A 15 legforróbb férfi szexfantázia
Kíváncsi vagy, mi jár a pasik fejében? Nézd meg a legvadítóbb vágyakat képekben!

Dia

SztriptízNem kell ahhoz szakképzett sztriptíztáncosnak lenned, hogy valóra váltsd, amiről párod ábrándozik. Néhány vadító praktikát azonban elleshetsz a profiktól is, hogy őrjítően szexi legyen a házi bemutatód.Kapcsolódó képgaléria:Sztriptíz aerobic »

Sztriptíz

Nem kell ahhoz szakképzett sztriptíztáncosnak lenned, hogy valóra váltsd, amiről párod ábrándozik. Néhány vadító praktikát azonban elleshetsz a profiktól is, hogy őrjítően szexi legyen a házi bemutatód.

Kapcsolódó képgaléria:
Sztriptíz aerobic »

Dia

Idegennel az ágybanHa nem is váltja feltétlenül valóra, fantázia szinten valószínűleg párodban is felmerül egy idegen szerető képe. Számos pasi gondol bele a buja lehetőségbe, hogy mi lenne, ha egyszer nem csak csodálná az idegen dekoltázsokat, de valóban elmerülne az ismeretlen hölgy ölelésében.

Idegennel az ágyban

Ha nem is váltja feltétlenül valóra, fantázia szinten valószínűleg párodban is felmerül egy idegen szerető képe. Számos pasi gondol bele a buja lehetőségbe, hogy mi lenne, ha egyszer nem csak csodálná az idegen dekoltázsokat, de valóban elmerülne az ismeretlen hölgy ölelésében.

Dia

Két nővel egyszerreAlig, vagy talán egyáltalán nem is akad férfi, akiben ne fordulna meg a buja gondolat, hogy milyen lenne, ha egyszerre két nő kényeztetné. Vannak, akik valóra is váltják forró vágyukat, de még ha izgat is a gondolat, vigyázz, hiszen a hármas felállás komoly veszélyeket rejt. Lehet, hogy ez az ábránd jobb, ha csupán fantázia marad párod fejében.

Két nővel egyszerre

Alig, vagy talán egyáltalán nem is akad férfi, akiben ne fordulna meg a buja gondolat, hogy milyen lenne, ha egyszerre két nő kényeztetné. Vannak, akik valóra is váltják forró vágyukat, de még ha izgat is a gondolat, vigyázz, hiszen a hármas felállás komoly veszélyeket rejt. Lehet, hogy ez az ábránd jobb, ha csupán fantázia marad párod fejében.

Dia

Orális szexA vérforraló 69, a magányos gyönyör és a nő orális kényeztetése egyaránt izgatja a férfit. Ha ezeket a vágyait valóra szeretnéd váltani, sajátíts el néhány pasivadító praktikát, és biztos lehetsz a sikerben!Kapcsolódó cikk:Orális szex, 69, lovagló - Örökzöld férfikedvencek az ágyban »

Orális szex

A vérforraló 69, a magányos gyönyör és a nő orális kényeztetése egyaránt izgatja a férfit. Ha ezeket a vágyait valóra szeretnéd váltani, sajátíts el néhány pasivadító praktikát, és biztos lehetsz a sikerben!

Kapcsolódó cikk:
Orális szex, 69, lovagló - Örökzöld férfikedvencek az ágyban »

Dia

Anális szexAz anális szex ingoványos terep, ami sok ember fejében tabuként él: ezért fantáziálnak róla a férfiak, és ezért tekint rá aggodalommal számos nő. Ahogy azonban az együttlét legtöbb formája, a popsiszex is lehet különleges és kellemes élmény, ha kicselezitek a kínos pillanatokat.Kapcsolódó cikk:Vérforraló anális szex 4 lépésben »

Anális szex

Az anális szex ingoványos terep, ami sok ember fejében tabuként él: ezért fantáziálnak róla a férfiak, és ezért tekint rá aggodalommal számos nő. Ahogy azonban az együttlét legtöbb formája, a popsiszex is lehet különleges és kellemes élmény, ha kicselezitek a kínos pillanatokat.

