Így tér vissza a képernyőre a csinos magyar műsorvezetőnő
Horváth Éva és Müller Attila Fátylat rá! című műsorában házasulandó párok versenyeznek egymással.

Minden menyasszony álma egy tökéletes esküvő. Ami két menyasszony esetében természetesen két teljesen különböző esküvő.

De mi történik akkor, ha két házasulandó párnak egy közös esküvőn kell egybekelnie? A VIASAT3 Fátylat rá! című műsorából kiderül.

Reality a javából

A VIASAT3 felhívására szép számban jelentkeztek a hagyományos esküvőre vágyó párok mellett nem mindennapi, szinte már extrém elképzelésekkel rendelkező menyasszonyok és vőlegények is, hogy a kamerák előtt fogadjanak örök hűséget egymásnak.

A Fátylat rá! minden adásának főszereplője két házasulandó pár. Ők versengenek egymással azért, hogy melyikük elképzelései valósuljanak meg leginkább az esküvő és a lakodalom lebonyolítását illetően.

A párok közötti egyezkedésnek, a stratégiának és a taktikának nagy szerepe van, hiszen minden héten két párnak kell egy közös esküvőn kimondania a boldogító igent.

Nem lesz gyerekjáték

Ami lényegesen megnehezíti mindannyiuk dolgát, az az, hogy ezek a párok szinte semmiben sem értenek egyet a nagy napot illetően. Az egyetlen közös bennük az, hogy mindannyian hivatalossá kívánják tenni kapcsolatukat, viszont más helyszínen, más ruhában, más körülmények között, mint vetélytársaik.

Van, aki egy csárdában szeretné, hagyományos keretek között, míg van, aki száguldó versenyautóban házasodna. Akad olyan is, aki rúdtáncosok között húzná szíve választottja ujjára a gyűrűt, és van, aki Elvis idejébe vagy éppen a középkorba repítené vissza a násznépét.

A műsor szabályai szerint a szereplőknek az a dolga, hogy öt fontos pontban megegyezzenek. Ez az öt pont a szertartás, illetve a lagzi helyszíne, a ruha, a menü és a zene.

A nehéz döntések során két műsorvezető, az Éden Hotel háziasszonyaként ismert Horváth Éva, valamint Müller Attila kíséri végig a játékosokat. Ha a párok végképp nem tudnak megegyezni, akkor a műsorvezetők próbatétel elé állítják őket, és különböző feladatok alapján dől el, ki nyeri a fordulót.

Kié lesz a végső jutalom?

A cél mindkét pár számára természetesen az, hogy a lehető legjobb esküvőt hozzák össze, méghozzá közösen, hiszen mindannyiuk vendégei ugyanazon a lagzin vesznek majd részt, és remélhetőleg jól is fogják érezni magukat.

Az adásban az utolsó csavart a menyasszonytánc jelenti. Ugyanis az egyik főnyeremény a két menyasszonytánc összege, a másik pedig meglepetés - amiről utólag még az is kiderülhet, hogy többet ér, mint amit a menyasszonyok összetáncoltak. Az első választás joga azé a páré, amelyik több ponton vitte át akaratát az alkuk során, de korántsem biztos, hogy ők járnak jobban. A végén egyik pár sem távozik üres kézzel, de egyikük mosolya őszintébb lesz.

Ha kíváncsi vagy az arák és vőlegények harcára, akkor vasárnap esténként, 19:00 órakor kapcsolj a VIASAT3-ra, és nézd meg, ki nyeri a huzavonát!

Te megosztoznál másokkal a nagy napon?

Ezt is szeretjük