindig más fiúval találkozhatnak, és letesztelhetik, melyikükkel a legjobb az ágyban. Ez leginkább azért van, mert tiltott a válás, ez a különös módszer pedig lehetővé teszi a fiataloknak, hogy kiválasszák azt a partnert, akivel le tudják élni az életüket.

kambodzsa szerelemkunyho

Szerencse-szex indonéz módra

Indonézia nagyrészt muzulmán ország, ezért is furcsa a következő szokás. Zarándokok látogatnak el Jáván a Gunung Kemukus hegyre, hogy annak a tetején idegenekkel szexeljenek. Ezt hét alkalommal kell megtenniük a már házas felnőtteknek, de csak akkor hoz szerencsét a procedúra, ha nem a házastársukkal teszik meg.

Az apró törzsek megdöbbentő szokásai

Talán kijelenthetjük, hogy a legapróbb törzseknek vannak a legbizarrabb szexszokásai, ugyanis például a Trobriand-szigeteken élők egy nagyon furcsa izgatás módszerre esküsznek: egymás szemöldökét rágcsálják együttlét közben. De Mikronézia egyik szigetén is bizarr afrodiziákumot vetnek be, mert itt például hangyaharapás segítségével próbálják felkorbácsolni a vágyat.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük