18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Erre vágynak a férfiak az ágyban: egyetlen dolog, amitől teljesen beindulnak
Egyszerű trükk, amitől sokáig élvezetes és kielégítő lesz a szexuális élet.

par agyban cover

A legtöbb nő tudni akarja, hogy mire vágynak a pasik a hálószobában. Ezt persze nem olyan egyszerű megfejteni, hiszen szinte mindenki mást szeret, de vannak olyan dolgok, amelyekért egyértelműen mindegyik férfi odavan.

Nem csupán bizonyos erogén zónák érintésétől vagy egy-egy szexi fehérneműtől indulnak be. Van egyvalami, ami nélkülözhetetlen a kielégítő szexuális élethez, és ami biztosan teljesen feltüzeli őket.

Ez tüzeli fel a férfit az ágyban

Ez pedig a szakértők szerint a változatosság. A legtöbb férfi - és sok nő is - egyszerűen nem bírja, ha mindig ugyanolyan forgatókönyv szerint zajlanak az együttlétek, és izgalomra vágyik. Ezt úgy adhatod meg neki, persze csak akkor, ha te is szeretnéd, hogy szabadon engeded a fantáziádat a szexben. Igaz, ez nem mindig olyan könnyű, de van néhány meglepően egyszerű apróság, amit, ha betartasz, tényleg változatos és eget rengető szeretkezésekben lehet majd részetek.

par agyban 1

Például mutasd ki, mennyire kívánod, írj neki napközben szexi üzeneteket, érintsd meg sokszor, tartsd vele sokáig a szemkontaktust. Ezzel nemcsak közelebb kerülhetsz hozzá, de az együttlétet is felforrósíthatod. És ne feledkezz meg a spontaneitásról se: ne legyen szinte percre pontosan beidőzítve a szeretkezés esténként, hanem használjátok ki a kívánkozó lehetőségeket akár a házon kívül is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sokan odavannak azért, ha szóban is kifejezed, mi indít be, vagy mit élveztél a legjobban a szexben, és még jobbá teszi a szeretkezést, ha kölcsönösen megosztjátok egymással, mire vágytok, majd együtt vágtok bele az új dolgokba. Ha ezekre figyelsz, azzal nemcsak a férfit teszed boldoggá - hiszen egy kapcsolatban egyáltalán nem csupán ez a lényeg -, hanem a kettőtök közti viszonyt is szorosabbra fűzöd, és abban is biztos lehetsz, hogy nem válik monotonná a szexuális életetek. 

Amitől garantáltan beindul a pasi

Ha szeretnéd még változatosabbá tenni az együttléteket, vesd be ezeket az apró trükköket, melyek gyorsan feltüzelik a férfit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük