18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legforróbb férfi szexfantázia (18+)
Vadító helyzetekről álmodozni jó, de párod nem vágyhat annál nagyobb gyönyörre, mint amikor a vágyait valóra váltod.

A férfi a nagy GI Joe-csaták korán túlhaladva is álmodozik, legfeljebb nem világégésekről és bombabiztos haditervekről, hanem a szexről. De arról másodpercenként. Mert mindig csak Az jut eszébe, egy forró almás pitéről, a csokis banánról, hát még az érzékien majszoló női szájról!

Nincs menekvés, a férfi fantáziál, az pedig csak rajtad áll, hogy vágyait hagyod a sarokban porosodni, vagy forró örömet szerzel neki, és te leszel az a nő, aki délibábosan remegő vágyálmait tapadós ruciban valóra váltja.

Becsenget a szerelem

A szexi légikísérők, a csaposlányok és a nővérkék valamikor tizenéves korban fészkelik be magukat a férfielmébe, és nem is mozdulnak onnan soha többé. A bájosan domborodó cicik látványa máris gyógyít, hát még, ha simítani, markolni lehetne őket! Név nélkül és szerelem nélkül, csak egy röpke, ismeretlen légyott erejéig a mosdóban, vagy egyéb, kimondottan csendes és meghitt helyen.

Hogyan váltsd valóra?

Csapos- vagy pizzáslány azonban te is lehetsz. Ha elég játékos hangulatban vagy, szerezz egy jelmezt és egy doboz pizzát, és így csöngess be párodhoz. Ügyelj arra, hogy ne ess ki szerepedből, és ne nevesd el magad: biztos lehetsz benne, hogy az ismerős ismeretlen pasi rögtön elkezd udvarolni neked, és borravaló helyett valami egészen más jutalmat kapsz az emlékezetes pizzáért.

Váratlan furulyaszó

A férfi, valljuk be, nem egy bonyolult lény. Nem sző rózsaszirmos álmokat az eszményi Tündér Ilonkáról, nem, a férfi egyszerűen csak a nőre vágyik. Minél kevesebb ruhában és minél forróbb helyzetekben, hogy csak úgy perzselje bőrét a buja női szenvedély, amint a gyönyör mannájára szomjazó leányajkak mohón tapadnak rá legbecsesebb testrészére. Az orális szex a férfiúi gyönyörök netovábbja, nincs olyan, aki ne óhajtaná, nincs olyan, aki ne imádná.

Hogyan váltsd valóra?

Ha tehát pillanatok alatt le szeretnéd venni párod a lábáról, kényeztesd egy váratlan, heves és lényegre törő orális szexszel. Légy meggyőző és határozott: irány az ágy, nadrág le, furulya elő, és már jöhet is a játék, csak úgy spontán, hevesen.

A hátsó bejárat

Mert tetőtől talpig szeretni kell a nőt, nem csak a mellét, a combját, a térde hajlatát, de ölének virágát legalább annyira, mint két gömbölyű fenekét, és ami azon túl van. Ez utóbbi pedig nem hagyja nyugodni a férfit, mert ahol ajtót lát, ott megpróbál bemenni. És minél nehezebb kinyitni, minél több lakat zárja, annál nagyobb sikerélmény a végső esemény, amikor a kapu kitárul, és felfedi magát a legféltettebb titok. Nincsen férfi, akit ne izgatna rettenetesen az anális szex, legfeljebb csak olyan, aki nem ismeri be. Legtöbbjük azonban nem ennyire szemérmes, és nyílt titokként hordozza szíve vágyát, hogy egyszer - vagy sokszor - bebocsáttatást nyerhessen a női öl túlsó felén.

Hogyan váltsd valóra?

Ezt az álmot azonban csak akkor váltsd valóra, ha nincs benned túl sok görcs, és valamennyire téged is izgat a dolog. Ha még kezdő vagy, jobb, ha kedvesedre bízod magad, és csak gondos előkészületek és hosszas előjáték után vágtok bele. Ha már nem vagy tapasztalatlan ezen a téren, akkor nagy szerencséje van párodnak, mert nincsen izgatóbb helyzet a pasi számára annál, amikor nem neki kell a popsit óvatosan becserkésznie, hanem te kínálod fel számára a hátsó örömök forrását.

Szexi mesterség

Az, hogy ne kelljen tenni a gyönyörért semmit, hanem egy profi ágyas oldalán élhesse át a kényelmes gyönyört, delíriumos férfiálom. Ha pedig ezért még fizetnie sem kell, még jobb. A legtöbb pasi fejében megfordul, hogy milyen lenne egy prostituálttal az ágyban, esetleg még a neten is elkezdi böngészni a felajánlkozó lányokat, de addig, hogy tárcsázzon és menjen, nem sok jut el. Ha azonban a gyönyör házhoz jön, és még nem is kell érte borsos árat fizetni, annál többet még karácsonyra sem kívánhat az egyszeri férfi.

Hogyan váltsd valóra?

Ajándékozd meg kedvesed, és egyetlen éjszakára bújj egy vadító kéjhölgy bőrébe! Engedd át magad az ösztöneidnek, és legyél szenvedélyesen vad: ezúttal minden izgató előjátékot félretéve támadd le partnered. Vetkőztesd le érzéki mozdulatokkal, majd amikor már teljesen meztelen, te is szabadulj meg a ruháidtól néhány gyors, de erotikus mozdulattal.

Ha a vadító bemutató végére vágya nem meredezne határozottan, akkor érzéki simogatásokkal keltsd életre, mielőtt heves szeretkezésbe kezdenétek. Együttlétetek során kérdezd meg párodat, pontosan mire vágyik, és kívánságait teljesítsd az utolsó szóig, hogy olyan élményben legyen része, ami még legforróbb fantáziájához sem fogható.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük