"A karomat is levághatják, de biztos, hogy ebben a ruhában megyek férjhez!"
Az ifjú ara beszólt ellenfelének
Az új epizód érdekesnek ígérkezik.

Holnap újabb résszel jelentkezik a VIASAT3 Fátylat rá! című műsora, amelyben megint két, ellentétes elképzelést képviselő pár próbálja a saját esküvői tervét véghezvinni.

Dóri és Márió a jégre tervezik a ceremóniát
Erika és Csabi klasszikusabb vonalat követne

Csipkelődésből és szókimondásból, úgy tűnik, most sem lesz hiány, sőt. Két igazán szókimondó pár közelharcára számíthatsz!

13 évesen estek szerelembe

Erika és Csabi szerelme az általános iskolában kezdődött, ahol egy padban ültek.

A pár állítja, hogy soha sincsenek vitáik, a veszekedést még csak hírből sem ismerik. A romantikus lánykérésre négy évvel ezelőtt, Valentin-napon került sor.

Bár eddig nem volt lehetőségük az esküvő megtartására, nem adták fel, kitartó emberek lévén.

A pár igazi klasszikus esküvőt szeretne, egyházi szertartással, hófehér menyasszonyi ruhával - elmondásuk szerint ebből nem engednek.

A 7-es szám mindent visz

Dóri és Márió hét évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással, de már a kezdetektől esküvőt terveztek.

 

A nagy nap időpontját egészen korán kitűzték, megismerkedésük hetedik évfordulójára.

Ez nemcsak Márió szerencseszáma, hanem mezének száma is, ugyanis a fiú jégkorongozó, így nem meglepő, hogy az esküvői ceremóniát is a jégen képzelik el, méghozzá az alábbi módon.

Nem lesz egyszerű menet

Két pár, két nagyon különböző esküvő. Míg Erika és Csabi inkább a tradíciókat részesíti előnyben, addig Dóri és Márió igazi jeges meglepetést terveznek.

Vajon melyiküknek sikerül érvényesíteni akaratát? Már az ajánlóból is kiderül, hogy a szerelmesek nem fognak meghunyászkodni egymás előtt.

Még több esküvőre vagy kíváncsi? Olvasd Fátylat rá! rovatunkat, ahol érdekességeket, kulisszatitkokat tudhatsz meg a VIASAT3 esküvői realityjéről. A Fátylat rá! aktuális adását vasárnap 19.00 órai kezdettel nézheted meg a VIASAT3-on.

Ezt is szeretjük