Kapcsolódó cikk:
Vérforraló anális szex 4 lépésben »

Dia

Buja szexruhákAz elegáns rendezvényeken illik alkalomhoz illő öltözetben megjelenni: miért ne viselhetnél a hálószobában is valami különlegeset? A mélyen dekoltált nővérke gyakori férfikedvenc, de a tanárnő is lázba hozza a különlegességekre fogékony pasikat.

Buja szexruhák

Az elegáns rendezvényeken illik alkalomhoz illő öltözetben megjelenni: miért ne viselhetnél a hálószobában is valami különlegeset? A mélyen dekoltált nővérke gyakori férfikedvenc, de a tanárnő is lázba hozza a különlegességekre fogékony pasikat.

Dia

Kezdeményező nőA férfiak szeretik a huncut, bevállalós nőket. Nem baj, ha időnként a kezedbe veszed az irányítást: ezzel valóra válthatod párod egyik legizgatóbb vágyát.Kapcsolódó cikk:5 szexi huncutság, amire a pasik titokban vágyakoznak »

Kezdeményező nő

A férfiak szeretik a huncut, bevállalós nőket. Nem baj, ha időnként a kezedbe veszed az irányítást: ezzel valóra válthatod párod egyik legizgatóbb vágyát.

Kapcsolódó cikk:
5 szexi huncutság, amire a pasik titokban vágyakoznak »

Dia

Szex az irodábanMi lenne, ha az irodai asztalt nem éppen rendeletetése szerint használnátok pároddal? Garantáltan nem tiltakozna, hiszen a különleges szexhelyek és fantáziák férfias listáján igen előkelő helyet foglal el a munkahely.Kapcsolódó cikk:4 ok, amiért veszélyes a munkahelyi kapcsolat »

Szex az irodában

Mi lenne, ha az irodai asztalt nem éppen rendeletetése szerint használnátok pároddal? Garantáltan nem tiltakozna, hiszen a különleges szexhelyek és fantáziák férfias listáján igen előkelő helyet foglal el a munkahely.

Kapcsolódó cikk:
4 ok, amiért veszélyes a munkahelyi kapcsolat »

Dia

Szex szórakozóhelyenAz alkoholgőzös bulik alatt, amikor kipirulsz a táncparketten, valószínűleg nem egyszer eszébe jutott már partnerednek, hogy milyen lenne, ha elvonulhatnátok egy sötét sarokba. A tabuk minden pasit izgatnak, a kérdés csak az: te mennyire vagy bevállalós!Kapcsolódó cikk:A 4 legjobb hely, ha ismerkedni szeretnél »

Szex szórakozóhelyen

Az alkoholgőzös bulik alatt, amikor kipirulsz a táncparketten, valószínűleg nem egyszer eszébe jutott már partnerednek, hogy milyen lenne, ha elvonulhatnátok egy sötét sarokba. A tabuk minden pasit izgatnak, a kérdés csak az: te mennyire vagy bevállalós!

Kapcsolódó cikk:
A 4 legjobb hely, ha ismerkedni szeretnél »

Dia

Villámgyönyör a repülőnA repülő vécéje meglepően stabilan tartja magát a forró fantáziák listáján. Még mindig kedvelt szexhely, vagy legalábbis ábránd szintjén sokak fejében megfordul, milyen lenne a levegőben átélni egy röpke gyönyört.Kapcsolódó cikk:A 4 legvadítóbb szexhely, hozzá illő pózokkal »

Villámgyönyör a repülőn

A repülő vécéje meglepően stabilan tartja magát a forró fantáziák listáján. Még mindig kedvelt szexhely, vagy legalábbis ábránd szintjén sokak fejében megfordul, milyen lenne a levegőben átélni egy röpke gyönyört.

Kapcsolódó cikk:
A 4 legvadítóbb szexhely, hozzá illő pózokkal »

Dia

TelefonszexBár a legtöbb pasi előszeretettel fantáziál a vonal túlsó végén búgó szexi női hangról, a rosszul időzített telefonszex kínos helyzeteket eredményezhet. Éppen ezért, ha párod ezen vágyát valóra szeretnéd váltani, próbálkozz inkább SMS-el!

Telefonszex

Bár a legtöbb pasi előszeretettel fantáziál a vonal túlsó végén búgó szexi női hangról, a rosszul időzített telefonszex kínos helyzeteket eredményezhet. Éppen ezért, ha párod ezen vágyát valóra szeretnéd váltani, próbálkozz inkább SMS-el!

Dia

Hosszú hétvégeValószínűleg neked is eszedbe jutott már, milyen lenne egy egész hétvégét gyönyörök közt tölteni. Nem meglepő, hogy a pasi is előszeretettel ábrándozik az átszeretkezett pihenésről: keress egy ideális hétvégét, és váltsd valóra közös vágyatokat!Kapcsolódó cikk:Ágyrengető hétvégi szextippek »

Hosszú hétvége

Valószínűleg neked is eszedbe jutott már, milyen lenne egy egész hétvégét gyönyörök közt tölteni. Nem meglepő, hogy a pasi is előszeretettel ábrándozik az átszeretkezett pihenésről: keress egy ideális hétvégét, és váltsd valóra közös vágyatokat!

Kapcsolódó cikk:
Ágyrengető hétvégi szextippek »

Dia

Együttlét megkötözveMindegy, hogy bilincs, netán egy szexi selyemsál akad a hálószobában, de ezekről párodnak garantáltan egyetlen izgató helyzet fog eszébe jutni. A legtöbb férfi fantáziáját erősen foglalkoztatja a kötözős szex, természetesen nem vad, sokkal inkább kéjes formában.Kapcsolódó cikk:4 vérforraló szexpóz, huncut játékszerekkel »

Együttlét megkötözve

Mindegy, hogy bilincs, netán egy szexi selyemsál akad a hálószobában, de ezekről párodnak garantáltan egyetlen izgató helyzet fog eszébe jutni. A legtöbb férfi fantáziáját erősen foglalkoztatja a kötözős szex, természetesen nem vad, sokkal inkább kéjes formában.

Kapcsolódó cikk:
4 vérforraló szexpóz, huncut játékszerekkel »

Dia

Szexi csizmaA férfi nem feltétlenül arra vágyik, hogy mindig csupaszon jelenj meg a hálószobában. Ha valóra szeretnéd váltani egyik fantáziáját, szerezz be egy vérforraló lakkcsizmát, és ezt mindvégig hagyd magadon! A nőies lábbeli neked is több önbizalmat adhat, így igazán tüzes együttlétre számíthattok.Kapcsolódó cikk:4 vérforraló előjáték, vetkőzés és szex nélkül »

Szexi csizma

A férfi nem feltétlenül arra vágyik, hogy mindig csupaszon jelenj meg a hálószobában. Ha valóra szeretnéd váltani egyik fantáziáját, szerezz be egy vérforraló lakkcsizmát, és ezt mindvégig hagyd magadon! A nőies lábbeli neked is több önbizalmat adhat, így igazán tüzes együttlétre számíthattok.

Kapcsolódó cikk:
4 vérforraló előjáték, vetkőzés és szex nélkül »

Dia

Fedett arccalEgy álarc mögé rejtőzve egészen új színnel fűszerezheted együttléteteket. Ha mindketten elrejtitek vonásaitokat, olyan lesz, mintha ismeretlenek lennétek, és először kóstolgatnátok egymás legizgatóbb pontjait. Mellesleg ez a helyzet lehetőséget nyújt párodnak arra is, hogy arcod helyett csak buja idomaidra figyeljen.

Fedett arccal

Egy álarc mögé rejtőzve egészen új színnel fűszerezheted együttléteteket. Ha mindketten elrejtitek vonásaitokat, olyan lesz, mintha ismeretlenek lennétek, és először kóstolgatnátok egymás legizgatóbb pontjait. Mellesleg ez a helyzet lehetőséget nyújt párodnak arra is, hogy arcod helyett csak buja idomaidra figyeljen.
Ezt is szeretjük
Fotó: