18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 titkos jel, hogy a pasi ágyba akar vinni

A vonzalom árulkodó jeleit le sem lehet tagadni, hiszen a test önkéntelenül üzen. Tudd meg, mennyire jössz be partnerednek!

Az ember nem mindig tud a vágyának parancsolni. A férfiakra ez különösen igaz, de szerencsére te is hasznot húzhatsz ebből a gyengeségből. Ha ugyanis az első találkozás alkalmával többről van szó, mint rövid távú vonzalomról, annak látható jelei vannak - és nem arra gondolunk, ami odalent domborodik.

A testbeszéd apró, önkéntelen jelzései elárulják számodra, ha bejössz a pasinak, sőt, azt is tudhatod, ha legszívesebben egy csendes helyen fejezné be a beszélgetést, mondjuk a lakásán.

Igazgatja a ruháit

A szexi ruha és az azzal való zavart babrálás alapvetően női sajátosság. Amikor azonban becsap a villám, a férfi is veszít magabiztos kiállásából, ráadásul ugyanúgy szeretné a lehető legjobb benyomást tenni, mint te. Ha tehát partnered időnként a nyakkendőjét, a gallérját vagy a ruhája ujját igazgatja, az arra utal, hogy szeretne neked tetszeni.

Természetesen mindez csak akkor igaz, ha nem veszed észre időközben, hogy valójában mindvégig a hátad mögötti tükörben méregette magát a pasi, és a gondos cicomázás nem is neked szólt. Ez esetben egy egoista pasiba botlottál. Ha azonban zavartan rendezgeti a ruháit, és sokkal inkább veled van elfoglalva, az este kimenetele már csak rajtad múlik: egy kis bátorítás ellenében akár forró gyönyörökben is részed lehet.

Felfal a szemével

Ha beszélgetés közben egyszer csak azt veszed észre, hogy partnered egész testedet végigpásztázza a tekintetével, lehetőleg ne egy pofon legyen a jutalma. Ez a gesztus ugyanis nem pimasz szexuális üzenet, hanem a vonzalom egyik legbiztosabb jele. Ne gondold, hogy a feltűnő mustra az első alkalom, hogy a pasi megnéz magának: ezt ugyanis már valószínűleg a találkozás első másodperceiben megtette, csak éppen úgy, hogy ne vedd észre.

Egyes szakemberek ezt a feltűnő szemlét vizuális körutazásnak nevezik, melynek során a pasi tekintetével beutazza tested minden pontját, és egy-egy pillanatra megáll a legínycsiklandóbb részeken. Az, hogy ezúttal hagyja, hogy te is lásd, mit csinál, egyértelmű üzenet: partnered kölcsönös vonzalmat feltételez, és nem bánná, ha kevesebb ruhában is láthatna.

Csípőre tett kézzel áll

Ezzel a gesztussal a pasi testének nagyságát hangsúlyozza, de egyben azt is sugallja, hogy ő van irányító pozícióban. A csípőre tett kezek azonban más részletre is felhívják a figyelmet, ebben a pózban ugyanis pontosan a férfi szerszáma felé irányítják a figyelmedet. A szexuális üzenet nyilvánvaló: ha partnered egész este csípőre tett kézzel, széttárt és lefelé mutató ujjakkal áll, akkor ez azt jelzi, hogy nem bánná, ha megnéznéd, megérintenéd és megcsodálnád a legnagyobb büszkeségét. Mindezt természetesen anélkül üzeni, hogy ő maga tudna róla. Legalábbis az esetek nagy részében állítólag így van.

A híres cowboy-állás

Ha párod első zsebeibe teszi hüvelykujját, a többivel egyértelmű útbaigazítást adva tekintetednek, az egyértelműbb üzenet, mint a csípőre tett kezek. Ezt a testhelyzetet a texasiak nevezték cowboy-állásnak, miután kutatók kimutatták, hogy a prédára leső férfiak - ez esetben cowboyok - szinte mindig ilyen pózban állnak. Kiderült azonban, hogy nem csak a texasiak állnak így.

A cowboy-állás a legfőbb férfi udvarlópozíció a nyugati világban. Szerencsére azonban nem kell tartanod a hirtelen előránduló pisztolytól, hiszen egészen más fegyver van a középpontban. Míg a nők egész teste szexuális üzenetet hordozhat - a keskeny csípő, a meztelen nyak és a dekoltázs egyaránt -, addig a pasi egyetlen testrészével kénytelen megnyerni tetszésedet, nem csoda hát, ha arra próbálja irányítani szemeidet, ha bejössz neki.

Árulkodó pótcselekvések

A viselkedéskutatók megfigyelései szerint, amikor a férfiakban szexuális érdeklődés ébred, elkezdenek kerek tárgyakkal játszani. Valószínűleg te is ki tudod következtetni, miért vonzódnak a gömbölyű objektumokhoz: mert ezek a női mellekre emlékeztetik őket, és az agyuk így szivárogtatja ki, ami tudat alatt bennük zajlik.
Ha tehát partnered szorongatja a poharát, vagy ide-oda forgatja, netán mindeközben a peremét is simogatja, nem csoda, ha meglehetősen erotikus asszociációid támadnak, hiszen az ő fejében is éppen ugyanaz zajlik le, mint benned.

Ha tartasz tőle, hogy a szexi jelek csak arra utalnak, hogy párod a lehető legrövidebb úton ágyba akar vinni, teszteld: figyeld meg, hogy mennyire követi figyelemmel beszélgetéseteket. Ha kiderül, hogy minden erejével azon van, hogy végre rólad is lekívánkozzon a bugyi, de arra már nem emlékszik, hogy mi volt a legutolsó mondatod, nyugodtan csattanhat az az elmaradt pofon.

Amennyiben azonban a jelek valóban tudat alatti üzenetek, nyugodtan elkönyvelheted a sikert, és amennyiben kölcsönös a vonzalom, fürdőzhetsz partnered vágyakozó figyelmében!

Cikkünk Tracey Cox Szuperflört című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük