18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 vad szexfantázia, ami a nők fejében jár
Kizárólag 18 év felett!
Bár többnyire jól titkoljuk, nekünk is vannak bizarr szexuális fantáziáink. Minderről most őszintén beszél a nő.

Mire gondol a nő, amikor lehunyja a szemét? Bár a kutatások azt mutatják, hogy a férfiak minden tizedik másodpercben a szexre gondolnak, bizony mi, nők sem maradunk el nagyon mögöttük. Tévhit, hogy a nők nem fantáziálnak a szexről. Összeszedtük, hogy miről mozizunk a legtöbbet.

Szex az ex-szel

Bizony a nő, ha éppen facér, simán visszapörgeti az időt addig, amikor még azzal a férfival szexelt, akivel a legjobb volt. Ilyenkor felidézünk konkrét eseteket, de előfordul, hogy olyan helyzetekbe képzeljük bele az exet, amilyen nem is történt meg.

Mert az agyunkban megtehetjük, hogy hozzátársítunk romantikus helyeket, tengerpartot és naplementét. Az a szép a dologban, hogy ezt jelenlegi partnerünkkel is gyakran megtesszük, és ha kedvünk van hozzá, el is meséljük. Természetesen az ex-et azt azért nem!

Varázslatos idegen

Az egyik legnépszerűbb fantázia az előkelő idegenről szól, akinek a nevét sem tudjuk, de aki sármos és férfias, és természetesen ellenállhatatlannak tart bennünket. Mert azért még mindig ez az, ami a legjobban beindítja a gyengébb nemet. Történhet ez gyorsan és lassan is, a lényeg, hogy többet nem találkozunk. A gyors numera kísértése mindenesetre nagy, gondolatban elég sokszor eljátszunk vele, például, amikor a repülőnkre várunk egy unalmas terminálon.

Pitt és Clooney

Nem csalás, nem ámítás, imádunk kedvenc sztárjainkkal gondolatban játszadozni. Van, akinek visszatérő történetei vannak arról, hogy a milliomos hollywoodi színész hogyan hódította őt meg a Cote d’ Azur forró homokján. Mi lehet annál izgatóbb, ha egy olyan valaki akar csak bennünket, akinek nők tucatjai hevernek a lábai előtt? Talán az, ha ketten vannak. A variációk száma pedig végtelen.

A prosti és az erőszak

A bátrabbak élesben is űzik ezt a szerepjátékot, legtöbbünk azonban csak fejben. Néhányunk rendkívül izgatónak tartja azt a fantáziát, amikor az aktus végén pénzt kap, cserébe profinak kell lennie, és nem mondhat nemet semmire.

Bizonyos fantáziákban ez egészen durva végletekig is elmehet, amitől nem kell megijedni: semmilyen beteg hajlamra nem utal, pusztán annyi áll a háttérben, hogy a nőket felizgatja a dominancia. Mármint, ha ők viselik a nadrágot, vagy éppen a piros lakkcsizmát.

A rabszolga

Ő az, aki mindent megtesz nekünk. Nem ellenkezik akkor sem, ha órákon keresztül kell a lábunk között feküdnie. Olyan, mint egy álom – hiszen az is.

Fantáziakép, aki nem beszél, és nem gondolkodik, éppen ezért általában csak akkor vesszük elő, ha menekülni vágyunk. És ha már elég a fantáziából, ideje a tettek mezejére lépni.

Uraim, bátran faggassátok ki szívetek hölgyét, ha nem akartok azon agyalni, vajon mi járhat a fejében, amikor lecsukja a szemét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük