18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Sokan a párjuknak sem mondják el: 15 dolog, ami felizgatja a férfit

Most betekintést nyerhetsz a legtitkosabb, kimondatlan, pajzán férfigondolatokba.

Minden férfi fejében él egy-egy olyan pajzán fantáziakép, ami nagyon felizgatja, mégsem beszél róla párjával valamilyen oknál fogva. Sokan tartanak kedvesük reakciójától, mások csupán zavarba jönnének, ha el kellene mesélniük.

Párodnak is lehet szexfantáziája

Ha párban vagy, te is kíváncsi lehetsz, kedvesed vajon miről ábrándozhat titokban. A legjobb út, hogy megtudd, az, ha egyenesen, ám semmiképpen sem erőszakosan vagy negatív hozzáállást tanúsítva megkérdezed tőle, milyen fantázia izgatja. Fontos, hogy elérjétek kapcsolatotokban azt a fokozatot az intimitásban, amikor ez már nem számít tabunak.

Lehetséges azonban, hogy párod e tekintetben zárkózottabb, szégyenlősebb, vagy éppen te pironkodsz megkérdezni, mi tetszene neki. Ebben az esetben segít galériánk, mely támpontot adhat neked.

A leggyakoribb férfifantáziák

Kattints galériánkra, és merülj el a pajzán férfigondolatokban!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük