4 intő jel arra, hogy a férfinak felesége van: vedd észre, mielőtt beleszeretsz
A párkapcsolati szakértők szerint ezeket az apró jeleket kevés nő veszi komolyan, pedig fontos lenne.

hutlen ferfi
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kapcsolatok elején a rózsaszín köd hajlamos elhomályosítani minden részletet, ilyenkor az ember hinni akar, és a legtöbbeknek nem jut eszébe, hogy a másik át akarja verni. 

Pedig sajnos sokszor előfordul, hogy már a legelején jó lett volna észrevenni néhány olyan tényezőt, ami később így nem okozott volna hatalmas csalódást és fájdalmat. Például azt, ha a férfi hűtlen volt, vagy azt, hogy akár felesége vagy akár családja is volt.

Sokakban fel sem merül, hogy felesége lehet

Sok nő esett már hasonló csapdába, hiszen nem könnyű rájönni sem az ilyen hazugságokra, sem pedig elfogadni, hogy valóban átverték őket. Ezt hangsúlyozták a párkapcsolati szakértők is, akik elmondták azokat az intő jeleket, amikből rájöhetsz, hogy a férfi kettős életet él.

Louanne Ward párkapcsolati és randiszakértő, valamint a Millionaire Matchmaker televíziós műsor szakértője és egy társkereső oldal tulajdonosa elmondta a Daily Mailnek, hogy jóval többször fordul elő ez a helyzet, mint azt bárki gondolná, ehhez képest viszont keveseknek fordul meg a fejében, hogy velük is megtörténhet: a megcsalást sokkal valószínűbbnek tartják, mint azt, hogy a partnerüknek valójában felesége és családja van. És ami még bonyolultabbá teszi a helyzetet, hogy rendkívül nehéz észrevenni, ha mégis így lenne. A következő apró, jelentéktelennek tűnő dolgok viszont biztosan gyanakvásra adnak okot.

Gyanús, ha túl spontán

A szakértő szerint a házasságból félrekacsintgató, második partnert kereső férfinál gyakori, hogy túl spontán akar lenni. Nem tervezi meg előre a randevúkat, az utazásokat és a légyottokat, ami először még vonzó és izgalmas is lehet a nőknek, az igazság viszont az, hogy mindez a feleségük miatt történik: amikor elutazik, dolgozik, hirtelen programja adódik, akkor válik szabaddá a pasi is, és csak ekkor tudja hívni a másik partnert, hogy most azonnal találkozzanak.

Azt is hozzátette, hogy ilyen esetben a pasi általában csak napközben telefonál - hiszen este az ágyban fekszik a házastársa mellett -, és a hívásokra sem válaszol, esetleg üzenetben, vagy másnap kifogásokat keres arra, hogy miért nem vette fel a mobilt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Árulkodó randik és fizetési módszerek

Romantikusnak tűnhet, ha a férfi mindig apró, eldugott éttermekbe viszi a párját, vagy meghitt hotelszobákat bérel a légyottokhoz, de előfordul, hogy ezt nem azért csinálja, hogy elkápráztassa a nőt. Anne Smith pszichológus a Psychology Todaynek fejtette ki, hogy a legtöbb házas pasi pont ezt teszi: haza ugyebár nem viheti a második partnerét, és persze túl nyilvános helyekre sem, nehogy meglássa őket egy ismerős, így maradnak a szállodák és a rejtett helyeken töltött idő.

A szakértő hozzátette, hogy azt is érdemes megfigyelni, mivel fizet a férfi. Ha ugyanis állandóan csakis készpénzzel egyenlíti ki az összes számlát, akkor szintén lehet, hogy házasságban él. A kettős életet élő pasik nem fizetnek kártyával, hiszen a hó végi kimutatásokból vagy az sms-ekből könnyen lebukhatnak a feleségük előtt.

Egyedül töltött éjszakák

A házas és főleg a családos férfiaknak esténként nem könnyű elszabadulni otthonról, nem is beszélve a hétvégékről, amik szintén jól kidolgozott hazugságot és magyarázkodást igényelnének. Éppen ezért a legtöbb pasi nem is bonyolódik bele ezekbe a dolgokba. Nem akarnak kockáztatni, ezért már a kapcsolat elején tisztázzák, hogy ilyenkor dolgoznak - vagy más indokot találnak ki -, és máris kimentik magukat a helyzetből, legalábbis egy ideig. De azért hosszabb távon érdemes gyanakodni, ha tényleg soha nem tud ott aludni, és egy hétvégén sem ér rá.

A Facebook is leleplezi

A férfi közösségi oldala is rengeteg mindent leleplezhet. Egyrészt például, ha nagyon nem figyel oda, a nevére rákeresve rögtön megtalálhatja bárki, és bizony néha előfordul, hogy óvatlanságból elfelejtik privátra állítani a fiókjukat, vagy letiltani mások elől. Ezért lehet, hogy már itt szembesül a nő néhány véletlenül fent maradt, régi családi fotóval, de akkor is árulkodhat a profilja, ha ennél jóval előrelátóbb volt. Például gyanús, ha nem jelöl be, vagy nem igazolja vissza a felkérést, de az is, ha a rákeresve kétszer találni meg a profilját, mivel lehet, hogy a családjával és a barátnőjével is külön adatlapot használ.

Gyanakvásra adhat még okot, ha nem akarja, hogy Messengeren írjon neki a nő, de az is, ha soha semmilyen közös fotót nem enged posztolni a netre. Illetve van egy valami, amire sok pasi nem gondol: ez pedig az Instagram, ha van. Ezt rengetegen elfelejtik privátra állítani, vagy ha mégis az lenne, és nem engedélyezné, hogy a párja lássa a képeit, akko szintén érdemes elgondolkozni azon, őszinte-e a férfi, vagy rákérdezni az indokra.

Apróságnak tűnő intő jelek

Ezeken kívül is van azonban még néhány olyan jel, ami vészjósló lehet: például, ha nem mutatja be a nőt sem a családjának és a barátainak még hosszabb idő után sem, vagy hogy ragaszkodik ahhoz, hogy hazavigye, és ő mossa ki a saját ruháit, bármi is történjen. Valamint az is, ha soha nem hajlandó fogadni a videohívásokat. A szakértők pedig azt is hangsúlyozták, hogy az ilyen pasik között sok az, aki külföldön dolgozik, vagy legalábbis ezt hazudja. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mindegyik jel rögtön arra utal, hogy felesége van a férfinak, azonban ha hosszú távon több fentebb említett szokás is jellemző rá, akkor érdemes gyanakodni, és egy picit utánajárni a dolgoknak.

Ezt is szeretjük