18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Reszketni fog a gyönyörtől: érintsd meg a 4 legérzékenyebb szexpontot a férfi testén
Ezek az erogén zónák garantáltan feltüzelik a pasit.

A férfiak ugyanúgy vágynak az érzéki érintésre, mint mi, nők, ám nem mindegy, merrefelé próbálsz örömet szerezni a párodnak.

A következő erogén zónák mondhatni, hogy tudományosan is igazoltak, mindegyiknek van valamilyen apropója, ami miatt sokkal érzékenyebben reagál az érintésre, mint a test többi része. Ismerkedj meg ezekkel!

Hascsúcs

Körülbelül egy ujjal a köldök alatt található a hascsúcsnak is nevezett pont, amely különösen érzékeny része a férfi testnek. Úgy tartják, hogy itt található a vágy és testi erő indítópontja, amely ugyan csak nyomással aktivizálható, mégis már a puszta érintéstől is görcsös vágyakat ébreszt a férfiakban.

Először csak laza, alig érezhető simogatásokkal kezdd el ingerelni a párodat, majd lassanként terítsd szét az ujjaidat a területen, és finoman gyúrd át. Ezután válts vissza megint finom érintésre, majd megint kezdj neki erősebben. Az intenzitás váltakozása garantáltan megvadítja a pasit.

A gát

A combok között húzódik a gát, amely a farokcsont csúcsától a herezacskókig tartó szakaszt jelöli. Ez a terület szintén nagyon sok idegvégződést rejt magában, így már a levegő hőmérsékletének változására is fokozottan reagál, hát még az érintésre.

Elég egy halvány simítás, és a férfiak máris erekcióval válaszolnak az ujjbegy érintésére. Ha ezt fokozni szeretnéd, érdemes bevizezni az ujjadat - vagy megnyalni adott esetben -, mert a nedves hatásra felerősödik az idegek érzékenysége.

Mellbimbó

A pasik mellbimbója a sok idegvégződésnek köszönhetően ugyanolyan érzékenyen reagál az érintésre, mint a nőké, ezért érdemes errefelé kalandozni, ha szeretnéd a párodat felizgatni. A lényeg, hogy légy finom és óvatos: alig érezhetően érintsd meg itt az ujjbegyeddel, majd kezdd el simogatni, ugyanilyen odafigyeléssel.

Amikor úgy látod, hogy a férfi izgalomba jött, akkor átválthatsz nyelvre, mintha ízlelgetnéd őt, ez sokkal intenzívebben érinti az idegvégződéseket, mint a szimpla simogatás, így az élmény is grandiózusabb.

Ezt ronthatod el a szexben

Íme, néhány hasznos tanács, hogy hosszú évek múltán se aludjon ki a tűz az ágyban!

Nyak

Felülről lefelé haladva az első, amivel érdemes kiemelten foglalkoznod, a nyaki rész, különösen az ütőér vonalán. A gyengéd simogatástól és az ajkad játékától sokszorosára nő a tesztoszterontermelés, ami tudományosan is megmagyarázza, miért indulnak be a pasik egy kis nyaki előjátéktól.

Nem beszélve arról, hogy a bőr finom érintése és az ajkak puhasága a fantáziára is befolyással van, ezáltal még inkább hatékony lesz az ingerlés.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük