18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Falatnyi hancúrruha és vadmacska hajlam

Ezzel bármit megkapsz a pasitól!

Ismerj meg néhány szexi trükköt, amivel bármikor ráveheted a párodat, hogy kényeztessen!

A tökéletes kapcsolat egyik legfontosabb alapeleme a harmonikus és jó szex, ám ebbe az is belefér, hogy időnként te sütkérezz kicsit több figyelemben. Ugyanúgy, ahogy a férfival is megesik, hogy szeret hátradőlni és élvezni a kényeztetést, neked sem kell visszafognod magad, ha olykor határozott elképzeléseid vannak arról, hogy mit szeretnél megkapni a párodtól.

Hogyan érheted el mindezt? Nem kell más, csak egy kis női rafinéria, amivel pillanatok alatt annyira tűzbe hozhatod a párodat, hogy örömmel teljesíti majd minden kívánságodat! Íme, néhány tipp, hogy te irányíthass!

Bűvöld el szuperszexi hancúrruhával!

Korántsem biztos, hogy párod fejből ismeri fehérnemű-kollekciódat. Ez azonban ne akadályozzon meg abban, hogy időről időre újabb szexi darabbal gazdagítsd a készletet, hiszen friss szerzeményedben sokkal szexibbnek érezheted magad, mint egy régi csipkealsóban.

Ha pedig egy fáradt nap után hancúrozni támad kedved, és szeretnéd hangulatba hozni partnered, nem árt, ha fél perc alatt tüzes démonná tudsz vedleni. Öltsd magadra legújabb hálószobaruhádat a fürdőben, és lepd meg azzal párodat, hogy így állítasz elé.

Biztos lehetsz benne, hogy már maga a látvány is feltüzeli, de, ha elég bevállalós vagy, ennél tovább is mehetsz! Válassz egy erotikus dallamú zenét, és ennek ritmusára lejts egy forró vetkőzős jelenetet.

Amennyiben nem szeretnél fél perc alatt megválni gondosan kiválasztott hancúrruhádtól, némi időt nyerhetsz azzal, ha táncolsz a pasinak, de megtiltod neki, hogy a szexi show közben hozzád érjen, vagy bárhogyan beavatkozzon. Nem sokáig fog azonban így sem egy helyben maradni: a látvány garantáltan tűzbe hozza, de, ha azt akarod, hogy rólad szóljon az este, ne engedj! Húzd el kicsit az erotikus jelenetet, és biztos lehetsz benne, hogy, mire odaadod magad neki, örömmel kényeztet majd pont úgy, ahogy szeretnéd.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Elő a kártyával!

Még a hancúrruhás táncnál is játékosabb módja annak, hogy egy kis extra kényeztetést zsebelhess be a párodtól, ha kitalálsz valamilyen szextársast. Amennyiben magabiztos pókeres vagy, ez a játék is bőven megteszi, azzal a módosított szabállyal, hogy minden kör végén a nyertes kívánhat valami igazán huncutat.

Amennyiben nem bízol abban, hogy többnyire te nyernél, bátran alkoss saját szabályokat, melyekkel növelheted az esélyeidet. Illetve, bár egy kártyástól nem éppen ildomos, ezúttal egy kis csalást is megengedhetsz magadnak: ha valahogy a kezedbe varázsolod a pakli összes ászát, biztosan a te kívánságod fog a játék végén teljesülni! Idővel pedig a kártyára sem lesz már szükség: ha te is viszonzod párod kényeztetését, kölcsönösen kielégíthetitek egymás legforróbb vágyait.

Irányítsd az eseményeket!

Ne várj arra, hogy partnered kezdeményezzen. Ha úgy érzed, vágynál egy kis kényeztetésre, de nem akarod cifrázni a dolgot, vedd a kezedbe az irányítást, és cselekedj! A legtöbb férfinak nincs ellenére, ha a nő kezdeményez, sőt, kifejezetten örülnek annak, ha párjuk a hálószobában szexi vadmacskává változik.

Először kezdd finoman puszilgatni az arcát, a szemét és a fülét, majd egy-két szenvedélyes harapással lobbantsd lángra a szenvedélyét, hogy ő is vadabb mozdulatokkal izgasson téged!

Ha nem éppen ott kényeztet, ahol a legjobban szeretnéd, irányítsd a mozdulatait, és tedd a kezét a melledre vagy éppen lejjebb. Ha megszabadulsz a gátlásaidtól, és egy este erejéig kicsit uralkodsz rajta, az párodnak sem lesz ellenére. Minél jobban élvezed a játékot, számára is annál izgatóbb lesz, azonban arra ügyelj, hogy a szenvedély hevében nehogy fájdalmat okozz neki!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük