Halott menyasszonyként szeretne esküdni az ara
A Fátylat rá! új epizódjában az ifjú feleségjelölt Tim Burton halott menyasszonyának bőrébe bújna. Ez nem mindenkinek tetszik.

Abból, ha az egyik szerelmespár buliként, míg a másik komoly fogadalomtételként tekint az esküvőre, nem sülhet ki jó dolog.

Kriszta és Gábor, valamint Eszter és Attila kemény csatának néz elébe

A Fátylat rá! holnapi adásából megtudhatod, hogy két ellentétes elképzelés hogyan tud egymással versenyezni. Egy biztos, nem lesz egyszerű menet.

Tim Burton-féle őrült módi

Kriszta és Gábor kapcsolata munkahelyi szerelemként indult három évvel ezelőtt. Gábor már akkor tudta, hogy Kriszta lesz gyermeke anyja. Így is lett, azóta kisfiuk született. Kriszta főállású anya, hobbija pedig a tánc. Gábor 13 éves kora óta színpadi játékkal és drámapedagógiával foglalkozik.

Számukra az esküvő egy nagy buli, ereszd el a hajam. Itt nem kell törődni tradíciókkal, családi hagyományokkal, hanem egyszerűen csak szórakozni, bulizni kell. Arra számítanak, hogy a Halott menyasszony című, Tim Burton-féle animációs film stílusában elképzelt esküvőjükkel kiborítják a násznépet.

A természet jegyében

Eszter 20 éves, de már tíz éve ismerik egymást Attilával. Azért szeretne ilyen fiatalon férjhez menni, mert úgy érzi, hogy Attilában megtalálta az igazit, ezért nincs értelme várni a házassággal és a családalapítással.

Attila kertépítőként dolgozik, szívéhez közel áll a természet, ezért az esküvőt is egy erdő közepén, a szabad ég alatt, hagyományos stílusban szeretnék megtartani.

Ereszd el a hajam

A vasárnapi epizódban kiderül, hogy a Halloweenre hajazó parádé és a klasszikus elképzelések hogyan férnek meg egymás mellett. Nézd meg előzetesünket, amiből kiderül, lesz itt ereszd el a hajam, ha párokon múlik!

Ezt is szeretjük