Hogy vezet a férfi? Erre számíts mellette a párkapcsolatban
Ha megfigyeled, hogyan viselkedik a volánnál, képet kaphatsz, milyen lesz párként.

Dia

	A szabálytalankodó típus	Nem zavarják különösebben a sebességkorlátozások, a táblák, a parkolási tilalmak, az autót pedig szó szerint szétzúzza maga alatt, nem vigyáz rá. A vezetést ennyire lazán vevő sofőr kapcsolatában sem szívbajos, nem veszi túl komolyan a dolgokat, és talán párját sem. Saját magára gondol elsősorban. Mivel úgy véli, neki mindent szabad, és szinte élvezi, ha tilosban jár, akár még félrelépésre, flörtölgetésre is adhatja a fejét.

A szabálytalankodó típus

Nem zavarják különösebben a sebességkorlátozások, a táblák, a parkolási tilalmak, az autót pedig szó szerint szétzúzza maga alatt, nem vigyáz rá. A vezetést ennyire lazán vevő sofőr kapcsolatában sem szívbajos, nem veszi túl komolyan a dolgokat, és talán párját sem. Saját magára gondol elsősorban. Mivel úgy véli, neki mindent szabad, és szinte élvezi, ha tilosban jár, akár még félrelépésre, flörtölgetésre is adhatja a fejét.

Dia

	A káromkodós típus	Ha valaki lassan megy előtte, azért, ha piros van, azért, ha dugó van, azért káromkodik. Bár a szitokszavakat nem jó hallgatni, a viselkedés arra utal, a sofőrnek ami a szívén, az a száján, vagyis kozmetika nélkül kimondja, ha baja van. Ez jó a kapcsolatban, bár vall némi indulatosságra, alacsony ingerküszöbre is. A férfinak meg kell tanulnia mérlegelni, kezelni a dühét, illetve építő szándékkal kommunikálni ahelyett, hogy csak a másikat hibáztatja.

A káromkodós típus

Ha valaki lassan megy előtte, azért, ha piros van, azért, ha dugó van, azért káromkodik. Bár a szitokszavakat nem jó hallgatni, a viselkedés arra utal, a sofőrnek ami a szívén, az a száján, vagyis kozmetika nélkül kimondja, ha baja van. Ez jó a kapcsolatban, bár vall némi indulatosságra, alacsony ingerküszöbre is. A férfinak meg kell tanulnia mérlegelni, kezelni a dühét, illetve építő szándékkal kommunikálni ahelyett, hogy csak a másikat hibáztatja.

Dia

	A csendes gyilkos típus	A legnagyobb dugóban, koccanás miatt, vagy egy másik sofőr bicskanyitogató manővere miatt sem hagyja el egy szó sem a száját? Ha a sofőr belül majd' felrobban, de higgadtnak akar tűnni, az arra utalhat, hogy nemcsak a kocsiban, kapcsolatában is túlzottan próbálja moderálni magát, meg akar felelni egy ideális képnek. Ettől belső feszültség uralkodhat benne, az átbeszéletlenül hagyott problémák pedig időzített bombaként működhetnek.

A csendes gyilkos típus

A legnagyobb dugóban, koccanás miatt, vagy egy másik sofőr bicskanyitogató manővere miatt sem hagyja el egy szó sem a száját? Ha a sofőr belül majd' felrobban, de higgadtnak akar tűnni, az arra utalhat, hogy nemcsak a kocsiban, kapcsolatában is túlzottan próbálja moderálni magát, meg akar felelni egy ideális képnek. Ettől belső feszültség uralkodhat benne, az átbeszéletlenül hagyott problémák pedig időzített bombaként működhetnek.

Dia


            	A KRESZ-oktató típus
            	Fel van háborodva, ha egy másik sofőr szabálytalanságot követ el, és tételesen kifejti, ki milyen hibát vétett vezetés közben? A KRESZ-oktató típusú vezető a kapcsolatban szerencsés eset lehet. Igazságérzete miatt számára semmilyen turpisság nem fér bele a kapcsolatba. A problémákat elemző módon közelíti meg, indulat helyett észérveket sorakoztat, és képes jól átlátni a helyzeteket.

A KRESZ-oktató típus

Fel van háborodva, ha egy másik sofőr szabálytalanságot követ el, és tételesen kifejti, ki milyen hibát vétett vezetés közben? A KRESZ-oktató típusú vezető a kapcsolatban szerencsés eset lehet. Igazságérzete miatt számára semmilyen turpisság nem fér bele a kapcsolatba. A problémákat elemző módon közelíti meg, indulat helyett észérveket sorakoztat, és képes jól átlátni a helyzeteket.

Dia

 	Lassan járj... 	Torlódnak az autók, és már-már azért büntetik meg, mert lassan megy? Az élet többi területén is olyan lehet, akinek megalszik a tej a szájában. Talán nem is ő teszi meg a nő felé az első lépést, és később kapcsolatában is hajlamos lehet a kényelmességre, a figyelmetlenségre vele szemben. Bár jóindulatú, gyakorta fel kell hívni figyelmét dolgokra, mert nem tudatosul benne, mi zajlik körülötte - mindemellett pedig roppant megfontolt, ami előnyös vonás.

Lassan járj...

Torlódnak az autók, és már-már azért büntetik meg, mert lassan megy? Az élet többi területén is olyan lehet, akinek megalszik a tej a szájában. Talán nem is ő teszi meg a nő felé az első lépést, és később kapcsolatában is hajlamos lehet a kényelmességre, a figyelmetlenségre vele szemben. Bár jóindulatú, gyakorta fel kell hívni figyelmét dolgokra, mert nem tudatosul benne, mi zajlik körülötte - mindemellett pedig roppant megfontolt, ami előnyös vonás.

Dia

	A sebesség megszállottja	Villámként száguldozik? Sorra előzgeti a kocsikat az autópályán? A férfi feltehetően nem szeret lacafacázni, vacakolni, viszont szereti feszegetni a határait, szereti az izgalmakat. Problémamegoldásban is célratörő, nem híve a hosszas beszélgetéseknek. Kissé türelmetlen lehet, elhúzódó válsághelyzetekből pedig inkább kilép, mert úgy érezheti, visszafogja a kapcsolati nehézség.

A sebesség megszállottja

Villámként száguldozik? Sorra előzgeti a kocsikat az autópályán? A férfi feltehetően nem szeret lacafacázni, vacakolni, viszont szereti feszegetni a határait, szereti az izgalmakat. Problémamegoldásban is célratörő, nem híve a hosszas beszélgetéseknek. Kissé türelmetlen lehet, elhúzódó válsághelyzetekből pedig inkább kilép, mert úgy érezheti, visszafogja a kapcsolati nehézség.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: