Milyen pulóvert szeret a férfi? Elárulja, mire számíthatsz tőle a párkapcsolatban
A szívesen viselt színek és minták sokat elárulnak a férfiszívről.

Dia

	A divatos pulcsis	Furcsa ellentét: kitűnni szeretne, mégis beolvadni, a kettő viszont üti egymást - ebben a dilemmában éldegél a divatos pulóveres férfi, ám nem is biztos, hogy tud róla. Számára fontos, hogy elégedett legyen magával, de nem mindegy neki mások véleménye sem. Van benne némi megfelelési kényszer a társadalmi elvárások felé. Kapcsolatban a tökéletességre törekszik. Mellette igazi nő lehetsz, mert férfi akar lenni párja mellett.

A divatos pulcsis

Furcsa ellentét: kitűnni szeretne, mégis beolvadni, a kettő viszont üti egymást - ebben a dilemmában éldegél a divatos pulóveres férfi, ám nem is biztos, hogy tud róla. Számára fontos, hogy elégedett legyen magával, de nem mindegy neki mások véleménye sem. Van benne némi megfelelési kényszer a társadalmi elvárások felé. Kapcsolatban a tökéletességre törekszik. Mellette igazi nő lehetsz, mert férfi akar lenni párja mellett.

Dia

	A csíkos pulcsis	Úgy szeretné korlátlanul kifejezni színes egyéniségét, hogy mindeközben a tömegbe olvadva marad. Színekkel, csíkszélességekkel operál, vagyis korlátok közt tartva magát próbál maximálisan kibontakozni. Olyan, akár egy kalitkába zárt madár. Szingliségből nehezen megy át kapcsolatba, de ha már benne van, mindent elkövet, hogy az ne laposodjon el, és harmonikus legyen.

A csíkos pulcsis

Úgy szeretné korlátlanul kifejezni színes egyéniségét, hogy mindeközben a tömegbe olvadva marad. Színekkel, csíkszélességekkel operál, vagyis korlátok közt tartva magát próbál maximálisan kibontakozni. Olyan, akár egy kalitkába zárt madár. Szingliségből nehezen megy át kapcsolatba, de ha már benne van, mindent elkövet, hogy az ne laposodjon el, és harmonikus legyen.

Dia

	A norvégmintás pulcsis	Ő a tél és az ünnepek szerelmese, aki már az első hideg őszi napoktól fogva a karácsonyra és a hóra vár. Imádja a adventi készülődést, a fényeket, a ragyogó téli estéket. Vidám fickó, de egyúttal komoly is. Fontosak neki a hagyományok, a család, a kötelékek, a meleg otthon megteremtése. Szerető pár és nagyon jó családapa válhat belőle.

A norvégmintás pulcsis

Ő a tél és az ünnepek szerelmese, aki már az első hideg őszi napoktól fogva a karácsonyra és a hóra vár. Imádja a adventi készülődést, a fényeket, a ragyogó téli estéket. Vidám fickó, de egyúttal komoly is. Fontosak neki a hagyományok, a család, a kötelékek, a meleg otthon megteremtése. Szerető pár és nagyon jó családapa válhat belőle.

Dia


            	Az egyszínű pulcsis
            	Számára egy pulóver nem a fantáziáról szól, sokkal inkább praktikusságáról, a funkciójáról, több egyszínű, szürke, kék, fekete darabból válogat, melyek libasorban várakoznak szekrényében. Párkapcsolatban megbízható és odaadó, ott is a gyakorlatiasság jellemzi, és néha nehézséget okozhat neki a női lélek megértése. A rikító színű monokróm pulóverek kedvelői ezzel szemben egyediek, feltűnőek szeretnének lenni, kissé femininek is lehetnek, kapcsolatban inkább magukra fókuszálhatnak.

Az egyszínű pulcsis

Számára egy pulóver nem a fantáziáról szól, sokkal inkább praktikusságáról, a funkciójáról, több egyszínű, szürke, kék, fekete darabból válogat, melyek libasorban várakoznak szekrényében. Párkapcsolatban megbízható és odaadó, ott is a gyakorlatiasság jellemzi, és néha nehézséget okozhat neki a női lélek megértése. A rikító színű monokróm pulóverek kedvelői ezzel szemben egyediek, feltűnőek szeretnének lenni, kissé femininek is lehetnek, kapcsolatban inkább magukra fókuszálhatnak.

Dia

	A garbós	A garbós férfiak gyakorta tűnhetnek titokzatosnak, kiismerhetetlennek, saját világukban élő, zárkózottabb figuráknak, de talán valahol céljuk is ilyennek lenni. Nem akarnak a tömegbe olvadni, párnak is számukra különleges nőt választanak, akivel nem hétköznapi kapcsolatot alakítanak ki.

A garbós

A garbós férfiak gyakorta tűnhetnek titokzatosnak, kiismerhetetlennek, saját világukban élő, zárkózottabb figuráknak, de talán valahol céljuk is ilyennek lenni. Nem akarnak a tömegbe olvadni, párnak is számukra különleges nőt választanak, akivel nem hétköznapi kapcsolatot alakítanak ki.

Dia

	A kapucnis pulcsis	Sportos, lezser, vidám. Az örök fiatal - így lehetne jellemezni, de ez nem feltétlenül rossz, ahogy nem is feltétlenül jó. Ő valahol legbelül még mindig komolytalan diák lehet, aki nem akarja lekötni magát, és akit a függetlenség tesz igazán boldoggá. Ha párban van, nem biztos, hogy erőssége a hűség, nem szereti a korlátokat.

A kapucnis pulcsis

Sportos, lezser, vidám. Az örök fiatal - így lehetne jellemezni, de ez nem feltétlenül rossz, ahogy nem is feltétlenül jó. Ő valahol legbelül még mindig komolytalan diák lehet, aki nem akarja lekötni magát, és akit a függetlenség tesz igazán boldoggá. Ha párban van, nem biztos, hogy erőssége a hűség, nem szereti a korlátokat.

Dia

	A vicces pulcsis	Végül az örök gyerek, akinek lételeme a komolytalanság. Szereti a vicces feliratú vagy mintás pulóvereket, nem kizárt, hogy a videojátékokban és csínytevésekben is örömét leli. Mivel felnőni sem nagyon sikerült neki, a párkapcsolatokban sem feltétlenül érzi felszabadultnak magát, nem a házasság híve, és párja néha komolytalannak láthatja. Hozzá hasonlóan bohókás nő mellett boldog lehet, de korlátok közt nem.

A vicces pulcsis

Végül az örök gyerek, akinek lételeme a komolytalanság. Szereti a vicces feliratú vagy mintás pulóvereket, nem kizárt, hogy a videojátékokban és csínytevésekben is örömét leli. Mivel felnőni sem nagyon sikerült neki, a párkapcsolatokban sem feltétlenül érzi felszabadultnak magát, nem a házasság híve, és párja néha komolytalannak láthatja. Hozzá hasonlóan bohókás nő mellett boldog lehet, de korlátok közt nem.

Ezt is szeretjük
Fotó: