Honnan lehet tudni, hogy félrelép a férfi? 4 árulkodó jel
Akiről nem feltételezné az ember, sajnos még az is elcsábulhat, és hűtlenné válhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valójában azonnal lebukik a hűtlen társ, hiszen azokat az érzéseket, melyek benne kavarognak a kaland miatt - izgalom, kíváncsiság, megbánás, bűntudat -, ha nem is akarja, mind átveszed tőle azon az első olyan napon, amikor valaki rajtad kívül is fontossá válik a számára.

Igaz, egyelőre csak a tudattalanodig jutnak el, ám napról napra erősödik majd az a furcsa sejtésed, hogy valami megváltozott, valami nem stimmel. Ilyenkor kezded nagyító alatt vizsgálni a párod viselkedését. Íme, négy olyan egyértelmű nyom, mely szinte biztosan arra utal, hogy más nő is van az életében.

Mintha kicserélték volna

Hiába könyörögtél neki eddig, hogy adjon egy kicsit többet magára? Most végre hasznosulni látszik minden tanácsod? Fodrászhoz megy, új ruhákat vesz, méghozzá szívesen vásárol be magának? Sőt, esténként futni jár, netán a közeli konditerembe vált bérletet? Új étkezési szokásokat követ, hogy egészségesebbé váljon? Hirtelen - újra - vonzó férfivá kezd válni? Lehet persze, hogy neked szeretne imponálni mindezzel. Ám lehet az is, hogy feltűnt valaki más a környezetében, akit meg akar hódítani.

Titkos kommunikációs csatornák

Eddig mindig elől hagyta a mobilját? Nem törődött azzal, hogy belenézel-e az internetes levelezésébe, és csak annyi időt töltött a számítógép előtt, amennyire a munkájához feltétlenül szüksége volt? Most viszont még a fürdőszobába is magával viszi a telefont, úgy kell kirobbantani a vacsorához a laptopja mellől, hétvégén pedig óránként ellenőrzi az üzeneteit? Ráadásul még az íróasztalát is úgy rendezi át, hogy, ha a gép előtt ül, véletlenül se láthassa senki a képernyőt, és azt, hogy mit is csinál? Áltathatod magad egy ideig, ám mindez egyértelműen arra utal, hogy előled rejteget valamit vagy épp valakit.

Nyilvánvaló füllentések

Azt veszed észre, hogy egyre többször kapod rajta a párodat olyan aprónak tűnő hazugságokon - miért késett, hova megy, meddig marad, mi dolga arrafelé, kivel találkozik -, melyekre mindig van hihetőnek tűnő magyarázata, ám ezek téged mégsem nyugtatnak meg? Vagyis sorozatosan lebukik hétköznapi helyzetekben, a csúsztatásai célja pedig egyértelműen az, hogy olyan időt lopjon magának, amit nélküled és házon kívül tölthet el? Igen, máshol, mással van fontosabb dolga.

Rosszkedv, ingerültség

Telik az idő, egyre több a változás, takargatnivaló? Ezzel párhuzamosan fogy közöttetek a bizalom és az intimitás? Végül már mindegy, mit teszel, megérted vagy számon kéred, hallgatsz vagy pörölsz vele, ő mindenképp robban, indulatosan kommunikál, netán megsértődik, és napokra magába fordul?

Ez a viselkedés, az előbbi jelekből legalább kettővel kiegészülve, arra utalhat, hogy már nehezen viseli a kettősséget, a színjátékot, a megfelelést. Haragszik rád azért, mert még mindig nem leplezted le, nem kérdeztél rá, mi a valódi helyzet. Dühös magára is, hogy nincs elég bátorsága kockáztatni, eléd állni, bevallani azt, ami történt. Talán furcsának tűnhet, de inkább a nők lépnek ilyenkor a tettek mezejére. Elég egy pillantás a mobilra, a levelezés feltörése, és kész a leleplezés.

Ezt is szeretjük